Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
gtx680 fles na gtx770?!
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Ribrending na svom vrhuncu 15.05.2013. 19:15 #492750

status: user
broj poruka: 19083
pazi, ne znam da li je moguce, necu da tvrdim jer ne znam, iskreno mislim da je malo, tj. malo vise smesno tako nesto da bude istina(priznaces), videcemo dalje na kraju sta se tu zbiva kada se rasplete radnja..

:: Objavili su juče i Guru3D, Hexus, TechPowerUp, Softpedia, itd... Čmark je samo objavio ono što su drugi testirali
::
:: http://www.guru3d.com/news_story/flash_a_geforce_gtx_680_to_gtx_770.htm
:: http://www.techpowerup.com/183936/geforce-gtx-680-can-be-flashed-to-gtx-770.htm
:: http://hexus.net/tech/news/graphics/55237-can-nvidia-gtx-680-bios-flashed-gtx-770
:: http://news.softpedia.com/news/GeForce-GTX-680-to-770-Mod-Just-a-Modified-BIOS-In-the-End-353029.shtm
:: http://megagames.com/news/geforce-gtx-680-can-be-upgraded-gtx-770-flashing-bio
:: Može nekome da se svidi ova vest ili ne, ali ne može se poreći njena istinitost. Mada sam siguran da će neki `stručnjaci` to pokušati...
:: Kilometarski postovi u najavi.
:: DaSickSystem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire @imarkovicu 15.05.2013. 19:20 #492752

broj poruka: 18472
Pa citaj malo (imas ceo citat-test analizu sa techpowerup) a malo ukljucis i logiku ..
I da je istina sta se tu postize?Apsolutno nista..
Dobijas i dalje overklokovan GTX680

P.S.Kad cemo na basket,vreme se prolepsalo?

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
DmasteRNo1 Re: Cirkus Kolorado.. 15.05.2013. 20:01 #492759

broj poruka: 6108
Je l` ti ovo za pavijane znas iz licnog iskustva?

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

imarkovic Re: @imarkovicu 15.05.2013. 20:24 #492762

vidi sa gosn` bradicom, nesto je u guzvi, ja mogu za vikend, dogovoricemo se

:: Pa citaj malo (imas ceo citat-test analizu sa techpowerup) a malo ukljucis i logiku .
:: I da je istina sta se tu postize?Apsolutno nista.
:: Dobijas i dalje overklokovan GTX680
:: P.S.Kad cemo na basket,vreme se prolepsalo?
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Re: Re: @imarkovicu 15.05.2013. 21:13 #492779

broj poruka: 18472
Pa mozemo i nas dvojica sami ako on ne moze mada je bolje da igramo u parovima!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: vidi sa gosn` bradicom, nesto je u guzvi, ja mogu za vikend, dogovoricemo s
:: :: Pa citaj malo (imas ceo citat-test analizu sa techpowerup) a malo ukljucis i logiku .
:: :: I da je istina sta se tu postize?Apsolutno nista.
:: :: Dobijas i dalje overklokovan GTX680
:: ::
:: :: P.S.Kad cemo na basket,vreme se prolepsalo?
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
imarkovic Re: Re: Re: @imarkovicu 15.05.2013. 21:25 #492782

pa da, smor je 1:1, kako god, samo da se istrcim, bas mi treba da izbacim staticku energiju natalozenu za ove radne dane..
Nego, cisto da ne bude spama: sex, droga i bodiroga!

:: Pa mozemo i nas dvojica sami ako on ne moze mada je bolje da igramo u parovima
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: vidi sa gosn` bradicom, nesto je u guzvi, ja mogu za vikend, dogovoricemo s
:: :: :: Pa citaj malo (imas ceo citat-test analizu sa techpowerup) a malo ukljucis i logiku .
:: :: :: I da je istina sta se tu postize?Apsolutno nista.
:: :: :: Dobijas i dalje overklokovan GTX680
:: :: ::
:: :: :: P.S.Kad cemo na basket,vreme se prolepsalo?
:: :: :: Superior Technology
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
tortojed Pa upravo sam ja upozorio na oprez u pogledu implementacije 16.05.2013. 01:03 #492819

broj poruka: 11012
ovog BIOS-a. Napisao sam bas ovo sto je kasnije, negde, pronasao Sky:

``The BIOS just has made-up clock speeds that could run on some GTX 680 cards, but could be unstable on most``

I ne nalazim bas nikakvog razloga za veselje Maloga nam Abnera i AMDMastera - da se pojavio BIOS koji ``pretvara`` kartu 6970 u 7950, smatrao bih prikladnim da kolege upozorim na pomenute opasnosti (to sto ne volim AMD, ne znaci da se radujem problemima koje moje kolege imaju sa tim hardverom)...

Svojevremeno sam se igrao ovih igara, pomocu NiBITOR-a i Riva Tuner-a (bootstrapping, software modding - GeForce to Quadro itd.) i dobro sam upoznat sa problematikom. Ne bih voleo da se neko od vlasnika 680-ice zaleti, pa da onda ovde kuka i zapomaze i prisiljava nas da mu objasnjavamo postupak reflash-ovanja karte kojoj je otkazao BIOS...
DaSickSyst 16.05.2013. 10:35 #492859

broj poruka: 2909
@imarkovic
Ovo mi liči na onu temu o NV drajvrerima koji su sprživali kartice.
Tada su se lokalni trolovi našli uvređenim i pozivali se na svoju `stručnost` i neznanje drugih.
Klasika: `ja struka`, `ovo je fejk`, `vi fanbojevi`, `ja realnost`, `vi AMDovci`, „ja entuzijasta`, itd... A onda su se javili ljudi sa ovog foruma kojima su poludeli računari nakon instalacije tih drajvera, pa je istog dana i nvidia izašla sa zvaničnim saopštenjem i priznanjem da su drajveri zaista loši i povukli ih sa sajta... A na zelenoj tribini muk... Struka i znanje se ućutaše, a `struka-realnost-znanje` nastaviše sa kilometarskim postovima pokušavajući da opravdaju svoju „stručnost“... Toliko puta viđen scenatio da je postalo tužno gledati kako se entuzijasta koprca u svom neznanju ...Biće tako i sa ovom temom... `armonikaš ipak nije evoluirao u stručnjaka.

@Torta
Čip će sigurno imati drugo ime i drugu nalepnicu, ali će `unutra` i po perfromansama biti samo ribrend prethodne generacije.

PS.
Odavno nevidoh (tvoj) ovako trezven post, mada sumnjam da bi bio takav da su zamenjene uloge nvidie i AMDa.

DaSickSystem

imarkovic Re: 16.05.2013. 12:04 #492880

jeste, da, to je bila katastrofa koja je trajala citav jedan dan i odmah je bio povucen drv, jbg desava se, to je bilo u periodu vrelog fermija.. ne ponovilo se..

:: @imarkovi
:: Ovo mi liči na onu temu o NV drajvrerima koji su sprživali kartice
:: Tada su se lokalni trolovi našli uvređenim i pozivali se na svoju `stručnost` i neznanje drugih.
:: Klasika: `ja struka`, `ovo je fejk`, `vi fanbojevi`, `ja realnost`, `vi AMDovci`, „ja entuzijasta`, itd... A onda su se javili ljudi sa ovog foruma kojima su poludeli računari nakon instalacije tih drajvera, pa je istog dana i nvidia izašla sa zvaničnim saopštenjem i priznanjem da su drajveri zaista loši i povukli ih sa sajta... A na zelenoj tribini muk... Struka i znanje se ućutaše, a `struka-realnost-znanje` nastaviše sa kilometarskim postovima pokušavajući da opravdaju svoju „stručnost“... Toliko puta viđen scenatio da je postalo tužno gledati kako se entuzijasta koprca u svom neznanju ...Biće tako i sa ovom temom... `armonikaš ipak nije evoluirao u stručnjaka.
:: @Tort
:: Čip će sigurno imati drugo ime i drugu nalepnicu, ali će `unutra` i po perfromansama biti samo ribrend prethodne generacije
:: PS
:: Odavno nevidoh (tvoj) ovako trezven post, mada sumnjam da bi bio takav da su zamenjene uloge nvidie i AMDa
:: DaSickSystem
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs