@Ognjeni E dan nam je njene glave bar jedan dan da se odmorimo kao ljudi. Unutra prazno, duva promaja, ne razmisljas ni o cemu i uzivancija.
Alo ako je ono podvojena licnost, tj druga strana ovog sto je bezao u kamion, onda zajebi, neka zadrzi svoju glavu, ne bi je probali ni zasta na svetu... moz`se izgubi nevinost, a to nije zdravo...
Eee, pa fino izgleda, u fazonu Rolex Daytona + datum... Ako si ti zadovoljan, ekstra. Neka te lepo sluzi.
A Vostok ima celicno kuciste sa PVD zastitom, tritium gasne cevcice koje svetle 10 godina bez prekida i Seiko 7s25 automatski mehanizam. Limitirana serija od 3000 komada. Vrlo zanimljiv sat. Za te pare odlicnog je kvaliteta.
haha Juris zenske do 6 ujutro, onda spavas ceo dan... ako ako...
Nakon 10 godina cevcice prestaju da svetle i nema im pomoci. Punjene su Tritium gasom koji je radioaktivan, emituje zracenjei non stop, a to zracenje apsorbuje fosforoscentni sloj koji svetli non stop 24/7. Tako da izvan samo cevcice nema zracenja. To inace koriste za oznacavanje nisana proizvodjaci oruzja, itd...
Na slici sam stavio sat ispod UV lampe, zato bljesti onako, zbog gasa i tog sloja, inace u stvarnosti je osvetljenje dosta slabije ali je konstantno tu. Ne moras sat da izlazes suncevom svetlu da bi se svetleci sloj napunio.
u 10h sam dosao jutros i spavao do malopre. iskrivio se skroz :) ekstra je to sa radijacijom. ja nesto gledao urwerk satove one sa svemirskim izgledom. poslednjih 6 meseci samo to proucavam.
jedan gospodin iz grada Surcina ima cartier, franck muller i shaffhausen a izgledaju kao oni sa pijace od 200 din :D
@gilopile Sat spada u kategoriju ``najskuplje na svetu``, znaci cene od par stotina hiljada eura pa na gore. Satove u toj grupi sklapaju rucno, rucno poliraju zupcanike, podmazuju, sklapaju turbilione, itd... mada za ovaj HW stvarno svaka cast ako je ceo sklopljen rucno, a verujem da jeste.
Nek postavlja slike, sta fali uzivo videti kako nesto izgleda. I ja birma monitor u ovom periodu i npr ove slike bi mi pomogle da se odlucim bas za ovakav, jedino sto zbog eyefinity moram manji,inace je lep. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
:: http://www.armaniemporiowatches.net/mens-emporio-armani-ar0552-p-257.htm :: :: na ruci :: http://i49.tinypic.com/i5ow3m.jp :: :: dobar taj vostok philaemos : :: :: :: prso sam, malopre ustao : :: :: bas sam hteo da te pitam kako to svetli jel si ga negde ukljucio u struju hah :: a sta posle 10 godina? mozes da zamenis cevcice :: :: hvala : :: :: edit. dok sam vracao post na pokeru mi folduje JJ a na flopu bile 10 10 10 :D tug :: :: ::
Stigla mi sada 3 mail-a. Nesto PCB zeza sa slanjem. haha, pretpostavio sam o kom gospodinu je rec.
@pedjag Nisi u toku...
:: gshock da imam za trening da ne idem praznih ruku : :: :: bojane sad mora da stigne poslao sam iz hotmail-a ovo posalji mail odavde nije radilo ili sam poslao giletu ili nekom trecem : :: :: ::
Zaista se ne lozim na satove, niti nosim sat. Ali moram da priznam da mi se sat sa treceg linka zaista svidja. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
@gogi1 Christophe Claret je lik koji ima bas zanimljivo dizajnirane satove, ima i neki model radjen za kucu Harry Winston (kompanija sa prvog linka). Inace taj sat ima pokretljive magnete koji drze u lebdenju kuglicu od ne znam cega, neki magnetni materijal, pa pomeranje kuglice sa leve i desne strane pokazuje vreme - boles` A svime upravlja mehanicki mehanizam na rucno navijanje, a tu je naravno i turbilion (ono sto se vrti u krug sa prednje strane - pokretljivi zaprecni mehanizam)
Ko god da je sa ovog nicka smara jako... I kako moze da bude najbolji na svetu? 27inca sa 1920x1080 rezolucijom? I sto mi se najvise ne svidja, bez VESA montiranja!
:: svaka cast .....uzivaj u najjjboljem monitoru na planeti :)) btw na kojoj si adresi :))) da svratim i maznem ti ga : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.