Pod ovim okolnostima to ti je najbolje, 6870 za 3000din. Ja bih licno skrpio tih 7000 i uzeo jacu kartu, cisto da ne bi morao neko vreme da razmisljam opet o kupovini...
Hvala Iako mi je zivot u totalnoj zurbi i necu moci da svratim, zapamticu taj poziv :) Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
1. Obzirom na okolnosti, mislim da je ta 6870 definitivno najbolje rešenje uz tu doplatu od 3000 dinara.Kako je cela priča počela i kako se završava, red je da se odmoriš k`o čovek, zaslužio si. Puno sreće sa novom kartom!
2. Ja tebi pomažem a ti meni odmažeš...Zbog tvoje nepažnje je moja glava najverovatnije ucenjena na vrednost grafičke kartice iz ranijih postova.Sada će te pare koje si mogao da daš za grafičku tvoja žena da potroši na nekog hitman-a koji će nam obojici skakati po lobanji.Zbog tebe će da izginemo ki Vlasi na ringišpil! :)
U petak sam zamenio moju nesretnu 6850 za Powercolor 6870. Iako je na sajtu referentna, ja sam dobio nereferentnu, sa odlicnim hladjenjem. Idle 33C MOH Warfighter ne prelazi 65C, gpu usage zakucan na 99%.
A najlepse od svega je to sto sam od te ooooogromne firme sa kojom sam imao mali nesporazum, u znak prijateljstva :) dobio na poklon... drz` te se za stolice sad... Hitman Absolution, Far cry 3, Assasins creed III kodove Hvala! Hvala Nemanji na strpljenju i zalaganju. Naucio sam vrednu lekciju. A nadam se i svi koji su pratili sled dogadjaja:
Deco, ne penjite se na planinu bez planinarske opreme!!!
Baš mi je drago da je sve lepo završeno! Pohvala za Nemanju i pomenutu firmu jer su poverovali tebi na reč iako nisu bili u obavezi.A takođe sve čestitke za kodove koji su ti došli kao rani novogodišnji poklon. :)
Nadam se da su ustanovili uzrok oštećenja karte i da se takve stvari više neće događati. Uvek sam objektivan i gledam stvari sa obe strane priče, pa tako i sada.Cokla, od sada(mada se nadam da nećeš imati potrebe nikad više) na reklamaciju samo lično i mnogo lakše se završi posao. Ovaj primer je pokazao koliko pojedinac može nepažnjom da napravi negativnu reklamu jednoj firmi za koju radi, ali je na sreću, slučaj dobio da kažem `medijsku` pažnju, pa je greška ispravljena.
Neka te karta služi u zdravlju i da lepo iskoristiš kodove za igre! Jedino što će sada tvoja žena da zamrzi sve nas na berzi zbog dizanja prašine, jer se verovatno nadala da ćeš izvisiti za garanciju pa da nećeš imati na čemu da igraš igrice. :)
pogadjas pravo u metu! jedno vreme (nekih sat vremena) je pricala kako treba da odustanemo od svega i da koristimo integrusu na MB. xe, xe...pustio sam je da se kuva u sopstvenom sosu, jer ona je u stvari htela bas ovu maticnu :) kad sam joj rekao kako stoje stvari (da nemamo integrisanu grafiku, to jest) uzivao sam u njenom nemocnom besu kako sam zao!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.