:: Odlican je taj model i to hladjenje :: ja imam gtx 670 ali je hladjenje isto i fenomelano je :: :: Razmisli i o ovom modelu ipak nije mala cenovna razlika :: http://goo.gl/7TWy :: dobijes gratis napajanje : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Razlike izmedju te dve su stvarno mizerne, bar sto se kloka tice, siguran sam da i ta MSI moze da dostigne klokove tog gigabyte-a. Ali sve jedno, ako neces da se zezas sa OC-om, i pare, kao sto kazes, nisu problem, uzimaj Gigabyte i uzivaj.
BTW ja imam Asus DCU II, odlicna karta, hladna i tiha. .)
Ne oseti se toliko, nema logike, jeste da radi na vecim klokovima, ali obe karte su spremne da ti pruze veliki uzitak u najzahtevnijim igrama danasnjice.
Tako da, covece, ne razmisljaj se vise, trk po kartu i uzivaj.
:: Pa tu grafu sada kupujem i prodacu je kada istekne garancija koja vazi 3 Godine .... Samo sam hteo misljenje o performansama .. :: :: Jer se bas oseti razlika izmedju ove sto ocu da uzmem i ove sto si predlozio ? : :: :: Mislim u frejmovima .. :: :: :: :: Pa sa razlogom je jeftinija, ako kinta nije problem uzmi onu gigabyte i uzivaj :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
To nije tolika razlika u taktovima da ces da osetis u igri konkretno, giga ima bolje hladjenje i 6+8 napajanje za oc perverzije, dok msi ima malo losije hladjenje i 6+6 napajanje ako ne gresim.
Ja bih pre giga mada i taj msi nije los uopste, svejedno biraj neces pogresiti.
Imao sam 6970 od 2GB Shapphire, i prodao je,pa da mi komp ne bleji uzeo sam tj.pozajmio od ortaka,dao mi je neklu karticu cisto da mi radi komp.... Ne znam koju tacno posto nisam kuci sada ...
Naravno sutra uvece dobijate slike i to :)
Preporucite mi koje programe da skinem da testiram graficku ! :)
:: Koju sad kartu imas :: Javi utiske kad stigne :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Taj sto pita za ruter je tezak trol, iako je extra giga strucnjak sa ogromnim iskustvom iza sebe, posle par onih nebuloznih izjava niko ga ne shvata ozbiljno niti zeli da se uplice u te price za malu decu...
Tesko da ce na tim klokovima da radi stabilno bez dizanja voltaze. Ali karta je svakako ubica, nema ni potrebe za dodatnim oc-om. Kad se samo setim kad su izbacili fenomenalni driver za 7 seriju karti, karta mi je prosto poletela u zahtevnijim igrama, dobitak je 15-20%. Tada su zvanicno i u vecini igara presisali nv gtx680. .)
Pa realno gledano sve preko 1200 za gpu je premija. Shone na koliko ti teras tu tvoju?
:: Tesko da ce na tim klokovima da radi stabilno bez dizanja voltaze. Ali karta je svakako ubica, nema ni potrebe za dodatnim oc-om :: Kad se samo setim kad su izbacili fenomenalni driver za 7 seriju karti, karta mi je prosto poletela u zahtevnijim igrama, dobitak je 15-20%. Tada su zvanicno i u vecini igara presisali nv gtx680. . :: :: P.s. samo da ne ode sada tema u q :: :: ::
dzabe vam uklapanja ..ako se boje neslazu ne vredi :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pa realno gledano sve preko 1200 za gpu je premija :: Shone na koliko ti teras tu tvoju :: :: :: :: Tesko da ce na tim klokovima da radi stabilno bez dizanja voltaze. Ali karta je svakako ubica, nema ni potrebe za dodatnim oc-om :: :: Kad se samo setim kad su izbacili fenomenalni driver za 7 seriju karti, karta mi je prosto poletela u zahtevnijim igrama, dobitak je 15-20%. Tada su zvanicno i u vecini igara presisali nv gtx680. . :: :: :: :: P.s. samo da ne ode sada tema u q :: :: :: :: :: ::
Koji ce ti penis oc high end karte koja je vec posteno fabricki iz kutije nasvirana? Cemu ta zajebancija? Da bi imao 120 umesto 115 frejmova? Batali to.
Uzivaj u karti i nek te sluzi dugo u zdravlju da se sit naigras.
I daj neke slike masine uzivo, jebes ovo sto si skidao sa neta od ko zna koga a kao tvoje.
Ipak pre nego sto sam legao kazem ma ajde da probam,i sve sam stavio na max posle 2 do 3 sekunde sam dobio odogovor od kartice :) Ekran sa braon linijama :D . Drzao 5 sec dugme za paljenje i zgasio komp i opet ga pokrenuo :)
Miskonius :
Stavio sam juce na 1250 i tako mi stoji :) izgleda stabilno ....
Dejzan hhaaaah
Dexter013:
Sada nisam kuci ali danas imam neke obaveze dobicete kasnije uvece ili sutra kada se probudim, Hvala ti :)
Ja moju drzim na 1050 za gpu i 1500 za memoriju, i to sam cisto ono, aj da bude bar malo nategnuta kad vec moze, da bude pandam gigaherc modelu. .)
:: Pa realno gledano sve preko 1200 za gpu je premija :: Shone na koliko ti teras tu tvoju :: :: :: :: Tesko da ce na tim klokovima da radi stabilno bez dizanja voltaze. Ali karta je svakako ubica, nema ni potrebe za dodatnim oc-om :: :: Kad se samo setim kad su izbacili fenomenalni driver za 7 seriju karti, karta mi je prosto poletela u zahtevnijim igrama, dobitak je 15-20%. Tada su zvanicno i u vecini igara presisali nv gtx680. . :: :: :: :: P.s. samo da ne ode sada tema u q :: :: :: :: :: ::
Nesto sam mislio da prodam ovu moju plocu i procesor u pitanju je P55A-UD4 i ovaj i7-860 pa da uzmem ovaj AMDFX-8350 4.0GHz i neku plocu ali ne znam koju neku koja ima 2 PCI-e Slota ali sa 16x ....
Koliko bi mogao da dobijem za ovu moju plocu i procesor ?
Milsim se ako vec imam AMD pa onda da imam AMD procesor i Plocu ,ako moze preporuka oko ploce ?
Cisto da vidim da li mi je ok sa brojkama ... Nadam se da cu moci da nadjem ovaj AMD da neko oce da ga proda polovnog,nadam se sa garancijom ...
Nemoj, ne diraj nista asto se tice platforme Sto se tice graficke i overclocka, testiraj je sa Unigine Heaven-on nekoliko krugova... Btw jel mozes ti njoj da dizes napon?
:: Nesto sam mislio da prodam ovu moju plocu i procesor u pitanju je P55A-UD4 i ovaj i7-860 pa da uzmem ovaj AMDFX-8350 4.0GHz i neku plocu ali ne znam koju neku koja ima 2 PCI-e Slota ali sa 16x ... :: :: Koliko bi mogao da dobijem za ovu moju plocu i procesor ? :: :: Milsim se ako vec imam AMD pa onda da imam AMD procesor i Plocu ,ako moze preporuka oko ploce ? :: :: Cisto da vidim da li mi je ok sa brojkama ... Nadam se da cu moci da nadjem ovaj AMD da neko oce da ga proda polovnog,nadam se sa garancijom .. ::
Pa daj mi neki smernicu zato se ne slazes sta je problem sta mislis da nece valajti,sta cu dobiti a sata izgubiti? :)
Daj link ,ali nisam kuci na poslu sam do 6 pa posle imam obaveze pa cu to naverovatnije sve sutra raditi ili uvece ako se vratim do 10 kuci :)
:: Nemoj, ne diraj nista asto se tice platform :: Sto se tice graficke i overclocka, testiraj je sa Unigine Heaven-on nekoliko krugova.. :: Btw jel mozes ti njoj da dizes napon :: :: :: :: Nesto sam mislio da prodam ovu moju plocu i procesor u pitanju je P55A-UD4 i ovaj i7-860 pa da uzmem ovaj AMDFX-8350 4.0GHz i neku plocu ali ne znam koju neku koja ima 2 PCI-e Slota ali sa 16x ... :: :: :: :: Koliko bi mogao da dobijem za ovu moju plocu i procesor ? :: :: :: :: Milsim se ako vec imam AMD pa onda da imam AMD procesor i Plocu ,ako moze preporuka oko ploce ? :: :: :: :: Cisto da vidim da li mi je ok sa brojkama ... Nadam se da cu moci da nadjem ovaj AMD da neko oce da ga proda polovnog,nadam se sa garancijom .. :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.