Za razliku od Asusa reklamacija gotovo da i nema jedino neke serije koje je sam Safir reko da moraju da se zamene...Prosek ? ti me opet slatko zasmejavas.....Pored HIS koji je fazon NAJ NAJ za AMD Safir je za ulozeno dobijeno odlican...Garancija ? Opet ? Aj da te pita nesto cika Dejzan jel bolje Indesit Gorenje ,Beko od Bosha? A ? reci sad ? Bosh garancija 2 godine ... Beko 5 Gorenje 5 ..... Evo proslo 8 meseci od garantnog roka moje karte.... i ? sta treba da ocekujem ? PA EVGA daje 2 godine garancije ? His daje 2 godine garancije XFX daje dve ..To sto kod nas vlada kompleks od garancije 3 i vise godine to je drugo.... Asus je super firma ima 3 godine garancije ok pohvalno ... ali ko ima para za Asus pre ce uzeti EVGA ....Sve zavisi od ukusa.... Ja konkretno znam 100% da nece mi biti maticna Asus sledeca..... Msi razbija sa ponudom ali ga prati los glas kao i gigabajt neznam samo iz kog razloga...Do duse kod nas u Banana Republic.... Boli mene uvo za Safir i sve ostale samo gledam kvalitet i ulozeno... Kao sto vidis da kucnem u drvo masina mi probila 3 godine garanciju i karta 2 i sve radi kao sat.... ni jedna jedina reklamacija...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: ne znam sto toliko insistiras na tom Sapphire-u, kao da je ne znam sta, prosecna je firma i skroz je ok, ne mora uvek po svaku cenu da bude obavezan izbor, plus skracuje i garancij :: :: :: :: :: :: safir only : :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: 7950 u tom slucaju bez ikakvo razmisljanja.. :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/t6Go :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla :: :: :: :: Inace, cekacu po preporuci.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: :: :: :: :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: :: :: :: :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa najbolje bi bilo da si osto na g530 sa gtx 460 i da si uzo još jednu gtx 460 za 70 €. Mislim da bi ti to bilo ko gtx 660 i fx 8320 za igrici zar ne :)
Nemam g530, prodat je, sigurno da ne gresis , u svega par naslova g530 je pokazivao slabost(igre koje traze vise jezgara)...
Znam sta zelis da kazesh, kvalitetno mogu igrati i na tastaturi od 500 dindzi, medjutim uzeo sam g19...
Ne kupujem nista posebno medjutim jednostavno volim da promenim hardwer...
:: Brobaj g530 sa gtx 660 da vidimo kolko ceš procenta manje imati nego sa fx 8320.Ja se kladim na manje od 3 procenata : :: Mislim na graficki deo :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.