Reci nesto ako imas nemoj i ti biti samo jedan od onih koji kenja a o temi nema vise texta! O takvima sam i pricao tj pisao! VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
ujedno cestitke na jubilarnom postu :-) svi mi dobro znamo ko pali vatru i vredja na ovom forumu ali pravo vredjanje licne prirode,pratim forum svaki dan ,bilo je mnogo gorih naslova sa druge strane i to svakodnevno ,covek je samo kao naslov izneo svoje misljenje a dao link pritom ne vredjajuci nikog licno,a ni ti nisi cvecka vredjas i ti i to vrlo cesto iznoseci stvari koje nisu za it forum znam samo jedno da su zeleni preuzeli ps4 i xbox pljustalo bi po deset tema dnevno od moram da kazem mudzahedina nikog licno nisam uvredio
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
pogotovu da se vredja ali stvarno i dalje mislim da ima jako retardiranih i bezobrazno glupih ljudi koji jasnu stvar pokusavaju da vrate u maglu!
Muka mi je vise od Vas,covek pita koju grafiku da kupi Vi pretvorite u prepirku ko je bolji ATI ili NVIDIA,neko pita koji procesor za neke pare Vi opet pretvorite u prepirku AMD ili Intel!
Stvarno mi je muka...joj da sam admin mesec dana kakav bi forum bio!
Istina. Klanjanje ovom ili onom timu, jer eto, nesto nije uspelo ili je uspelo. Nemoguce je braniti bilo koju firmu, jer svakoj fali nesto. U to uvazavam i nV i AMD/Ati i Intel i WD i Kingston i sve zive. Nemoguce je imai savrsen produkt, a znamo zbog cega. Ati ima nesto sto nV nema, nV ima nesto sto ATi nema, mada kod ATI sam primetio da su uglavili ono sto nV ima, a to je vezivanje programa za vSync. Pa se moze reci i da se ATi iste jacine kao nV moze uzeti za manje para. A jebes Physx, jer koliko vec postoji, retko koja igra ga koristi.
:: ujedno cestitke na jubilarnom postu :- :: svi mi dobro znamo ko pali vatru i vredja na ovom forumu ali pravo vredjanje licne prirode,pratim forum svaki dan ,bilo je mnogo gorih naslova sa druge strane i to svakodnevno ,covek je samo kao naslov izneo svoje misljenje a dao link pritom ne vredjajuci nikog licno,a ni ti nisi cvecka vredjas i ti i to vrlo cesto iznoseci stvari koje nisu za it forum znam samo jedno da su zeleni preuzeli ps4 i xbo :: pljustalo bi po deset tema dnevno od moram da kazem mudzahedina nikog licno nisam uvredio :: :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
Nisam ni ja cvećka, ali nisam ni fanboy, apsolutno me ne interesuje da li je Nvidia dobila da radi GPU za konzole ili je AMD propao na bilo koji način. Meni ni u džep, ni iz džepa. Kome je bitan neki brend on se nervira i prepire oko njega a ne vidim gde ja podržavam neki tabor.
Bilo nekad da sam preferirao Nvidiu i Intel ali to vreme je odavno prošlo. Sada više cenim neke druge stvari... __________________ Scourge of PCBerza
:: ujedno cestitke na jubilarnom postu :- :: svi mi dobro znamo ko pali vatru i vredja na ovom forumu ali pravo vredjanje licne prirode,pratim forum svaki dan ,bilo je mnogo gorih naslova sa druge strane i to svakodnevno ,covek je samo kao naslov izneo svoje misljenje a dao link pritom ne vredjajuci nikog licno,a ni ti nisi cvecka vredjas i ti i to vrlo cesto iznoseci stvari koje nisu za it forum znam samo jedno da su zeleni preuzeli ps4 i xbo :: pljustalo bi po deset tema dnevno od moram da kazem mudzahedina nikog licno nisam uvredio :: :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.