Za taj 22 model ne bih znao,ali ova 17 ASUS koju je drugar pazario izgleda i radi odlichno.Sigurno che biti OK.Javi utiske kada ga istestiras.Pozdrav
:: :: Drugar je pazario ASUS 17``,kaze da je zadovoljan performansama i reprodukcijom boja :: :: Za Dyca: Koja je oznaka modela sto si pazario :: :: :: :: B :: :: :: :: :: U gigatronu nemaju samsung 225bw,ja sam tamo kupio komp i kad sam trazio 225bw za monitor oni mi rekli da nema i da nece vise ni biti..Zato sam i uzeo Asus monitor koj kosta 350 eura..pa cemo videti vredi li ista..ovog asus-a ima u gigatronu i lepo izgleda,sad samo da vidim kako radi..poz :: :: Ovaj sto sam uzeo je MW221U,jel znas kakav je??
ok, to mi je trebalo, da neko konkretno kaze za FS. sad definitivno znam sta cu uzeti ako trazim 22`. hvala machine! od 20` najvise mi se svidja dizajn 206bw(ipak ne mozete kao ekran uzeti nesto sto vam se uopste ne svidja), pa cu pogledati na netu. a i slaze mi se uz kuciste, ALI... ma pogledacu lepo za sva tri i za koji budem nasao najvise dobrih utisaka, ponajvise cu pikirati njega:-) ziveo newegg.com reviews!:-D
pozdrav svima i jos jednom hvala vam puno! Nikolas
:: Ja ne bih razmisljao ni o cemu osim o FSC Scaleo, Philips i ViewSonic, ako us u slicnom cenovnom rangu ili do 20% skuplji jer us oni iznad Samsung, LG, Belinea, BenQ.. :: :: :: - C H A M E L E O N - :: :: :: @dasysk: hvala, posto pretpostavljam da imas dosta iskustva sa time, uzecu to u obzir(mada ne kazem da ostala ne uzimam).. :: :: :: :: ako budem uzimao 22` mislim da cu uzeti FS L22-1w, ipak je 225bw skuplji, ali prvo da proverim tudje utiske o tom monitoru na internetu.. :: :: :: :: za 20` ostaju u izboru prva 3 navedena, posto su ipak poznatiji i bolji po karakteristikama. razmislicu jos malo koji :: :: ako ima jos neko neki predlog, sugestiju, lose ili dobro iskustvo sa nekim od njih, molim da mi to navede, da znam i to. :: :: :: :: hvala svima na puno odgovora, uzecu sve sto ste rekli u obzir i odabrati po meni najbolji :: :: javicu vam ko je finalista!q:- :: :: Nikola :: :: :: ::
Fića je holandska firma... a sve joj se proizvodi van evrope, pa i monitori. Sve je to skoro isto LG-Philips, jedino, što jes`-jes`, fića ipak pazi da ne pusti u prodaju pod svojim imenom njesra kakva je puštao lg (mislim kod crt-a).
oduvek sam imao njohove belgijske baterije pa mi je ostalo u podsvesti i gotovo uvek kazem Belgija umesto Holandija...
- C H A M E L E O N -
:: :: Fića je holandska firma... a sve joj se proizvodi van evrope, pa i monitori. Sve je to skoro isto LG-Philips, jedino, što jes`-jes`, fića ipak pazi da ne pusti u prodaju pod svojim imenom njesra kakva je puštao lg (mislim kod crt-a).
Kod crt-a... a kod (ponekih) serija lcd-a? mislim, znam da to nisi mislio, ali bolje da pitam...:-) Nikolas
:: :: Fića je holandska firma... a sve joj se proizvodi van evrope, pa i monitori. Sve je to skoro isto LG-Philips, jedino, što jes`-jes`, fića ipak pazi da ne pusti u prodaju pod svojim imenom njesra kakva je puštao lg (mislim kod crt-a).
Ako zelis da uzmes 22` wide ekran, treba da se zapitas za sta ti treba. DVDi izgledaju sjajno, fenomenalno, ali neki manje kvalitetni Divxi su prava katastrofa. Broj igara koji podrzava odnos 16:10 je minimalan (npr. TR Anniversary ili CMR Dirt) kakav je na Samsungu, dok one koje to ne podrzavaju izgledaju uzasno. Drugo, ako nameravas da se igras na tom monitoru, ispod 8800gts nema smisla imati u kompu. Ukoliko vise volis igre od filmova, obavezno skupi pare za Samsung 971P. PVA panel je pesma u odnosu na te TN monitore. Slazem se sa Machine-om da su Philipsovi monitori nesto bolji, ali treba obratiti paznju na seriju, par mojih prijatelja je imalo uzasnih problema sa bojama i mrtvim pikselima., ali to su uglavnom jeftinije serije...
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647807. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.