U danasnje vreme kupovati Full HD monitor, koji nije IPS (pa makar e-IPS) a imati para za takav isti je skroz bez veze. Uzmi taj monitor, ako ima duhove i sta ti ja znam, do 14 dana od dana kupovine, mozes da ga vratis i dobije pare nazad.
:: Ok, monitor je lep na izgled medjutim jos se dvoumim. Na IT Svet-u sam procitao sve komentare za ta j kao i ostale IPS monitore i vidim da su misljenja podeljena (kao i uvek naravno). Posto ce mi monitor sluziti iskljucivo za igre jos se dvoumim su u velikom broju prisutni negativni komentari bas kada su igre u pitanju :: :: ::
Ja sam defitivno primetio malo duhova na s2340l, ali je to vrlo minimalno, ne nesto sto smeta, samo drugacije izgleda i bilo mi je potrebno celih 5min da prestanem da primecujem. Stavise delovalo mi je prirodnije, ka vrlo mala jedva primetna doza motion blur-a. Totalno zanemarljiva i nimalo neprijatna stvar. Nisam siguran da li je to ghosting zbog odziva ili samo ips karakteristika. Crna izgleda kao da je monitor ugasen, a najvise mi nedostale glossy ekran.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.