misko, to ne zuji toliko coece, glasnije se cuju ventilatori od toga.. a to najbolje da moze ostetiti sluh.. nije to propeler.. i nije karta falicna ako se to desava, nema razloga da reklamira..
:: Brate, ako cvrci pre svega steti tvojim usima i tvom zdravlju i raspolozenju, to sto ima zamlacenih koji ce da te ubedjuju da je to super, nije neka narocita uteha :: Verovatno ih je potajno strah da ces ako je reklamiras da u zamenu dobijes ponudu i za AMD kartu plase se da ces je prihvatiti, pa deluju preventivno. :: karta koja se ne cuje u full loadu, to je karta :: Reklamiraj to, i trazi drugu :: :: :: :: jel to šteti ili jok :: :: :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: :: :: ::
Reklamaciju sumnjam da ce prihvatiti,zato sto je kartica tehnicki ispravna. Ostaje ti jedino varijanta da premazes zavojnice sa bezbojnim lakom za nokte. Ne koristi neki u boji jer u slucaju nekog kvara videce u servisu da si nesto cackao.
mislim da nece resiti zujanje lakom.. i vrlo tesko da to moze da odradi da se ne primeti ako ispituje strucno lice.. plus pored svega toga PALiT i GW znaju da zalepe sticker na gornjem delu graficke gde stoji obicno sraf za backplate, pocepace ga. http://goo.gl/GVecX na ovoj ne stoji, ali mogu da se kladim da na njegovoj ima @gonjavac, reklamirace i vratice mu ponovo posle pola meseca.. cimanje bzv
:: Reklamaciju sumnjam da ce prihvatiti,zato sto je kartica tehnicki ispravna :: Ostaje ti jedino varijanta da premazes zavojnice sa bezbojnim lakom za nokte :: Ne koristi neki u boji jer u slucaju nekog kvara videce u servisu da si nesto cackao :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
meni stvarno ne smeta cvrčanje.. skoro je neprimetno jer ja ne igram sa isključenim zvučnicima, i još kad spustim kućište na zemlju, nema ga uopšte.. samo mi je bitno da to ne signalizira da će da vrisne naponska ili šta već. ajde ako možete da se složite oko toga - da ili ne šteti to nešto, samo mi je to bitno hvala na odgovorima
pa zar se jos brines da li steti, pa ne steti naravno, vidis da ti potvrdjuju ljudi, sta si se toliko zabrinuo, uzmi neko picence, mezence zavali se u uzivaj, relax
:: meni stvarno ne smeta cvrčanje.. skoro je neprimetno jer ja ne igram sa isključenim zvučnicima, i još kad spustim kućište na zemlju, nema ga uopšte.. samo mi je bitno da to ne signalizira da će da vrisne naponska ili šta već. ajde ako možete da se složite oko toga - da ili ne šteti to nešto, samo mi je to bitn :: hvala na odgovorim :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Ja sam se zezao xD Nisam pustio klip, nit me interesuje gde vise ima shkarta i gde zuji il ne zuji x) BItno da sad imas fore nedelju dana da vratis i bole me brige :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: @Snoop :: Preslusaj klip pa mi reci jesu li to zavojnice ili cooler :: Nigde nisam cuo zvrcanje vec sum koji proizvodi cooler :: A defekt mora da bude,kvarova mora da bude samo sto je to dosta cesce kod AMD-a nego kod nV jer karte ne prave u istom kvalitetu kao nV ,mislim na referentne modele :: Pogledaj ove masovne crkotine u seriji 7xxx.Gomila defekta,pocev od flickeringa (uobicajen defekt) do black screen,stuttering,microsttutering,iskakanja iz 3d na desktop,bsodova,pregrevanja naponske sekcije itd. :: To je realnost,da li se to nekom svidja mene bas zabole a ja cu glasno da kazem. :: Da su samo zavojnice,to je najmanji problem,u stvari do i nije neki problem sve dok karta radi kako treba tj dok je ziva . :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.