Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Evo sta nedostaje tortojedima, sky-evima, phatphuckovima i ostalim
STRANA 2 OD 2
zerocool55 pozz 27.04.2013. 21:54 #489940

status: user
broj poruka: 1131
Bas fino razmenjivanje poruka :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Lepo sam ja, prekjuce, upozorio vlasnike AMD shitwear-a... 27.04.2013. 22:22 #489943

broj poruka: 11021
da ce im se temperature, koje su ionako bile visoke tokom protekle hladne sezone, rapidno povecati dolaskom proleca.
Evo: Vlada Putin i Feti Fejk, nacisto proključaše...

@Dejzan: vidim da se i ti slazes sa mnom - prosla kisna sezona, nema vise vodeno-sneznog hladjenja za crvenkapitse (a kad osine 40+, moracete na kompove da turate ledene obloge. Sta da se radi? Mozda da izmolite od Deke da umesto ``bundled games`` svoje krntije prodaje uz ``bundled refrigerator``). Vec slutim Dekin novi marketinski potez: ``nakon uspesne saradnje sa firmom Sony, zapoceli smo pregovore sa Electroluxom i Obodinom...``.
shortee hahha 27.04.2013. 22:25 #489945

broj poruka: 568
dajte bre ljudi cemu psovke,idite u trzni centar neki ili na adu ,gledajte i muvajte picke,jebite ili ga drkajte ,pijte pivo i vinjak ....jebo vas drug tito ....mene nemojte da prozivate slucajno znam gde zivite :))) pozdrav .
Dejzan Re: Lepo sam ja, prekjuce, upozorio vlasnike AMD shitwear-a... 27.04.2013. 23:37 #489946

broj poruka: 3730

Sta se slazem da mi procesor kljuca na 40c ?
nebi reko Troto ... Jedino sto znam da se intelovi greju ko sumanuti i da fabricki kuleri nisu ni za patku

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: da ce im se temperature, koje su ionako bile visoke tokom protekle hladne sezone, rapidno povecati dolaskom proleca
:: Evo: Vlada Putin i Feti Fejk, nacisto proključaše..
::
:: @Dejzan: vidim da se i ti slazes sa mnom - prosla kisna sezona, nema vise vodeno-sneznog hladjenja za crvenkapitse (a kad osine 40+, moracete na kompove da turate ledene obloge. Sta da se radi? Mozda da izmolite od Deke da umesto ``bundled games`` svoje krntije prodaje uz ``bundled refrigerator``). Vec slutim Dekin novi marketinski potez: ``nakon uspesne saradnje sa firmom Sony, zapoceli smo pregovore sa Electroluxom i Obodinom...``.
tortojed Dejzane, Dejzane, Dejo daj ne Zezaj me: pa Dekini stock... 28.04.2013. 00:00 #489948

kuleri su LEGENDARNI po svome nekvalitetu. To priznaju cak i ljuti Dekini hizmećari...
Hajde, prizovi se pameti barem delimicno, barem kada je o ``fabrickim`` kulerima rec...

Dejzan Re: Dejzane, Dejzane, Dejo daj ne Zezaj me: pa Dekini stock... 28.04.2013. 00:06 #489950

broj poruka: 3730
Slazem se da AMD ima fus kulere ali Intelovi se tako blesavo cuju da to nije normalno .Cuj naravno kad neko uzme 3770K nece da ima stock (to bi bilo skrnavljenje) ali nekako imam utisak da su im kuleri katastrofa pre su im bili dobri kloknes ume bre da drzi q9950 :)
sad je malo drugacije..
recimo stock za moj procesor je dobar ako si na 3.4 cim krenes da se igras malo kuku lele jajca da peces :D
Zato sam uzeo cika Zalmana i uzivam :D

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: kuleri su LEGENDARNI po svome nekvalitetu. To priznaju cak i ljuti Dekini hizmećari..
:: Hajde, prizovi se pameti barem delimicno, barem kada je o ``fabrickim`` kulerima rec..
tortojed Jeste. A ima jos jedna stvar (koja ti je sigurno poznata - pominjem 28.04.2013. 00:21 #489954

je zbog informisanja drugih kolega): Intel-ovi procesori su malo ``tolerantniji na zagrevanje``.
Evo, ja sam nekoliko meseci ``vozio`` SB2700K sa stock kulerom, overklok na 4.2GHz, uz bezuslovnu stabilnost. Iz pustog HIRA menjao sam ga za Spire-ov Kepler (pa sad istu temperaturu procesor razvija pri overkloku @4.6GHz i nesto vecem naponu napajanja - za svakodnevnu upotrebu, ipak sam snizio na 4.4GHz)...

Ishmerish Ta nataknem vas sve na osvinu i to nasred njive pri 40c 28.04.2013. 00:25 #489957

broj poruka: 7285

There I`ve said it !!!

@Josilenko: Valjal `vako?

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

PhatPhuck @dbqp 28.04.2013. 01:44 #489970

broj poruka: 1886
Dete ti *ebem i familiju koja te je oskotila, đubre bolesničko. Majku ti nikada pre nisam bio spominjao, niti bih ti spominjao , niti to olako činim - jer majke su svetinja... Možda se tvoja mama kurvala još dok si bio mali, pa nemaš neko poštovanje prema majkama, pa počinješ da psuješ tuđe majke za sitnicu, ali veruj mi da drugi malo više cene sopstvene majke, pseto bolesničko i besposličarsko. Jer da imaš bilo kakvog posla u životu ne bi se bavio drugim ljudima na javnom forumu, nego bi gledao sebe.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

f0rever sdasd 28.04.2013. 02:49 #489976

broj poruka: 3823
Previse teskih reci..

Kao deca neka ste.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

JOSILENKO Re: Ta nataknem vas sve na osvinu i to nasred njive pri 40c 28.04.2013. 03:28 #489978

broj poruka: 1013
Tooooo druze, samo tako, valja kako ne.
Torta je recimo cesto trol, al je trol sa stilom i smislom za humor, za to mu skidam kapu. A ovi sto se vredjaju i rane sa objektivna gomna u maratonskim postovima, njima je mesto na tvoju osovinu.
Ajmo sad svi - mir mir mir, niko nije kriv, ava ava ava, niko nije krava, kupus i pecenje, slatko pomirenje.
Da se sad izvinite jedno drugome, i da se rukujete. I da vas nisam cuo vise, jel jasno!

:: There I`ve said it !!
:: @Josilenko: Valjal `vako?
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/n7hk7-XMXG
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 Re: sdasd 28.04.2013. 11:21 #489992

broj poruka: 3278
Upravo tako, nema potrebe za vredjanjem, da je admin u startu obrisao temu sve bi bilo ok...

@tortojed
ma dal je moguce da su vlasnici amd/ati proizvoda zbog temperatura ili zracenja njihovih proizvoda agresivniji od vlasnika intel/nv ?

Predlazem terapiju:
prvih mesec dana Amd + nv
u toku daljeg lecenja intel+nv

ukoliko osetite pogorsanje prekinite sa terapijom !

:: Previse teskih reci.
:: Kao deca neka ste
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
vladats Globalno zagrevanje .... 28.04.2013. 12:18 #489993

broj poruka: 4537

Intel prodaje procesore od 300 evra a ispod IHS-a pasta od 2 evro centa.
Cuo sam da samo Komanci mogu da odrade dobro skalpiranje jer im je valjda to u krvi :D

Ocigledno da nisu planirali da se ovoliko promeni klima i postane drasticno toplije.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs