u WW sredinom decembra, ništa od kodova. U Emmiju su davali, u WW ne (vanserijski debilizam), čak sam pisao i AMD-u, kažu nikad čuli za Alti :) Fiat iustitia, et pereat mundus
Nasi prodavci, ko zna, i da daju kodove, ko zna kako se i dolazi do njih, mozda moras cak i neku vezu da imas. A ranije su se lepo kodovi nalazili u samom pakovanju karte i cao! Sta ces. Ja sam svoju 7970 uzeo prosle god. u avgustu, kostala je sacuvaj boze, a ni cokoladu nisam dobio. :( Malo mi je to sve bezveze, trebalo bi lepo na samom sajtu prozivodjaca da dele, registrujes se, ukucas lepo serisjski od grafe i cao, a ne ovako.
Shone to je zato sto si promenio veru,otisao si u ove djavolske vode pa nema ni poklona Ja u kutijici od grafuljice dobio dve igre + smooth gaming ,sta ces bolje
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Nasi prodavci, ko zna, i da daju kodove, ko zna kako se i dolazi do njih, mozda moras cak i neku vezu da imas. A ranije su se lepo kodovi nalazili u samom pakovanju karte i cao! Sta ces :: Ja sam svoju 7970 uzeo prosle god. u avgustu, kostala je sacuvaj boze, a ni cokoladu nisam dobio. : :: Malo mi je to sve bezveze, trebalo bi lepo na samom sajtu prozivodjaca da dele, registrujes se, ukucas lepo serisjski od grafe i cao, a ne ovako.
Pa ako AMD ili NV daju igre uz karte, zasto ne bismo trazili iste? Ovako ispade da obmanjuju kupca. Ja sam uz 660ti dobio AC3, kupljena u WW.
Who Dares Wins! AMD Phenom II X4 955@4.0GHz + CM 412 Slim / Asus M4A785TD-V EVO / MSI GTX 660Ti PE OC / WD Black WD6401AALS + WD My Passport 1TB / Kingston 2x2GB 1333MHz / CM Storm Stryker / Dell U2412M
A to jeste. Ja im trazio Borderlands 2, ali se akcija za tu igru zavrsila pa mi dali AC3.
Who Dares Wins! AMD Phenom II X4 955@4.0GHz + CM 412 Slim / Asus M4A785TD-V EVO / MSI GTX 660Ti PE OC / WD Black WD6401AALS + WD My Passport 1TB / Kingston 2x2GB 1333MHz / CM Storm Stryker / Dell U2412M
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.