dovla, pusti... i laiku je dovoljno da pogleda ova dva monitora... pa ovaj dizajn je enterprise ship za vecinu danasnjih monitora... samim tim sto nema plasticni okvir za nista, okolo...aluminijumsko postolje, savrsene zvucnike, odlican panel...
svaki klasican monitor sa plastikarijom okoliko ( ram ) deluje staromodno naspram ovog....
idi negde uzivo vidi ovaj monitor i sve ce ti se samo kasti.... pozdrav druze
LG IPS277L-BN i Asus MX279H imaju iste panele i isto vreme odziva.
Koriste panel LG LM270WF5-SLB1. Nikakvih problema sa igrama i ghostingom nema, po ceo dan igram WoT i sl. Oba imaju po jedan VGA i dva HDMI ulaza, od kojih je jedan MHL.
Zavisi od toga da li deklarišeš g2g ili full rise + fall. Pogledaj vrlo dobro kad šitaš specifikacije monitora koju response time čitaš gray to gray ili 0-255.
Sprecifikacije su im:
5ms mu je g2g (gray to gray) 14ms mu je 0–255 (rise + fall)
Razlikuju se u ceni, aluminijumskoj lajsni i po tome što LG nema integrisane zvučnike.
Pre oko dva meseci sam nabavio LG IPS277L-BN za okruglo 250€ i jako sam zadovoljan istim.
:: Daum :: :: Taj LG sto spominjes ima vreme odziva od 14ms, sto je mnogo za gaming, :: :: ::
S druge strane kada sam kupovao, LG-a sam platio manje od 28K, a najjeftinije što sam mogao da nađem Asus-a bilo je 36K.
Zvučnike na monitoru ne koristim, zvuk koji imam mi je dosta skuplji od samog monitora, a 8K doplate za samo za estetiku mi nije baš bilo racionalno.
Inače LG sasvim lepo deluje, meni se Alu izgled ne uklapa u setup.
Maloprodajne cene se ne razlikuju baš toliko, pa vredi pogledati oba. Monitor se ionako kupuje na `oko`, nikad ne bih kupio monitor koji ne probam prvo.
Inače, ako se gledaju 23-ke, LG IPS237 i Asus MX239H tu je razlika bezobrazna koliko je velika. :: zavisi sta se kome vise svidja... meni je asus lepsi licno. ::
da, zvucnici tu nose deo cene... ali za ljude koji ga koriste u kancelarijama ili nekom minimalnom prostoru, mogu da budu korisni... a kvalitet zvuka je jako dobar..
Jeste, zvuk je bio sasvim pristojan za zvučnike u monitoru, daleko bolji od večine konfekcijskih PC zvučnika koji mnogi kupuju uz konfiguracije, a i ne zauzimaju mesta, tako da kome trebaju Asus je bolji izbor tu.
:: da, zvucnici tu nose deo cene... ali za ljude koji ga koriste u kancelarijama ili nekom minimalnom prostoru, mogu da budu korisni... a kvalitet zvuka je jako dobar. :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Ja te ne kapiram, vidis da sam se obrtio Gonjavacu i to sa pitanjem, Daumu ili tebi nisam rec rekao...
Meni je zanimljivo iskreno da vidim kako se vas dvoje napusavate, ali Daum to radi mnogo duhovitije i mastovotije, dok ti samo klasicno vredjas u fazonu: konjino, majmune, napusi se, ljubomoran si i slicno...
Jašta, pa vidiš koliko sam ti proširio plinaru da ne možeš da sastaviš prosto-proširenu rečenicu već samo `prostu`... __________________ Scourge of PCBerza
:: hahaha,sad si pokazao da si klasican planinski vo...hahahah :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.