:: :: Ma znam ja to druze, al sam slab trenutno sa kintom, i imam neko budjavo Thermal Master napajanje od 420w, sa svega 16 ampera na grani od 12v. Nekako bih se skrpio za novu graficku, al` i za napajanje nikako :: :: Da li postoji neka novija graficka srednje klase koja bi radila na tom djubretu :: ::
Napajanje je staro koliko i cela konfiguracija - 4 godine. Sistem je sledeci :
Phenom II x3 710
4 GB Kingston ddr2
Volim da ponekad odigram neku dobru igru, ne patim od fotorealizma, bitno mi je samo da sve ide ultra glatko na medium detaljima do rezolucije 1680x1050.
Za tebe sasvim dovoljno a i jace su od te 9600gt,gtx 650 je oko50-70 posto jaca po specifikaciji mada nema testova uporednih u igrama ali ja kontam da ti je to sasvim ok.Znaci gtx 650 ili 7750 na to napajanje i vozi.Gtx 650 trosi 30w manje od te 9600gt.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: :: :: :: Napajanje je staro koliko i cela konfiguracija - 4 godine. Sistem je sledeci :: :: Phenom II x3 71 :: :: 4 GB Kingston ddr :: :: Volim da ponekad odigram neku dobru igru, ne patim od fotorealizma, bitno mi je samo da sve ide ultra glatko na medium detaljima do rezolucije 1680x1050.
Naravno,trosi 30w manje od karte koju upravo koristis.Dace ti 50 posto + fps-a u igrama i to ti je dovoljno.To je neka teorija po specifikaciji a ja kontam da mora da ti da bar 50 posto ako ne i vise....
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: :: isao bih onda na varijantu gtx650, ako kazes da ta kartica moze na ovu kantu od napajanja. :: ::
Proveri za svaki slučaj koliko ampera traži karta, bez obzira što vuče manji Watti. Ja moram na spavanje, BF4 neće sam da se uradi... __________________ Scourge of PCBerza
Sigurno ne trazi vise od 9600gt druga stvar rekao sam bar 50 posto naravno u nkim igrama i vise.Po specifikaciji je bolja u nekim stvarima 50 negde 100 a negde i vise posto ali sve je to sintetika. Sudeci po ovome http://www.hwcompare.com/13589/geforce-9600-gt-512mb-vs-geforce-gtx-650/ Ja ocekujem 50 do 70 posto bolje performanse mozda gresim.
:: Proveri za svaki slučaj koliko ampera traži karta, bez obzira što vuče manji Watti. Ja moram na spavanje, BF4 neće sam da se uradi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.