Nije meni ni Emmi ni Alti dao gtx 670 umesto gtx 470 vec prodavnica u Pancevu TIM COMPUTERS, uvoznik DirectLink.
A emmi/alti je dao za crknutu gtx 460 - msi 6870.
I ja samo da dodam da naravno nemam nista protiv tebe, samo se ne slazemo oko ovoga, gledam realno situaciju, ne da vucem na kupca niti na prodavca, samo mi nesto nije jasno ako mozes da mi objasnis.
Crkne ti karta 4870 i nakon dve godine slucajno je imaju na stanju i daju ti takvu istu identicnu, ti neces da se bunis il tako, to si kupio to si dobio u zamenu? Ali ako nemaju ti zahtevas nesto duplo jace, kako je to sad ok i jedno i drugo? A bunis se ako ti daju noviju kartu koja je istih preformansi? Ne razumem.
Sta da se radi. Ali nije relano da ti daju u nizem rangu karticu. Ali u pitanju je tebi si od njoh dobio za 460-6870 to je relano. U istom su rangu. Mozda 4870 i 6770 jesu priblizno iste snage ali niti je karta iz istog ranga (serije) niti je iz istog cenovnog ranga kao grafikca koju sam ja imao. A da su dali novu 4870 nebih nsita rekao glava za glavu! Ostane coveku tako krivo kako mogu da se prodaju za jeftine pare. To su sitnice za njih za kupce to mnogo znaci. Ja se nisam bunio niti sam hteo da polemisem jer u firmi gde sam kupio sam imao izuzetnu saradnju i nisam hteo zbog njih jer su mi uvek izasli u susret a da sam uzeo ja idrektno u altiju bili bi druga prica. Isterao bi svoje pa cekao makar 100 godina!
kupio sam graficku u emmi-ju pre 25 dana i poceo mi ventilator pre dan dva da krci,zuji. U prevodu nije kao pre. Pod garancijom je. Jel se mogu za to da trazim popravku/zamenu ?
Cenovna razlika izmedju 7770 i 6770 nije nebo i zemlja, a za 4870 koja je crkla, cenim da barem 7770 mogu da daju...
Razumem te sta hoces da kazes, i ne kazem da nisi u pravu, ali eto..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Onda moze da se prodaje 4870 po ceni 6870 ili 7870 jer je nekada toliko kostala? :: :: A ako dobije istu krsh kartu onda ne moze :: i nece da se buni, gde je tu logika :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Najveci problem u srbistanu je taj sto su svi maksimalisti...
Covek je samo uporedio svoj sa tvojim slucajem i shvatio da si ti bolje prosao po pitanju reklamacije...
Po njemu dovoljan razlog da bude nezadovoljan jer nije dobio moguci maksimum...
ovo je recimo moj slucaj, kupim pre pet godina ODD za 3000 din i on crkne odnesem na reklamaciju dobijem drugi potpuno isti koji crkne jos brze odnesem na reklamaciju a oni mi vrate pare (nisu imali 22x uredjaj nego samo 24x) u iznosu ne onom placenom nego iznos poslednje prodajne cene za taj proizvod... i ponude mi opciju da doplatim 400 dinara za novi uredjaj sto sam i uradio ali je i taj novo kupljeni LiteON crko vrlo brzo...
Tako da ponekad stvarno ne razumem logiku ljudi u srbistanu koja je uglavnom sto je babi milo to joj se i snilo...
Medjutim realnost je nesto drugo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nije meni ni Emmi ni Alti dao gtx 670 umesto gtx 470 :: vec prodavnica u Pancevu TIM COMPUTERS, uvoznik DirectLink :: :: A emmi/alti je dao za crknutu gtx 460 - msi 6870 :: :: I ja samo da dodam da naravno nemam nista protiv tebe, samo se ne slazemo oko ovoga, gledam realno situaciju, ne da vucem na kupca niti na prodavca, :: samo mi nesto nije jasno ako mozes da mi objasnis :: :: Crkne ti karta 4870 i nakon dve godine slucajno je imaju na stanju i daju ti takvu istu identicnu, ti neces da se bunis il tako, to si kupio to si dobio u zamenu? :: Ali ako nemaju ti zahtevas nesto duplo jace, kako je to sad ok i jedno i drugo :: A bunis se ako ti daju noviju kartu koja je istih preformansi :: Ne razumem :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Evo nakon nesto vise od mesec dana konacno se zavrsila prica sa reklamacijom graficke karte Sapphire HD7870GE. Prica je isla sledecim redosledom. Kada sam je dao na reklamaciju u Emmi, napisali su i ja potpisao odgovarajucu dokumentaciju. Tom prilikom su mi rekli da ce mi se javiti na kontakt telefon u roku od 15 dana sto je inace i zakonska klauzula i stoji u papirima koje sam tada dobio. Naravno niko mi se nije javio pa sam licno otisao da se raspitam sta se desava. Tada su proverili sa ASBIS-om i utvrdili da se karta jos nalazi kod njih na testiranju. U Emmi-ju su mi rekli da nije do njih i da ce mi se javiti cim dobiju informacije od ASBIS-a. Potom je proslo jos 15 dana i naravno nista. Resio sam da danas odem u Emmi, sto sam i ucinio. Opet ista procedura. Ljudi iz Emmi-ja zovu njihovu servisnu sluzbu, ovi opet zovu ASBIS, ja cekam u radnji da vidim sta ce konacno da se desi. Nakon nesto vise od 45 minuta radnik iz Emmi-ja mi kaze da ce se on `zauzeti` da resi ovaj problem da ja ne bih cekao `bez veze` i da ce mne pozvati cim od ASBIS-a dobiju odgovor. Samo sto sam izasao iz radnje, zovu me da dodjem jer su dobili odgovor od ASBIS-a da graficka nije u redu i da ne moze da se popravi. Kada sam se vratio rekose mi da imam vise opcija. Prva je da mogu da trazim i dobijem novac koji sam dao za karticu odnosno iznos koji je na fiskalnom racunu. Druga je da dobijem potpuno istu kartu koju trenutno nemaju ali mogu da je poruce. Treca je da mogu da dobijem 7870 od nekog drugog proizvodjaca i ako je ista skuplja od ove koju sam reklamirao, doplacujem razliku u ceni a ako je jevtinija oni meni vracaju razliku u ceni. Cetvrta i poslednja opcija je da mogu prakticno da uzmem bilo koju drugu kartu i ako je ista skuplja, ja doplacujem a ako je jevtinija oni meni vracaju novac (razliku). U radnji su trenutno imali sledece karte: http://www.emmi.rs/proizvodi.10.html?go=true&go=true&categoryId=214&brandId=483&productTitle=&price=&specijalna_ponuda=&oznaka_cipa=&slotovi=&memorija=&protok=&offset=2
i jos nesto jevtinijih modela. Nakon kracek premisljanja ja sam se ipak odlucio za 7870, doplatio 1000,00 din i dobio pisanu garanciju na 36 meseci od dana danasanjeg. U razgovoru sa ljudima iz Emmi-ja saznao sam da je ovakva procedura ako se karta reklamira u prvih 6 meseci od momenta kupovine. Nisam pitao za druge komponente ali verovatno je isto.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.