Cifra ce da bude i MSI 650-TI Boost TF. Stigla u EWE . Bice veselo! MSI nVidia GeForce GTX 650 Ti 2GB 192bit N650Ti TF 2GD5/OC BE 144.53 e+8%( porez)*116.3(ziralni kurs)+7-10% zarade pa ti vidi! 19000-20000 kako gde ce da bude!
Posedujem boostaru vec neko vreme kupio sam je pocetkom aprila, evo za nekoliko meseci mogu samo da pohvalim asus kartu koja zaista sve igre gura na ultra podesavanjim ukljucujuci i Metro LL,Crysis 3 itd. Rez 1080p Vrlo sam zadovoljan kartom i potrosnjom, sve u svemu 10 od 10 :-)
Kako rade same igre, tj. da li može da ih nasviraš do kraja a da i dalje možeš da se igraš ko čovek? E, to već ne verujem da možeš. To ne mogu možda ni oni sa Titanom, a sa 650Ti Boost da ne pričam. Ali, ono što je najvažnije je da si ti zadovoljan kartom.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: 7850 je bolja karta, 256 bit, malo brza i malo jeftinija :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Gtx 650ti boost nikad nije bila skuplja od amd 7850 a malo je ipak brža. Ovde se amd ponašao dominantno i držao je vece cena i 7850 i 7870 jer im se moglo.Imali su dobru prodaju u svim segmentima.
:: Niko ništa negatino nije ni rekao o 650TI Boost, nego čovek napisa da na njoj sve tera na ULTRA, što je malo verovatno :: ::
Odgovorno tvrdim da igram sve na ultra!! Tj sve na max. Teksture, senke, ma sve na ultra... GRID2 mi cak nema tolike dropove, ma sve mi igre rade sjajno, to sto titan ne moze da potera na ultra to je zato sto entuzijasti koriste 5 monitora u rez 1920p a ne 1080p nemam probelma na ovoj rez zaista ni da secne , sa fizikom metro mi je padao na 23FPS to je do sada najvise ubijalo grafiku...
Drago mi je da si zadovoljan, ali na ultra max na full hd moze realno svaka dx11 karta od 100e da `tera` te igre, ali ce svaka karta koja je po 20e skuplja od neke sledece da ima po +-5 average veci fps. Koliko para toliko muzike.
Samo tvrdiš ono što nije moguće. Nije isto kad sve igraš na Ultra, kako ti kažeš, pri 30fps i pri 60fps. Jer s tom kartom, na maks podešavanjima, nasviranim AA i AF, u retko kojoj igri ćeš videti 60fps, posebno ne konstantnih, što je potrebno za fluidan gejming (kako to ovdašnji Zelembaći umeju da kažu). E to je ono što ti ja pričam. A tebi ako odgovara da sve teraš na Ultra i imaš 25-30fps, onda OK.
Niko ne kaze da ti ne mozes da se igras sa tom kartom, ali ti je prosecni fps na max detaljima 25-35, nekad ti naravno ode i na 40-50, ali to je kratko i kad je neki uzak hodnik.
gtx titan od 1000e na max podesavanjima u full hd-u ima prosecnih 50 frejmova...
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.