AMD nije u stanju godinu dana i pol dana da popravi stanje sa microsttuteringom kako sa dual GPU tako sa single kartama!Naravno problem nije samo softverske priorode vec i hardverske ,to se provlaci godinama..Mislim o cemu dalje pricati..
guru3d je do skoro bio ikona za AMD fanatike,sad kako nVidia duva AMD vec trecu godinu za redom polako ali sigurno svi renomirani sajtovi ce postati neadekvatni a trazice se tamo neki levi koje je AMD potplatio da pisu u njihovu korist..Fail..
BF4 nece biti optimizovan samo za AMD pa cak i da bude to im nista ne znaci kad su hardverski zaostali za nV !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Meni se ovo dešavalo u BF3 ali na misiji sa tenkovima... Nebo nestaje, treperi, nepravlino se ponavlja po nekoliko puta, kao kad tailuješ volpejper na desktopu... Čini mi se da je problem počeo sa prebacivanjem na termal vižin i vraćanje nazad... Našao sam na netu da drajveri prave problem, ali me je mrzelo da ih reinstaliram, restartovanjem računara možeš privremeno da rešiš problem...Nije dovoljno samo da se izađe iz igre, mora da se restartuje... Kad sam prešao tu misiju do kraja više nisam imao nikakvih problema...Igrao sam pre možda mesec dana... Imam 560ti DC2... Drajveri 320.18...
Tako da nije problem samo 700 serije već je problem što 700 serija ne može da se vrati na starije drajvere već će morati da čekaju nove...
dali postoji ta bolest koja bi mogla da opise skyfire odnosno ima takvih bolesti vec ali ovo je nesto bas zanimljivo strpati vise sindroma u jedan,bezanje od stvarnosti,laganje samog sebe i ubedjivanje u neistinu...i mnogo ,mnogo drugih,pravio milion ovakvih i slicnih tema vezano za svaki problem AMD-a koji je nasao na netu a sada se ponasa kao da on to nikad nije radio pljuje po informacijama,rebrand amd-a je zlo ,prevara naroda ,marketing,ali kad se radi o zelembacima sto da ne opravdava ono po cemu je pljuvao do skoro...mrzi me da kuckam,nisi vredan toga :) off u ovoj temi od mene ...i moz da pises sta hoces o mom postu,umri necu procitati jer necu vise ni uci....buahahaha
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
izvini onda.. pretpostavljam da si onda mislio na tortu.. mada je on stariji najmanje 10godina, no nebitno za ovu temu, da ne baljezgamo vise, nismo deca..
@DaSickSyst, izgleda da si u pravu, i ovaj misko je izgleda u pravu sto se tice BF, ne znam samo da li se to desava i sa patch-om/update-om, fix-om koji redovno izlazi za svaku novu ebenu igru, sto me strasno nervira, nebitno koja je platforma u pitanju.. mozda nisu samo drajveri u pitanju, vec optimizacija
:: Kako si leba ti skontao da si ti SkajFajr mladji? Ono sto sam pod @SkajFajr mladji napisao, nije bilo upuceno tebi :: :: P.S :: Ali ako zelis da budes TwinFrizer 3 samo napred. Ja te necu sprecavati. :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Ljudi prijavljivali da im crkavalo gtx 480 670 znaci ne pravi problem samo za 700 seriju nego i za ostale
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Ali ovde se radi o superiornoj tehnologiji i savrsenim drajverima i zato treba ljude upoznati za ovakvim stvarima :: :: @SkajFajr mladj :: Ali, bona, je l` ti citas uopste i je l` si uopste odgledao klip ili samo trcis da tvoj post bude omah iza Skajovog? Drajver ne pravi probleme sa 6. i 5. serijom, vec samo sa sedmom :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
crkavalo? Graficko im crkavalo ili.. igrico? Da znam da ne palim tu igru uopste, zajebi radnju
:: Ljudi prijavljivali da im crkavalo gtx 480 670 znaci ne pravi problem samo za 700 seriju nego i za ostale :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Intel 520 180GB :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: :: :: Ali ovde se radi o superiornoj tehnologiji i savrsenim drajverima i zato treba ljude upoznati za ovakvim stvarima :: :: :: :: @SkajFajr mladj :: :: Ali, bona, je l` ti citas uopste i je l` si uopste odgledao klip ili samo trcis da tvoj post bude omah iza Skajovog? Drajver ne pravi probleme sa 6. i 5. serijom, vec samo sa sedmom :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: ::
@imarkovic Upali slobodno igru ali drzi kofu vode pored za svaki slucaj hahahaha!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: crkavalo? Graficko im crkavalo ili.. igrico? Da znam da ne palim tu igru uopste, zajebi radnju :: :: :: :: Ljudi prijavljivali da im crkavalo gtx 480 670 znaci ne pravi problem samo za 700 seriju nego i za ostale :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: Intel 520 180GB :: :: GTX 58 :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: :: :: :: Ali ovde se radi o superiornoj tehnologiji i savrsenim drajverima i zato treba ljude upoznati za ovakvim stvarima :: :: :: :: :: :: @SkajFajr mladj :: :: :: Ali, bona, je l` ti citas uopste i je l` si uopste odgledao klip ili samo trcis da tvoj post bude omah iza Skajovog? Drajver ne pravi probleme sa 6. i 5. serijom, vec samo sa sedmom :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
sa gtx 570 redovno desava kad stavim max prerender frames na 1. nekad me malo i pusti, taman pomislim sredilo se samo i tad bum: kvadrati ,linije, roze puske , zidovi od poligona. problem je sto kad se stavi max prerendered frames na 1 smanjuje se input lag u igri. ispocetka sam tripovao da mi crkava grafa, ali posle identicnih prijava saboraca vidi se da je ipak do superiornih pisaca drajvera... ili superiorne tehnologije svejedno. odavno je ovo, kao i problemi sa fabricki overklokovanim karticama i pucanjem igre. znam ih trojicu sa gtx 560 ti koji su muku mucili prvih meseci od izlaska igre. sad se prisecam, jos dvojica sa 570 msi. i jedan sa 580. ovom sa sa 580 su iz msi podrske izasli u susret i poslali mu bios od obicne referentne 580. posle toga igra nije pucala ostao samo mali problem da je on kupio 580 oc, nekih 70 tak evra skuplji model nego referentni. ko u listi ima puppetera moze se informisati o asus 660 oc i problemima sa pucanjem.. ovo sve ekipa sa ts-a
BF4 ce biti optimizovan samo za AMD kao i 90% valjanih naslova.Razlog je prost jer AMD vlada u igrackom segmentu(konzole) i nece dozvoliti da Nvidia uzme iole dobru igru :) U ostalom ko ceka BF4 kad ce ih Duhovi preplasiti (COD GHOST)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: AMD nije u stanju godinu dana i pol dana da popravi stanje sa microsttuteringom kako sa dual GPU tako sa single kartama!Naravno problem nije samo softverske priorode vec i hardverske ,to se provlaci godinama..Mislim o cemu dalje pricati. :: :: guru3d je do skoro bio ikona za AMD fanatike,sad kako nVidia duva AMD vec trecu godinu za redom polako ali sigurno svi renomirani sajtovi ce postati neadekvatni a trazice se tamo neki levi koje je AMD potplatio da pisu u njihovu korist..Fail. :: :: BF4 nece biti optimizovan samo za AMD pa cak i da bude to im nista ne znaci kad su hardverski zaostali za nV :: :: http://www.guru3d.com/news_story/ea_says_frostbite_3_optimization_not_exclusive_to_amd.htm :: :: http://www.ign.com/articles/2013/06/18/all-frostbite-3-titles-to-ship-optimized-exclusively-for-am :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Meni je igra sa 660GTX Tf 3 pucala na svakih 10 minuta i to sa takvim microsttuteringom od koga otpadaju tapete sa zidova.... Malo sam cackao po kompu (posle reinstalacija svih drajvera i OS, i same igre) i video je razlog zbog koga igra puca nekakav nvwgf2um.dll (Nvidijina 3d biblioteka) i kad sam izgugalo http://goo.gl/e87rF imao sam sta da vidim, to od kako igra postoji nije sanirano niti ovi imaju nameru da se bakcu s tim vec kako vidim stvari postaju gore i gore. Znam za jos mnoge koji su se opekli, jbg...
@Imarkovicu Jel DaSickSyst morao da se javi da bi ti uopste poceo da se upoznajes sa doticnom problematikom? Cccc... I sta sad, klip nije fake?
@solaja777
Ja mislim da bi ti legla jedna Nvidia kao budali samar
:: sa gtx 570 redovno desava kad stavim max prerender frames na 1. nekad me malo i pusti, taman pomislim sredilo se samo i tad bum: kvadrati ,linije, roze puske , zidovi od poligona. problem je sto kad se stavi max prerendered frames na 1 smanjuje se input lag u igri. ispocetka sam tripovao da mi crkava grafa, ali posle identicnih prijava saboraca vidi se da je ipak do superiornih pisaca drajvera... ili superiorne tehnologije svejedno. odavno je ovo, kao i problemi sa fabricki overklokovanim karticama i pucanjem igre. znam ih trojicu sa gtx 560 ti koji su muku mucili prvih meseci od izlaska igre. sad se prisecam, jos dvojica sa 570 msi. i jedan sa 580. ovom sa sa 580 su iz msi podrske izasli u susret i poslali mu bios od obicne referentne 580. posle toga igra nije pucala ostao samo mali problem da je on kupio 580 oc, nekih 70 tak evra skuplji model nego referentni. ko u listi ima puppetera moze se informisati o asus 660 oc i problemima sa pucanjem.. ovo sve ekipa sa ts- :: :: ::
izvinjavam ti se dragi Miskonious sto sam na pravdi doveo u pitanje tvoj guide ka video klipu koji nije fake, jel ti je sada bar malo lakse?
Razlika je u tome, sto je DaSick imao racionalniji i normalan odgovor i demant, a ja cenim to, dok si me ti napusio/isprozivao, eto, u tom slucaju nisam tolerantan cak i kada nisam u pravu, razumes me valjda.
:: Meni je igra sa 660GTX Tf 3 pucala na svakih 10 minuta i to sa takvim microsttuteringom od koga otpadaju tapete sa zidova... :: Malo sam cackao po kompu (posle reinstalacija svih drajvera i OS, i same igre) i video je razlog zbog koga igra puca nekakav nvwgf2um.dll (Nvidijina 3d biblioteka) i kad sam izgugalo http://goo.gl/e87rF imao sam sta da vidim, to od kako igra postoji nije sanirano niti ovi imaju nameru da se bakcu s tim vec kako vidim stvari postaju gore i gore. :: Znam za jos mnoge koji su se opekli, jbg.. :: :: @Imarkovic :: Jel DaSickSyst morao da se javi da bi ti uopste poceo da se upoznajes sa doticnom problematikom :: Cccc.. :: :: I sta sad, klip nije fake :: :: @solaja77 :: :: Ja mislim da bi ti legla jedna Nvidia kao budali samar :: :: :: :: sa gtx 570 redovno desava kad stavim max prerender frames na 1. nekad me malo i pusti, taman pomislim sredilo se samo i tad bum: kvadrati ,linije, roze puske , zidovi od poligona. problem je sto kad se stavi max prerendered frames na 1 smanjuje se input lag u igri. ispocetka sam tripovao da mi crkava grafa, ali posle identicnih prijava saboraca vidi se da je ipak do superiornih pisaca drajvera... ili superiorne tehnologije svejedno. odavno je ovo, kao i problemi sa fabricki overklokovanim karticama i pucanjem igre. znam ih trojicu sa gtx 560 ti koji su muku mucili prvih meseci od izlaska igre. sad se prisecam, jos dvojica sa 570 msi. i jedan sa 580. ovom sa sa 580 su iz msi podrske izasli u susret i poslali mu bios od obicne referentne 580. posle toga igra nije pucala ostao samo mali problem da je on kupio 580 oc, nekih 70 tak evra skuplji model nego referentni. ko u listi ima puppetera moze se informisati o asus 660 oc i problemima sa pucanjem.. ovo sve ekipa sa ts- :: :: :: :: :: ::
Oprastam, kad se tako lepo i iskreno izvinis, kud cu...
Ali ti nisi pristajao ni na kud i kamo racionalniji odgovor kao sto je sam klip bio gde se sve jasno vidi, ispada da verujes vise DaSick-u nego svojim ocima.
DaSickSys, svaka cast! sm-09>
:: izvinjavam ti se dragi Miskonious sto sam na pravdi doveo u pitanje tvoj guide ka video klipu koji nije fake, jel ti je sada bar malo lakse? :: :: Razlika je u tome, sto je DaSick imao racionalniji i normalan odgovor i demant, a ja cenim to, dok si me ti napusio/isprozivao, eto, u tom slucaju nisam tolerantan cak i kada nisam u pravu, razumes me valjda :: :: :
pa covek je izneo svoje iskustvo, vise verujem tome nego youtube-rima, sto automatski potvrdjuje sve ostalo, nema sta
:: Oprastam, kad se tako lepo i iskreno izvinis, kud cu... :: :: :: Ali ti nisi pristajao ni na kud i kamo racionalniji odgovor kao sto je sam klip bio gde se sve jasno vidi, ispada da verujes vise DaSick-u nego svojim ocima :: :: DaSickSys, svaka cast! sm-09 :: :: :: :: :: izvinjavam ti se dragi Miskonious sto sam na pravdi doveo u pitanje tvoj guide ka video klipu koji nije fake, jel ti je sada bar malo lakse? :: :: :: :: Razlika je u tome, sto je DaSick imao racionalniji i normalan odgovor i demant, a ja cenim to, dok si me ti napusio/isprozivao, eto, u tom slucaju nisam tolerantan cak i kada nisam u pravu, razumes me valjda :: :: :: :: :: :
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.