Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Nalog mi je jos tu...
STRANA 2 OD 2
zeljkoa Da pojasnim 21.02.2013. 17:11 #477710

status: admin
broj poruka: 714
Radi se o tome da je korisnik ( iz naslova teme ) napravio temu sa namerom da vređa i provocira administratore ( čitaj: vlasnike ) sajta i foruma samo zato što mu se ne sviđaju reklame za Super Ponudu i Lisicu. Pored svega, još je i zapretio da će čitav dan spamovati ako mu obrišem temu.

Da li bi ste vi dozvolili da Vam neko preti zato što nešto svoje organizujete na način koji Vama najviše odgovara?

Prvo sam mu odgovorio na temu, sačekao da pročita odgovor, pa potom i obrisao sve to. I da ... zamislite, ... nisam čekao na njegovo odobrenje da obrišem temu.

Posle je tražio da ga banujem, ... ali ne želim da se spuštam na taj nivo i da mu dajem materijal da se još više busa u grudi i pravi od sebe `žrtvu`. Namerno sam ostavio ovu temu, pa komentarišite do mile volje. Samo bez uvreda molim.

Ponoviću ono što sam rekao više puta ove godine:

1. Čitav sajt PC Berza biće reorganizovan i redizajniran do kraja tekuće godine
2. Pod tačku jedan spada i Forum
3. Izgled foruma se neće bitno menjati ( vifim da se mnogima sviđa ), ali funkcionačnost hoće
4. Dobićete mogućnost za privatne poruke u okviru foruma
5. Učiniću nešto i sa BB kodovima, ne znam da ći će biti implementirani u potpunosti, ali će svakako biti mnogo bolje nego sada
5. Profili korisnika će biti unapređeni svim onim opcijama koje ste tražili.
6. Deo sajta sa komponentama biće potpuno reorganizovan i osavremenjen.
7. Biće još nekih dodataka ali o tome ne mogu sada.
8. Lisica i Super Ponuda će se i dalje reklamirati na PC Berzi, a ujedno će i ti sajtovi biti unapređivani i dodavani novi servisi. Mnogima će biti od koristi, a onima koje ne zanimaju, slobodno mogu da ih ignorišu.

Sve to možete očekivati u toku ove godine ( ne u toku ovog meseca ).

Za sada, toliko od mene.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
Network IT doo
https://www.lisica.rs - https://www.pcberza.rs - https://www.networkit.rs
https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jumperjack Demokratija i Kapitalizam 21.02.2013. 17:35 #477714

status: user
broj poruka: 497
Zeljkov i Misin sajt...mogu da rade sa njim sta hoce...nama se ne svidja, ne pratimo, svidja, tu smo...cinjenica je da je tako vreme da se gleda u dinar i ljudi zive od reklame, nije lak lebac...
Ja bas volim ovaj forum, svaki dan pratim, retko ucestvujem jer mi se cini odredjeni clanovi lece neke svoje komplekse i sujetu, jer je x puta tema je samo ciji je duzi, veci i deblji a niko da ga izvadi i tresne od sto, ali, tako je kako je...napomena samo da na drugim forumima ovog usmerenja (IT) je jos gore...tako da...idemo dalje! Pozdrav svim forumasima!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Grebes menjanje 21.02.2013. 19:48 #477767

broj poruka: 1411
zbog izgleda sajta. Valjda je bar ovde bitno sta pise a ne kako su upakovali slicice i dugmice, lajkice...

Mozda sam staromodan, ali ovo trci skace po ekranu mi bas nije potrebno.

Da je umetnicka galerija u pitanju onda bih razumeo...

Asus P8H67-M, i5 3570
4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

MaliAbner Lagano sranje... 23.02.2013. 09:14 #478303

broj poruka: 7783
Bas malopre pogledah da vidim o cemu se radi kad ono...

Imao sam jedan postu u pomenutoj temi kad ono... prc...

Iako sam tada odmah nakon posta dobio crnu grand prix (ja i jos neko) zato sto sam jednom liku koji je hvalio novi sajt rekao da je slihtara, dok je slihtara dobila ruzicasti grand prix...

Ostadoh bez teksta...

Tomato Republic Of Serbia !!!

sSHarK Re: Lagano sranje... 23.02.2013. 10:29 #478307

broj poruka: 990

lin nie shlihtara, samo iznosi svoje mishljenje, a ti kanda imash problema s`poteshkocama?

i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP3

:: Iako sam tada odmah nakon posta dobio crnu grand prix (ja i jos neko) zato sto sam jednom liku koji je hvalio novi sajt rekao da je slihtara, dok je slihtara dobila ruzicasti grand prix..
::
:: Ostadoh bez teksta..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Lagano sranje... 23.02.2013. 15:22 #478375

broj poruka: 7783
Ruzicasti sta se ti javljas...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: lin nie shlihtara, samo iznosi svoje mishljenje, a ti kanda imash problema s`poteshkocama?
:: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP
:: :: Iako sam tada odmah nakon posta dobio crnu grand prix (ja i jos neko) zato sto sam jednom liku koji je hvalio novi sajt rekao da je slihtara, dok je slihtara dobila ruzicasti grand prix..
:: ::
:: :: Ostadoh bez teksta..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
markopvict Al kad `INSTITUCIJI` PC berza hoćes da plaćaš banner 23.02.2013. 16:32 #478389

broj poruka: 4515
a oni se ne udostoje odgovora, to je znak da se nešto dešava...

Moguće da su uleteli u kintu, pa ih ne interesuje...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Re: Lagano sranje... 23.02.2013. 17:11 #478402

status: admin
broj poruka: 876
A, zamisli da se takvi spamovi brišu u svim temama kao što neki traže, da bi bili kao ostali forumi

:: Bas malopre pogledah da vidim o cemu se radi kad ono..
:: Imao sam jedan postu u pomenutoj temi kad ono... prc..
:: Iako sam tada odmah nakon posta dobio crnu grand prix (ja i jos neko) zato sto sam jednom liku koji je hvalio novi sajt rekao da je slihtara, dok je slihtara dobila ruzicasti grand prix..
:: Ostadoh bez teksta..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
SkyFire Help! 23.02.2013. 18:07 #478417

broj poruka: 18472
Ja dugo godina vec pokusavam da se banujem sa berze ali nikako ne uspevam..Probao sam sve opcije,i samoerase i delete i clean i ne ide..Ostadoh vecno zaroboljen na pcberzi.Poceo sam i da sedim

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

gilopile Re: Help! 23.02.2013. 18:20 #478420

broj poruka: 9459
Druze, ovo ti je kao facebook, kada se jednom reg, gotovo ti je, obelezen si za ceo svoj zivot, jbg:)
A i smesni su mi likovi sa oprostajnim porukama...Ok je da neko stvarno napusta forum iz nekog razloga pa da se oprosti od svojih kolega...Ali vecinom nesto kukuvmaucu i sazaljavaju se tu neki ku*ac...Pa brate, jednostavno izbrisi Berzu iz bookmarka, speeddial-a i ciao, cemu trazenje da te neko izbrise? Ajd da si JK, pa da narod ne moze bez tebe:) Ne kontam...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Ja dugo godina vec pokusavam da se banujem sa berze ali nikako ne uspevam..Probao sam sve opcije,i samoerase i delete i clean i ne ide..Ostadoh vecno zaroboljen na pcberzi.Poceo sam i da sedim
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Re: Re: Help! 23.02.2013. 18:33 #478422

Mogu da razumem i negodovanje,nezadovoljstvo,gazda dugo godina obecava ali ne ispunjava ali ko nam je kriv kad nismo mudri `obecanje,ludom radovanje` i samo nastavis dalje..Bez nervoze ,pomiris se sa situacijom..

Meni su vise bile interesantne one teme sa nekim oprastanjem!Kao odlazim,dozlogrdilo mi,ne mogu vise,tuzan sam,srce mi je slomljeno ali vi me zaustavite ...Haha.Kakva patetika da nema dalje!
Iz tog razloga sam uradio isto podigao temu Parodija na temu `odlasci` ,`oprastanja`` ,klasicna spdnja mada mi je drago sto sam tamo video zaista lepe komentare i saznao kakvo misljenje ljudi imaju o meni pa mi na neki nacin bilo krivo sto sam se nasalio..

Berza nije idealna ni najmanje ali eto imas tu slobodu govora mada mi se ne svidja sto je po svaku cenu ali vidim da se sad vrlo cesto i efikasno brisu uvredljivi postovi sto ranije nije bio slucaj.
Dodjemo nasalimo se,popijemo uz put kaficu,neko rakijicu i teraj dalje..

Niko nikog ne drzi,ne mora da bude tu ako nece ali opet razumem svakog i kad je nezadovoljan i nervozan,ljudi smo,nismo bezgresni a nismo ni od kamena..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Druze, ovo ti je kao facebook, kada se jednom reg, gotovo ti je, obelezen si za ceo svoj zivot, jbg:
:: A i smesni su mi likovi sa oprostajnim porukama...Ok je da neko stvarno napusta forum iz nekog razloga pa da se oprosti od svojih kolega...Ali vecinom nesto kukuvmaucu i sazaljavaju se tu neki ku*ac...Pa brate, jednostavno izbrisi Berzu iz bookmarka, speeddial-a i ciao, cemu trazenje da te neko izbrise? Ajd da si JK, pa da narod ne moze bez tebe:) Ne kontam..
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: :: Ja dugo godina vec pokusavam da se banujem sa berze ali nikako ne uspevam..Probao sam sve opcije,i samoerase i delete i clean i ne ide..Ostadoh vecno zaroboljen na pcberzi.Poceo sam i da sedim
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Help! 23.02.2013. 21:19 #478484

broj poruka: 6108
A, znaci, po tebi ljudi odlaze zbog loseg i vecito istog izgleda PC Berze???
Zbog toga sto admini nikako da odrade promene na forumu koje stalno obecavaju?
Jes, kako da nou. Ljudi odlaze sa foruma zbog tebe i sacice tebi slicnih likova koji terorisu ovaj forum, jer vam administratori nazalost to dozvoljavaju. Njih ne krivim, jer kada bi se ponasali serifski, kao moderatori na drugim forumima, PC Berza bi izgubila svoju autenticnu atmosferu i car.
A ti, slobodno nastavi da glumis nevinasce. Medjutim, procitan si odavno.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

SkyFire Da je Zeljko cistio kao sto nije.. 23.02.2013. 21:29 #478487

Kompleksase kao sto si ti manje bi bilo negativne energije na ovom forumu i izmedju ljudi nebi postojao taj jaz na licnoj osnovi..
Ovako posto su pravila ista za sve ja cu i dalje da vas kulturno zezam i da uzivam u tome

Ne brini se,ja to samo radim vevericama kao sto si ti jer znam da vas to boli i nervira a sto me vise mrzite meni sladje da vas zezam a prosto je da prostije ne moze biti,intelektualno mi ne mozete nista ..

Ni jedno pravilo pc berze ja ne krsim ,ponasam se u skladu kako je zapisano i polemisem o hardveru.
To sto ja pisem a vas boli je problem koji se resava na posebnom mestu ,ne na forumu..
Dok god ljude budete gledali i delili kroz hardver na dobre i lose udaracu tamo gde najvise boli sa zadovoljstvom uz kokice i sokic i skupljenu ekipu koja posmatra celokupan show
Zapravo ja i ne radim nista lose,govorim samo istinu ..

Bas sam zao

Superior Technology

DmasteRNo1 Ja ne delim ljude po hardveru koji koriste 23.02.2013. 23:27 #478514

broj poruka: 6108
Delim ih na dobre i lose. Pozitivne i negativne. Kul tipove i kretene.
Dok ti nas zezas pravis samo budalu od sebe, pa mi nije jasno kako mozes da uzivas u tome.
Ne krsis ni jedno pravilo PC Berze, ali na prikriven nacin vredjas sve koji imaju hardver tvojih omrazenih brendova.
A koje je to posebno mesto, ako nije tajna? Da ne pozivas po ko zna koji put na obracun kod OK korala? Toliko o tvojoj visokoj (ne)inteligenciji.
I dok uzivas u sokicu i kokicama, mogao bi da malo ponovis pravopis i naucis vec jednom da se NE BI pise odvojeno. Mene bi bilo sramota da u tvojim godinama i sa superiornom inteligencijom u svakom postu pravim jednu te iste pravopisnu gresku.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

Batenga @Sky 24.02.2013. 00:50 #478528

broj poruka: 31

http://goo.gl/1dBdf

Evo dečko jedna izvorna za tebe.Nadam se da je i oproštajna.

Putuj Igumane,dok se još skroz nisi upropastio.

Juče izađem na ulucu i čujem kako se deca ismevaju sa tvojim imenom i sa tvojim ispadima na ovom forumu,a i onom drugom.

Mene bi bilo sramota!!!
SkyFire ... 24.02.2013. 01:00 #478530

Vidi ga sad.Kao neka kuckica se krije iza duplog naloga,daje sebi podrsku..
Hahahaha..Koje si ti dete :)))

Sta kazes ne delis ljude?A samo sto ih nazivas kretenima,debilima,retardima i to sve zbog cega?Zbog hardvera.
Te price mozes da prodajes nekom drugom ko je na tvom nivou meni ne a ni ostalim
koje pljujes vrlo cesto!To sto radis je diskriminacija slicno rasizmu !

Nego znas sta je najbolje,lepo ti mene prijavi amdinistraciji da me banuju.
Evo ja cu da ti napisem sta da kazes,moras biti kulturan da te covek shvati ozbiljno..

Story goes :

`Cika Zeljko,ja i nekolicina korisnika vise ne mozemo da podnesemo teror koji SkyFire vrsi na forumu.
Nikad ne govori lepo o AMD-u i to nam izuzetno smeta ,jednostavno ne mozemo da podnesemo to sto on pise.
Molimo da se ovaj user ukloni sa foruma da bi mi mogli da zivimo mirno u nasem svetu realnosti,jelte
hocemo da mislimo kako mi zelimo a ne da nam neko govori onako kako jeste! `

Superior Technology

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs