Ma možeš na to bilo koju grafiku da turiš.To mislim i da je nekako najbolji odnos cene performanse pošto su 7950 ipak skuplje mada i prilikom oc pruža stvarno ipak dosta više od gtx 660ti mada sve ipak zavisi od igre do igre.Ako vec ideš ka tom cenovnom rangu razmisli i o nekoj 7950 sa dobrim hladjenjem i pogledaj kako se koja pokazala u najnovijim naslovima mad je sve to poprilicno uzaludni poso jer i fps zavisi od setovanja i ko je sa kojom konfiguracijom to testiro.To ti ko kad daju rezultate gledanosti pa pink iz istih rezultata kaže da je najbolji a rts iz istih da je on najbolji.Ti se rezultati namerno tako i prave :) .Ja bi saceko ipak neki dan da se pojave neki modeli kojih trenutno nema.Neznam šta je bre ovom narodu.Nema pare za leb a za grafike ima :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne znam druze gde kupujes i gledas cene, ali od online radnji u Beogradu, nemoguce da nema nijedne 7870. A Asusovu 7870 v2 imas u Monitor-u za oko 24k, ne znam da li si tamo proveravao. Pogledaj takodje 7870 XT i MYST ako ima. A sto se tice Nvidie, tu je GTX660, eventualno Ti ako nadjes jeftinije.
Ako mislis na onu gde je grafa MSI GTX 670 PE+FX8350 itd. imam je jos i veoma sam zadovoljna njom. Ovo sada sinu upgrade-ujem kompjuter.
@Bobi4ever Druze danas sam zvao Monitor, Emmi, Duocom, Pc Practic itd. i niko nema 7870 koja meni odgovara. U Emmi-ju su mi rekli da mogu da dobave Asus V2 za skoro 27k a u Duocom-u imaju Sapphire
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
da potvrdim MSI TFIII ti je u tom segmentu u vrhu, meni radi za sve pare. Sto kaze kolega ne znam zaista zasto si je izostavio? Evo pogledaj test bas za nju: http://tinyurl.com/cf38xan
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T @ 4,3GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Prvo da se izvinim sto sam sinoc napustio berzu. Jednostavno mi se prispavalo. Prosto mi je promakla. Naravno da cu da je uzmem u obzir. Hvala druze sto si mi ukazao na tu kartu. Takodje zahvaljujem i ostalima (@gliga79 i @uroshnet). Danas cu da cu da se `telefoniram` sa radnjama pa cemo da vidimo. Do kraja radnog vremena bi nesto trebalo da se iskristalise.
Ok, znam da je slabija. Razlika u ceni je 7.400,00 din. pa me interesuje da li je toliko slabija koliko je i jevtinije? Nesto sam gledao neke testove (sintetika i igre) i ne deluje mi da je toliko slabija u proseku jer ima igara u kojim je i jaca.
Kad se klokuje ta Sapphire mozes da dostignes i iste vrednosti 660 Ti, a razlika je u igrama koji preferiraju Amd, odnosno Nvidiu pa je zato i tolika razlika na testovima...660 Ti je definitivno bolja karta, u rangu negde sa 7950 ali ova 7870 klokovana moze da se nosi sa njom itekako. Sada tu dolazima da i 660 Ti moze da se klokuje opasno, u zavisnosti od primerka, ali tako mozes u beskraj da ides i da nikad ne kupis nijednu kartu :)
Mislim da mozes da ustedis lepo tih 7400din i kupis 7870, za tih par frejmova mislim da ne vredi da doplacujes te pare.
Gotovo je, zavrsena prica. Narucio i rezervisao Sapphire 7870. Ipak je razum prevladao a time i 7400,00 din u dzepu ostaje. Jes` da sam po prvi put odustao od svojih principa (kupovina iskljucivo Asusa, Gigabyte-a i MSI-a) ali mislim da ce ovaj Sapphire lepo da zavrsi posao.
Ako i neka si je uzeo i nek te sluzi u zdravlju, javi utiske kad stigne a realno nisi ni malo ustedeo, vec posteno. Koji model je tacno i oznaka, kje hladjenje? Daj neki link.
Inace moja jedina zamerka je grancija od 2 godine, jer ja eto drzim karte oko 2 godine pa ih prodajem doplacujem i idem na jacu, a mnogo lakse i brze prodam ako je karta jos celu godinu u garanciji + ja sam miran licno ako mi ostane karta i duze vreme + eto usralo me pa sam dobio 670 umesto 470...
imam doticnu kartu ghz ed safirovu, kupio sam je pre 4 meseca, e sad me zanima, jos kad sam je kupio na sebi nema ventove kao na sajtu proizvodjaca vec su oni sa xt verzije znaci dual X ventovi su na njoj i karta je potpuno identicna na slikama kao i 7870 xt boost a gpuz i aida mi daju sledece vrednosti pri iscitavanju na primer sedere kao i tmu da ne duzim vidite sledecu sliku koju sam malo pre uslikao pa mi recite o cemu se radi:
Sto se tice garancije isto razmisljam ali sta je tu je. Vec sam rekao da sam zvao bukvalno sve radnje i da je u zemlji Srbiji `nestasica` 7870 odnosno ima samo Asus V2, Powercolor referentna i ovaj Sapphire a ne znaju kada ce biti nabavke istih i po kojim cenama. Mislim da je cena presudila.
Pre bi reko kvalitet da je presudio. l na kraju dodje ti na moje :D videces da se neces razocarati a posle nje opet safir ili xfx a ako bog da mozda i His. Aj nek te sluzi u zdravlju pozz
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Za sada je presudila cena a u kvalitet cu se uveriti kada mi dodje u ruke i pocnem da je koristim. Ko zna mozda promenim misljenje. Ako budem zadovoljan povlacim reci koje sam izgovorio za Sapphire, mada i nisam neke teske. U svakom slucaju hvala i cujemo se za utiske.
ma druze ovde smo da se pomazemo i savetujemo.Svako je gospodar svog trezora i svoje volje.Videces koliko je karta mocna i obavezno se registruj na njihov sajt.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ja sam sve grafičke Radeon tipa imao od Sapphire proizvođača, i dan-danas sam im veran i nikada nisam imao problema ni sa jednom njihovom grafičkom kartom, ne znam samo odakle vam to da im ne valjaju grafike.
Nećeš uopšte pogrešiti sa njihovom 7870 grafikom ali vidi, sam odluči, tvoje su pare. pozzz
:: Jesam druze, zvao sam tu radnju i gomilu drugih ali kao sto rekoh 7870 (onakve kakve mene interesuju) nema. :: Pre cu da uzmem 660 od Asus-a, MSI-a ili Gigabyte-a nego 7870 od Sapphire-a ili XFX-a i sl :: :: ::
AAAA ne prijatelju ovde samo Asus MSI GIGABAJT sve ostalo je lose.... Naravno da je safirkovic odlican moj prvi je 6870 i vec 2 godine 4 meseca radi ko sat.Znaci nikakav problem u garantnom roku za razliku od Asusa sto sam imao 2 reklamacije u prve dve godine do duse to je bilo davno. Kazem i ja njegova lova nek odluci Po meni AMD Safir NVIDIA EVGA i to je to
Drugari, nema sta vise da odlucujem. Odluceno je, rezervisano i poruceno. Trebalo bi za 2 dana da mi bude u rukama. Kao sto vec rekoh cim je zabodem i `poigram` se s njom izbacicu utiske.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.