Zasto? Po cemu je to ``falsh``? Ono sto se pojavi kao KONACNI tekst
24.12.2012. 20:51
status: user broj poruka: 11017
neke nase teme ili komentara teme, to je ono sto smo nasli za shodno da napisemo... Svako je ODGOVORAN za svoje tekstove i ISKLJUCIVO za svoje. Koliko mu je premisljanja i brisanja/pisanja potrebno da bi tekst poprimio formu koju ON smatra konacnom, njegova je stvar.
pre par dana sam hteo da testiram jednu kartu, palit 9400GT, nije se ni upalila jadna zapalio se ceo mos fet na njoj, da nisam ugasio mislim da bi mi zapalio kuciste
Pa pazi..Postoje odstupanja u odnosu na specifikacije referentnog dizajna,ako je referentni dizajn ali to moze da se desi samo u nizoj klasi. nV izricito `naredjuje` da komponente moraju da budu u istom kvalitetu,doduse eVGA i nv vecim delom i stampaju ploce ,od neke mainstream vise do hi end sve treba da bude pod konac. Zato se i kaze sve je to isto,samo nalepnica.Mada koliko me secanje sluzi ipak se malo razlikuju u samom potencijalu recimo overclocka.Neki brendovi ipak imaju malo prorbanije chipove pa ih kao takve prati dobar glas - dobro se klokuju ..Dao sam samo jedan primer..Ima razlika.
Palit je siromasnija izvedba nV kartica..Nesto poput Powercolor kod AMD mada ni Sapphire nije sad nista bolji..Konkretno u tim nizim klasama i nije presudan dizajn /kvalitet u smislu nekog nivoa ali posmatrano sa aspekta pouzdanosti to bi ipak trebalo da bude ispostovano..
P.S.Nakaci se na MSN!
@Tortojed I to sam razumeo ne brini .)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Zasto? Po cemu je to ``falsh``? Ono sto se pojavi kao KONACNI tekst
24.12.2012. 21:20
status: user broj poruka: 4641
Ja pricam za Gainward, a ti pucas na nesto drugo. Naravno da prepravljam i brisem, za 4000 postova treba zestoka koncentracija za pisanje teksta koju ja nemam. Ti posto si dokon verovatno imas, tako da cu ja i dalje raditi po starom, ali necu da falsujem o Gainwardu (bez uvrede).
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: neke nase teme ili komentara teme, to je ono sto smo nasli za shodno da napisemo... Svako je ODGOVORAN za svoje tekstove i ISKLJUCIVO za svoje. Koliko mu je premisljanja i brisanja/pisanja potrebno da bi tekst poprimio formu koju ON smatra konacnom, njegova je stvar :: :: ::
Nema problema, sto se mene tice - niti koga vredjam ovde i sada
24.12.2012. 21:29
status: user broj poruka: 11017
niti je iko uvredio mene. Samo, Gliga nije bio ODREDJEN kada mi je imputirao da ``falsiram`` (nije rekao u cemu to ``falsiram``, gde je ``fals``, pa je izgledalo da pod ``falsiranjem`` podrazumeva moje editovanje mog prethodnog teksta).
Ja mislim da je to nesporazume.. Inace da vas podsetim na brendove kao sto su Zotac,Galaxy/KFA2 a toga u zemlji Srbiji nema. Drugacije bi pricali o kvalitetu i nivoima..Ovako se sve svodi na MSI ili Asus kada je u pitanju standard sto se tice kvaliteta ..Od neke mainstream do hi end klase..Ok Phantom kod Gainwarda je isto odlican,nema sta da se kaze..Eto i to je dostupno u Srbiji..Cak je i Leadtek imao ranije dobre kartice..Sad vidim da je sve tanje i a kod nas ga i nema ..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Nema problema, sto se mene tice - niti koga vredjam ovde i sada
24.12.2012. 21:37
status: user broj poruka: 4641
`Falsiranje` u smislu `Old scool `varijante, ne u nekom drugom smislu, da se razumemo. Mnoge stvari su se promenile od tih vremena pa na ovamo. Neko prati i u tim je vodama a neko nema vremena ili ga ne interesuje. To je sustina a koliko vidim i Sky se slaze sa nekim mojim konstatacijama ali opet mozda gresimo obojica, ko zna? `The truth is out there`
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: niti je iko uvredio mene. Samo, Gliga nije bio ODREDJEN kada mi je imputirao da ``falsiram`` (nije rekao u cemu to ``falsiram``, gde je ``fals``, pa je izgledalo da pod ``falsiranjem`` podrazumeva moje editovanje mog prethodnog teksta) :: :: ::
Druze mi se ovde raspisali a niko ne obraca paznju na tvoju temu.. Moje licno misljenje je da uzmes MSI iz razloga jer je garancija duza,znaci ce ti . Mada realno i taj MSI je mrsav,nista ni GW-u ne fali realno.. Ako smatras da ces da menjas ranije kartu i da ti duzina odgovara onda ok. Uzmes po svom izboru,ovo nije klasa kao kad biras izmedju mercedesa i bmw-a pa ne znas gde ces da se opredelis,ipak se radi o srednjoj klasi kartica u nekoj jeftinijoj izvedbi ,pristupacnijoj.. Bitno je da je nV chip i da to radi za sve pare..Da se ne pregreva naponska,da nemas glitcheve,flickering,da karta ne statira,iskace iz 3d-a,black screen,blue screen i sl..To je zajebano..Ovo manje vise je sve jedno..Biras ono sto najvise prija tvom dzepu u situaciji u kojoj jesi trenutno.
@Gliga
Dosije X je NEprevazidjen. Razocarase me vanzemaljci,ne dodjose za smak sveta :)))
Dosije X , pratim ponovo na FOX-u. (5. put) I mene su razocarali, hteo sam da zivot krene iz pocetka na ovoj planeti. Ovo je daleko od prirode sta se danas desava.
:: Druze mi se ovde raspisali a niko ne obraca paznju na tvoju temu. :: Moje licno misljenje je da uzmes MSI iz razloga jer je garancija duza,znaci ce ti :: Mada realno i taj MSI je mrsav,nista ni GW-u ne fali realno. :: Ako smatras da ces da menjas ranije kartu i da ti duzina odgovara onda ok :: Uzmes po svom izboru,ovo nije klasa kao kad biras izmedju mercedesa i bmw-a pa ne znas gde ces da se opredelis,ipak se radi o srednjoj klasi kartica u nekoj jeftinijoj izvedbi ,pristupacnijoj. :: Bitno je da je nV chip i da to radi za sve pare..Da se ne pregreva naponska,da nemas glitcheve,flickering,da karta ne statira,iskace iz 3d-a,black screen,blue screen i sl..To je zajebano..Ovo manje vise je sve jedno..Biras ono sto najvise prija tvom dzepu u situaciji u kojoj jesi trenutno :: :: @Glig :: :: Dosije X je NEprevazidjen :: Razocarase me vanzemaljci,nedodjose za smak sveta :)) :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Postavio temu, dosao da proverim sta kazu ljudi, kad ono 30 odgovora
Vidim da je Twin Frozr izgleda ipak najbolje resenje. Jeste da je nesto duza nego sto bih voleo, ali je mnogo tisa i hladnija. Ako na newegg-u daju ovakve ocene, onda kontam da se isplati uzeti je.
:: Druze mi se ovde raspisali a niko ne obraca paznju na tvoju temu. :: Moje licno misljenje je da uzmes MSI iz razloga jer je garancija duza,znaci ce ti :: Mada realno i taj MSI je mrsav,nista ni GW-u ne fali realno. :: Ako smatras da ces da menjas ranije kartu i da ti duzina odgovara onda ok :: Uzmes po svom izboru,ovo nije klasa kao kad biras izmedju mercedesa i bmw-a pa ne znas gde ces da se opredelis,ipak se radi o srednjoj klasi kartica u nekoj jeftinijoj izvedbi ,pristupacnijoj. :: Bitno je da je nV chip i da to radi za sve pare..Da se ne pregreva naponska,da nemas glitcheve,flickering,da karta ne statira,iskace iz 3d-a,black screen,blue screen i sl..To je zajebano..Ovo manje vise je sve jedno..Biras ono sto najvise prija tvom dzepu u situaciji u kojoj jesi trenutno ::
Twin Frozr je nesto drugo,to je Best Buy karta i definitivno najbolji izbor. Inace i taj link sto si okacio je model Twin Frozr2 a sad imas Twin Frozr III
Ja sam postavio ono sto ima Emmi, jer sam kontao da su najjeftiniji i najsnabdeveniji, ali su Bobi4ever i djokosrb pomenuli Twin Frozr, koji sam pak nasao u Gigatronu (valjda imaju realno u ponudi, a ne samo na sajtu).
Link sa novog jajeta je za taj isti model (Twin Frozr III), tako da ne znam na sta konkretno mislis. U svakom slucaju, ako moze da se nabavi, uzimam je.
:: Aj nek mi neko dokaze sta sad fali Gainwardu??? da cujem komentare zasto ste toliko protiv gainwarda daj dokaze bre mojne mi pricate napamet :: :: ::
Pa to ne mora da znači da Gainward ne valja, pogotovo što je u pitanju vrlo niskobudžetni model. Aj da si ih imao 100 komada pocrkalih pa da kažem, ali ovo može da bude izolovan slučaj. Drugo radi se o sasvim prosečnoj kartici a ne o nekom top modelu. Po istom rezonu bih i ja mogao da tvrdim da je Gainward vrhunski (iako sam apsolutno svestan da nije) jer godinama unazad koristim njihove karte (9600GT, GTS250, GTX260, GTX465, i sada GTX560Ti) bez da se i jedna pokvarila. Šta više GTX465 je bio toliko dobar da dugo nisam video bolju grafu što se tiče same izrade i kvaliteta cele karte.
Ti si izgleda pala sa drveta nekulture i udarila svaku granu na putu dole... __________________ Scourge of PCBerza
:: Aj nek mi neko dokaze sta sad fali Gainwardu??? da cujem komentare zasto ste toliko protiv gainwarda daj dokaze bre mojne mi pricate napamet :: :: ::
ma slazem se, naravno da ne mora da znaci, nije ovo nikakav dokaz, ovo je cisto razbijanje monotonije:).. imao sam ja gw kartica sa kojima sam se naigrao bas fino, nekad su bili stvarno za primer.. s druge strane losi su, ne bas ovoliko da se zapale ali u drugom nekom smislu, uglavnom sada.. ne bih se usudio ponovo da kupim iskreno.. inace, nebitno uopste da li se radi o top kartama ili low budget, top karte su referentne.
:: Pa to ne mora da znači da Gainward ne valja, pogotovo što je u pitanju vrlo niskobudžetni model. Aj da si ih imao 100 komada pocrkalih pa da kažem, ali ovo može da bude izolovan slučaj. Drugo radi se o sasvim prosečnoj kartici a ne o nekom top modelu. Po istom rezonu bih i ja mogao da tvrdim da je Gainward vrhunski (iako sam apsolutno svestan da nije) jer godinama unazad koristim njihove karte (9600GT, GTS250, GTX260, GTX465, i sada GTX560Ti) bez da se i jedna pokvarila. Šta više GTX465 je bio toliko dobar da dugo nisam video bolju grafu što se tiče same izrade i kvaliteta cele karte :: :: :: eve ti dokaz :: :: http://www.dodaj.rs/f/1N/Ni/3fn0Mjq1/dsc0132.jp :: :: http://www.dodaj.rs/f/1V/to/1Yu7BXMx/dsc0133.jp :: :: http://www.dodaj.rs/f/v/nR/2f9JKhWN/dsc0134.jp :: ::
Broj postavljenih tema: 60428. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.