Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
mnogi ne znaju da 90%
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: @imarkovic 10.02.2013. 18:30 #475086

status: user
broj poruka: 19084
mrzelo me da ga nosim, bilo je nesto daleko, gospoda Vip su imali Pakom kao servisera za Logitech, a sada imaju neki ne znam ni ja, zaboravio sam, u pitanju je uvoznik za Logitech(ne Logo), ocekivao sam da ce mi zameniti celog misa, kao i do sada (logo), a kad mi je rekao `servis`, odmah mi pao mrak na oci.. tako je i ispalo.. doduse nije bogzna sta, ali ja ocekujem da ovlasceni servis otvori uredjaj tako dobro da se ne primeti to..elem

@AGRESSOR, ja koristim najmanju SteelSeries za 800din, i prezadovoljan sam, medjutim radio sam pre neki dan sa Razer NAGA misem na podlozi Razer Kabuto, podloga JE*E KEVU! Tanja je od moje, tanka je cini mi se milimetar i surface je od nekog materijala po kome mis tako dobro klizi da ja nemam reci, mis ovaj od 85eu je meni iskreno sranje, ali podloga je fenomenalna, cena je oko 2k, nije ni skupa nesto preterano koliko ostale Razer podloge..

:: Secam se da si mi rekao da su ga malko automehanicarski otvorili..
:: Zato i nemam zelju da nosim na servis jer sam kupio mis u istoj radnji.
::
:: Jel si bese nosio u njihov servis, ili kod uvoznika
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
AmonBA Razer 11.02.2013. 15:07 #475306

status: user
broj poruka: 9
Cak ni Razer tu nije savrsen, stavise prilicno sam se razocarao. Sto se tastatura tice tu sam prezadovoljan, imam tarantulu vec skoro 10 godina i jedini problem je cinc za audio out koji se prosto `pohabao` od svakodnevnog silnog prebacivanja sa zvucnika na slusalice te gubi kontakt odnosno ne radio stereo sada.

Medjutim 2 Death Addera su imali istovetan problem sa levim klikom. Ni jedan od ta dva misa nije trajao duze od godinu dana. Pri tome ja nisam prezahtevan korisnik, ne igrma fps igre, ne izivljavam se nad opremom. Tako da ili im je kvalitet jako los ili sam ja jako malerozan.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs