Tako sam i ja pricao pa vidi sta mi se desilo :D :D :D Jabuka je zdrava :D Odemo malo do Usca cisto da vidis jednu radnju :D lep izlog :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: :: :: Znam da ces postati Jabucar :) :) :: :: :: Dream on... : :: :: :: Prosle nedelje sam gledao ovaj review, lik je pokidao stva :: http://youtu.be/s3-y1Y8yXG :: :: :: Da je dobar nije da je perfektan jeste :D :: :: :: : :: :: ::
Forget it Stacy, not gonna happen... :) Pogledaj onaj klip sto sam okacio Titan Quest Vs D3, lik je sve rekao sta ne valja tom slabasnom mongoloidu
Autor ce da ispardonira na off topicu ali to je ovde normalna stvar
:: Tako sam i ja pricao pa vidi sta mi se desilo :D :D :D :: Jabuka je zdrava :D :: Odemo malo do Usca cisto da vidis jednu radnju :D lep izlog :D : :: :: :
Sve je to stvar ukusa slozices se .Ja pripadam taboru koji potcenjuje BF3 tako da svega ima. Nego mozda nas cova i uzme ovaj 27 :D vidim pecnuo sam mu mastu :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: Forget it Stacy, not gonna happen... : :: Pogledaj onaj klip sto sam okacio Titan Quest Vs D3, lik je sve rekao sta ne valja to :: slabasnom mongoloid :: :: Autor ce da ispardonira na off topicu ali to je ovde normalna stva :: :: :: Tako sam i ja pricao pa vidi sta mi se desilo :D :D :D :: :: Jabuka je zdrava :D :: :: Odemo malo do Usca cisto da vidis jednu radnju :D lep izlog :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: ::
Ako cova planira da da 350 evra za karticu i 300 evra za monitor (sto, ergo, cini 650 evra) bolje je da uzme onaj od Shimnian za 400 i da doda jos malo i uzme 7950 TF 3 i da bude na konju.
Ti potcenjujes Bf3 zato sto udaras kontru nama sto pljujemo COD, a uzvracas tako sto napadas SP (????) sto nema nikave veze sa Mp zbog kojeg se Bf3 i uzima. Sto onda mastas o Bf4 ako ti Bf3 ne valja, a? :D A probaj Titan Quest, 10x je bolji od D3, a jos je podosta i stariji...
:: Sve je to stvar ukusa slozices se .Ja pripadam taboru koji potcenjuje BF3 tako da svega ima :: Nego mozda nas cova i uzme ovaj 27 :D vidim pecnuo sam mu mastu :D :: :: ::
Prvo BF3 je ogoljeno multi player iskustvo i nista vise.PRitom igra je izvikana samo tako cim je pocela da opada popularnost odmah DLC pa udri nekoliko komada zajebi me tre price Prica nula igrivost zavisi od grafike ili ti slepa se uz grafiku.COD serijal bilo koji je kompletan.Ja nikome ne lupam kontru vec kazem cinjenice.Ok postujem sto volite BF3 koji otima pare samo tako.A zasto cekam BF4 ? zato sto su usrali MOHA serijal i nadam se da ce biti kao Bad Comapny2 znaci vrhunski... Titan Quest sam igrao smorio me prosek igra koja traje i traje i davi i davi... Pre cu da furam Baldurs Gate ili diabla keca,dvojku ponovo nego to smece.
za 350 evra ima 7970 MSI twinfrozer da se nadje safirkovica nema na stanju barem de ja gledam. monitor moze da bira moj savet coveku je pravac madjarska
:: Ako cova planira da da 350 evra za karticu i 300 evra za monitor (sto, ergo, cini 650 evra :: bolje je da uzme onaj od Shimnian za 400 i da doda jos malo i uzme 7950 TF 3 i da bude na konju :: :: :: Ti potcenjujes Bf3 zato sto udaras kontru nama sto pljujemo COD, a uzvracas tako sto napadas SP (????) sto nema nikave veze sa Mp zbog kojeg se Bf3 i uzima :: Sto onda mastas o Bf4 ako ti Bf3 ne valja, a? : :: A probaj Titan Quest, 10x je bolji od D3, a jos je podosta i stariji.. :: :: :: :: Sve je to stvar ukusa slozices se .Ja pripadam taboru koji potcenjuje BF3 tako da svega ima :: :: Nego mozda nas cova i uzme ovaj 27 :D vidim pecnuo sam mu mastu :D :: :: :: :: :: ::
Ako nesto ne kapiras ne znaci da je glupo Eto pitanja. Da li je glupo sve sto mislis da nije pametno? I da li je pametno sve sto mislis da jeste? Da li je pitanje toliko glupo da je ujedno i odgovor? Mozda nije pametno da pitanje odgovara. Da li odgovara? Da li se u svakom pitanju nazire odgovor ili samo u nekom? Mnogo je pitanja.
Da li je mnogo pitanja? Ili pitanja nikad dosta? Ili ih ima bas koliko treba?
:: Ako nemas nameru da pomognes, ne smaraj i ne postavljaj glupe komentare. :: ::
Ja sam uzeo LG IPS277L-BN i zadovoljan sam kvalitetom prikaza slike i uglovima gledanja.Monitor nije ogroman kao sto se cini na prvi pogled kad se pomisli na 27-cu.Ovaj model ima tanak ram tako da i ne izgleda da je 27-ca.Pre njega sam koristio viewsonic 2450 led koji je tn matrica.Vidi se razlika u kvalitetu slike izmedju ta dva modela na strani lg-a.Sestri sam uzeo takodje lg ali model od 23 incha LG IPS237L-BN koji uopste ne deluje da je 23-ka zbog tankog rama.Slika takodje odlicna,kao i uglovi gledanja. Izmedju 24-ke i 27-ce moja preporuka ide za 27-cu bez obzira sto neki kazu da je za 27-cu mala rezolucija od 1920x1080.
kakva mu je funkcionalnost sto se tice gaminga, filmova i normalnog rada, dok mu je izgled veoma zadovoljavajuci. Ako ga neko ima, neka se javi. Hvala.
You are hopeless, sta da ti radim... Sto bi se decko mlatio da ide u Madjarsku kad su cene kompjuterske opreme iste kao kod nas, skroz druga stvar vazi za televizore...
:: Prvo BF3 je ogoljeno multi player iskustvo i nista vise.PRitom igra je izvikana samo tako cim je pocela da opada popularnost odmah DLC pa udri nekoliko komada zajebi me tre price Prica nula igrivost zavisi od grafike ili ti slepa se uz grafiku.COD serijal bilo koji je kompletan.Ja nikome ne lupam kontru vec kazem cinjenice.Ok postujem sto volite BF3 koji otima pare samo tako.A zasto cekam BF4 ? zato sto su usrali MOHA serijal i nadam se da ce biti kao Bad Comapny2 znaci vrhunski.. :: Titan Quest sam igrao smorio me prosek igra koja traje i traje i davi i davi.. :: Pre cu da furam Baldurs Gate ili diabla keca,dvojku ponovo nego to smece :: :: za 350 evra ima 7970 MSI twinfrozer da se nadje safirkovica nema na stanju barem de ja gledam :: monitor moze da bira moj savet coveku je pravac madjarsk :: :: ::
Ako kupi recimo LG tv nema da brine za garanciju jer to vazi world wide, i bez ikakvih problema moze TV kupljen u Madjarskoj da reklamira kod nas. Za monitore ne znam...
:: Pa da bi mu bilo veselije ako mu crkne monitor iz madjarske, krece veselja sa ostvarivanjem garancije :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Decko uzmi Shimian od 27` i 2560x1440 rezolucijom i sa S-IPS panelom (10x bolji od e-IPS). Ako ti je budzet toliki koliki je uzeto 24` sa e-IPS panelom je bez veze.
:: Ja reko neki odgovor na moje pitanje kad ono mosa.. : ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.