Ja sam sličan problem imao sa BSOD-ovima i zakucavanjem kompa.U pitanju je bio RAM tačnije neispravan modul DDR3 od 4GB koji je pravio sranja...
EDIT: A napajanje sa kojim teraš tu kartu? Koje je i koliko je staro? KOju si ranije grafičku imao? Probaj driver sweeper pa restart pa onda nov drajver...
Komentar dana! :)) Sky pa ti sto su daleko, oni odavno to praktikuju. :))) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: `Kad slepac progleda, vidi najdalje` :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Znam samo da s obzirom kako se ta karta prodaje trebalo bi da ima trista ljudi koji obijaju forume s problemima a ne trojica. Oćeš kurac te performanse da dobiješ za 150e s nekom drugom kartom, ne može, a sad što taj model i nije najkvalitetniji bože moj, neko bi i pušenje da dobije uz kartu.
Problem je bio u drajverima, sa ovim novim beta sve radi perfektno, ali primetio sam drugi problem... Imam Philips 221V monitor, spojen je sa grafičkom preko DVI adaptera. U igrama se pojavljuju horizontalne linije, ne preterano napadne ali primetne. Da li je problem u VGA monitoru ili grafici?
Prodaje se isto toliko koliko se i vraca na reklamaciju 50:50 !
05.12.2012. 16:07
status: user broj poruka: 18472
Tih 300 se lako pretvori u 300 000 ,google is your friend :) Citat sa naseg foruma : `juce mi je drugar uzeo msi 650ti pe oc za 14,5 hiljada dinara. u cosku radnje su bile 3 msi 7850 1 gb vracene sa reklamacije. malo smo pricali sa prodavcem i on kaze da se razmisljaju da prestanu prodavati te serije 7850 zbog velikog broja reklamacija. ` Covek je ubedjivao druga da uzme tu 7850 tj da doplati ,nakon sto mu je prodavac objasnio da je veliki broj reklamacija (valjda i njima vise dokurcilo) ,momak je odustao..
Nema ni kod babe dzabe,uvek bilo..Jeftino nikad nije moglo da valja.
@Bobi Za mene ce im trebati avion,skupa je to rabota :)
@Perplexity Nikad neces znati :) Salim se,moraces drugu graficku da probas ili da odes kod nekog da stavis tvoju pa da vidis kako se ponasa!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Eh sad Dex,pusti tu filozofiju,znamo se mi svi.Nema potrebe za takvim pricama..Ceo net bruji o tim kartama,kakva crna Srbija,pa nismo ni mi bas tolika rupa koliko se misli. Najlakse je nalaziti u svemu izgovore..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Probaću na drugim monitorima koje imam gajbi, verujem da je do monitora. Uostalom, napraviću screenshot, pa ako linije ostanu, znaću da je do grafike.
@Skyfire: Svi hoće best buy, to je normalna stvar. Neko nema pare (Srbija #1), a nekom je jednostavno žao para. Šteta je npr. za WoW i SC2 puknuti recimo 800 evra, kad i konfiguracije iz 2007e korektno vrte te igre. Da imam milion u šteku, isto bih razmišljao.
Slazem se.Covek se pruzi koliko moze. Gradi sebi put na osnovu svojih potreba i afiniteta. Jasno. Mi smo tu samo da usmerimo i pomognemo koliko je to u nasoj moci..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.