Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI 770 340 eura gaming edition
STRANA 2 OD 4  
neXus2000 Re: ... 24.06.2013. 14:52 #500851

status: user
broj poruka: 3351
Prave gejmere?

Pravi gejmeri ce igrat igirce nai PCju, konzolama, handheldu i sta god vec smisle. Jer oni igraju igrice (gamer), a ne uredjaj. So soddle off :D
Salu na stranu, istina je da pravi gejmer ne bira uredjaj na kojem igra. Jer to spada vec u fanboy i branjenje jedne sorte, dok mu druge prolaze pred ocima i ne zne sta propusta.
Mada, realno gledajuci, retko koja igra sada ima nesto inovativno. Tj. sama po sebi je drugacija od sablonskih.
To je sad problem. Koliko god konzola osmislile sve neke leve firme. od nV Shield, do WiiU, preko PS4, PC i XBOX-a.

:: Za prave gamere PC je neprevazidjen i nikad nece biti to je fakat
:: Konzola je samo dobro prelazno resenje a najbolje je imati i jedno i drugo ,naravno ko ima uslove za tako nesto
::
:: Sto se tice grafike odlicna je i fino se pokazala u radu.Rebrend ili ne za te pare je prakticno dzabe a opet bolje od konkurencije ,brze i kvalitetnije a mozda najbitnije JEFTINIJE
:: Koliko vidim nV je sasvim pristupacna sa cenama ,AMD je po meni zavrsio karijeru a realno tesko da ce i uspeti nesto da izbaci mada bi bilo zanimljivo videti nesto novo.
:: MSI Lightning je ok skroz,po meni bolji izbor..U svakom slucaju za ljude sa malo plicim dzepom kao sto je nas Dejo kao i prethodna serija i ova ce biti the best bang for the buck ili ti GTX760Ti
:: Ja ipak cekam jedan lep i mocan GTX780 ,ipak sam ja Predsednik :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 18:15 #500883

broj poruka: 3730

Da valja Nvidia bi se ugradjivala u konzole....
Da valja Nvidia izbacila bi nesto novo i pokrenula revoluciju.....
Da valja Nvidia bila bi u novom Mac Pro racunaru..
Da valja Ne bi izbacivala rebrednd karti vec postavljala standarde...
OVako mogu do sutra,,,,,
XfX je otiso jer je video da nema buducnost sa Nvidia kao i CLuB 3D a veruj mi bice jos njih koji ce napustati Zelenu tugu.....
pa 780 je jaca od 7970 za 10 do 15% a kosta 700 eura :D hahahahahahh
Jos kad izadje HD8000 koja ce imati 90% exluziva za igre.....
Nvidia je mrtva i zato sad pravi pristupacne cene daj sta das da neode u zaborav.....
Dodje mi da uzmem neku kartu cisto da im pomognem malo a posle pravu stvar iz HD8000 serije VULKANA :D
Nvidia me podseca na Crvenu Zvezdu koju volim .... nekad Bic boziji danas vreca za punjenje...

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: nV treća klasa? Ti imaš velikih problema da sagledaš situaciju objektivno, odnosno u meri koliko ljudski sud može biti objektivan. Da li si možda nekad uživo uporedio PCB koji ima nV, a koji ima AMD? Kvalitet komponenti? Referentan dizajn karte, upotrebljene materijale
:: Znaš li zašto je XFX dobio nogu? Zato što je na svoje karte za AMD počeo da pakuje PCB layere (by nV), odnosno da implementira komponente koje su se nalazile na nV kartama, koje je preuzeo od nV, odnosno dobio ih kao strateški partner. Pogledaj gde se sad nalazi XFX i kakve su im karte, realno u rangu sa Sapphire-om, koji je takođe izgubio na kvalitetu (masovno povlačenje serija 7870 i 7950). Sećaš se?
:: Pitam se, zašto ti je toliko interesantna 760Ti kad je to za tebe treća klasa? Nije ti valjda žao nV koja ``tone sve dublje``
:: DX12 se nije očekivao, bilo je neproverenih izleta, uglavnom od strane sajtova koje gamer-i simpatišu, ali da je bio planiran, pa da se u međuvremenu odustalo, to nije tačno
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
:: ::
:: :: Ta treca klasa je upravo tvoja Nvidia ..... osta samo ime od nje ...
:: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: :: Kad pricas o kvalitetu,zverima i sl nemoj da pravis paradox,tu ne mozes da stavljas AMD..To je treca klasa proizvoda.
:: :: ::
:: :: :: Evo ti jedna zver cisto da ti prosirim vidike.
:: :: :: http://www.guru3d.com/news_story/eurocom_haswell_notebookscorpius_2_with_nvidia_geforce_gtx_780m_sliintel_core_i7_4930mx.htm
:: :: :: P.S.Vrlo rado bih caskao sa tobom i zbijao sale ali moram da idem za Amseterdam pa kad se vratim eto mene opet da ti skinem taj mrak sa ociju :)))))
:: :: :: Superior Technology
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
imarkovic Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 19:01 #500894

broj poruka: 19083
nema sta, kratko i jasno, sve je strucno receno, objasnio si.. kada bi nvidia dosla u Srbiju i raspisala konkurs za strucne kadrove, mislim da bi imao najvece sanse.. samo sto ti to ne bi pristao ni za milione
Tako isto i tebi neko moze do sutra.. da AMD valja ne bi bio u konzolama.. da AMD valja, ne bi bio u MAC-u.. i slicne nebuloze, zar ne vidis koliko to glupo zvuci, takvo glupo poredjenje.. ja ne mogu da verujem sa kakvom kolicinom uverenja ti pises ovde.. jesi li ti procitao ili si izmislio, XFX nije uopste otisao, vec su ga sutnuli, mogao bi da se malo informises za sledeci niz gluposti koje budes pisao..

:: Da valja Nvidia bi se ugradjivala u konzole...
:: Da valja Nvidia izbacila bi nesto novo i pokrenula revoluciju....
:: Da valja Nvidia bila bi u novom Mac Pro racunaru.
:: Da valja Ne bi izbacivala rebrednd karti vec postavljala standarde..
:: OVako mogu do sutra,,,,
:: XfX je otiso jer je video da nema buducnost sa Nvidia kao i CLuB 3D a veruj mi bice jos njih koji ce napustati Zelenu tugu....
:: pa 780 je jaca od 7970 za 10 do 15% a kosta 700 eura :D hahahahahahh
:: Jos kad izadje HD8000 koja ce imati 90% exluziva za igre....
:: Nvidia je mrtva i zato sad pravi pristupacne cene daj sta das da neode u zaborav....
:: Dodje mi da uzmem neku kartu cisto da im pomognem malo a posle pravu stvar iz HD8000 serije VULKANA :
:: Nvidia me podseca na Crvenu Zvezdu koju volim .... nekad Bic boziji danas vreca za punjenje..
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
Dexter013 @Dejzan 24.06.2013. 19:06 #500896

broj poruka: 17098
Nije bas tako druze, sto se tice konzola AMD je dao povoljniju ponudu, manju cenu,
nigde ne znaci da bi nvidija uradila losije ili bolje posao, samo znamo da bi bilo skuplje. Isto vazi i za apple proizvode i amd/nvidija.

xfx je dobio nogu to znam 100% kao i vecina informisanih ljudi,
nije otisao svojevoljno...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 19:10 #500899

Istina boli .... inace bi mi uzvratio cinjenicama.....
Ja sam izneo cinjenice a to za XfX pricaju isfrustirani Zelembaci....
Mene zabole i za AMD i za Nvidia jedino sto me boli sto ce mi propala firma Nvidia uzeti pare zbog tipa mojih igara....(guild wars2 SC2 i sl )
u svakom slucaju mi se ne zuri....A ako HD8000 izadje i dotuce Nvidia bicu isfrustiran totalno :) uzecu rebrand propale firme zbog 5 naslova :(
Buhahahahaha

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: nema sta, kratko i jasno, sve je strucno receno, objasnio si.. kada bi nvidia dosla u Srbiju i raspisala konkurs za strucne kadrove, mislim da bi imao najvece sanse.. samo sto ti to ne bi pristao ni za milione
:: Tako isto i tebi neko moze do sutra.. da AMD valja ne bi bio u konzolama.. da AMD valja, ne bi bio u MAC-u.. i slicne nebuloze, zar ne vidis koliko to glupo zvuci, takvo glupo poredjenje.. ja ne mogu da verujem sa kakvom kolicinom uverenja ti pises ovde.. jesi li ti procitao ili si izmislio, XFX nije uopste otisao, vec su ga sutnuli, mogao bi da se malo informises za sledeci niz gluposti koje budes pisao..
:: :: Da valja Nvidia bi se ugradjivala u konzole...
:: :: Da valja Nvidia izbacila bi nesto novo i pokrenula revoluciju....
:: :: Da valja Nvidia bila bi u novom Mac Pro racunaru.
:: :: Da valja Ne bi izbacivala rebrednd karti vec postavljala standarde..
:: :: OVako mogu do sutra,,,,
:: :: XfX je otiso jer je video da nema buducnost sa Nvidia kao i CLuB 3D a veruj mi bice jos njih koji ce napustati Zelenu tugu....
:: :: pa 780 je jaca od 7970 za 10 do 15% a kosta 700 eura :D hahahahahahh
:: :: Jos kad izadje HD8000 koja ce imati 90% exluziva za igre....
:: :: Nvidia je mrtva i zato sad pravi pristupacne cene daj sta das da neode u zaborav....
:: :: Dodje mi da uzmem neku kartu cisto da im pomognem malo a posle pravu stvar iz HD8000 serije VULKANA :
:: :: Nvidia me podseca na Crvenu Zvezdu koju volim .... nekad Bic boziji danas vreca za punjenje..
:: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
djokosrb A sto Dejzo da ti Nvidia uzima pare 24.06.2013. 19:12 #500900

broj poruka: 6876
Zbog tih igara?

To ne stoji,jer ni gw2 ni SC2 nisu nesto preterano graficki zahtevne igre,turis i5 i hd 6870 je dovoljna za max.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Dejzan Re: @Dejzan 24.06.2013. 19:16 #500901

Bolju ponudu ? Cekaj bre Dex nemoj da me razocars sad.....Pa valjda Sony Mitrosoft i Nintendo nisu srpske firme.....
Uzeli su kvalitet i da ih ne oderu....
To sto Nvidia nudi isto po sumanutoj ceni i ucenama nije proslo....
Sto se tice XfX da je dobio nogu sto odmah nije puko ? Kako to da je resio da radi za AMD .... batali te fore....
Club 3D isto dobio nogu ? .....
Nvidia je pukla ko bus i to je to.... Sad ce crvendaci da likuju 7 godina :D
Mene boli uvo meni je drago da su cene pale i da ce narod da pazari konacno koliko i vredi
realno 340 je jaka cena za rebrend 770 ali sobzirom kad je izaso da je kostao 470 eura :D

:: Nije bas tako druze, sto se tice konzola AMD je dao povoljniju ponudu, manju cenu
:: nigde ne znaci da bi nvidija uradila losije ili bolje posao, samo znamo da bi bilo skuplje. Isto vazi i za apple proizvode i amd/nvidija
:: xfx je dobio nogu to znam 100% kao i vecina informisanih ljudi,
:: nije otisao svojevoljno..
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
Dejzan Re: A sto Dejzo da ti Nvidia uzima pare 24.06.2013. 19:19 #500902

nije dovoljno fizika druze znas kako radi kod druga koji ima 670 ????
procesor i nvidia karta dobitak za igre.....
tog tipa...

:: Zbog tih igara
:: To ne stoji,jer ni gw2 ni SC2 nisu nesto preterano graficki zahtevne igre,turis i5 i hd 6870 je dovoljna za max
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 19:32 #500905

da, istina boli, koga, tebe? Pa vidim da te boli.. ako ne znas za XFX, ako tvrdis ovo sto si napisao, znaci da tvoji svi izvori poticu odatle.. odnosno iz tvoje glave(svojeglave teorije).. Ti ne zelis da sagledavas uopste cinjenice, valjda ne umes, to je problem, moze do prekosutra neko da ti uzvraca cinjenicama kada ti ne znas ni da ih proveris.

:: Istina boli .... inace bi mi uzvratio cinjenicama....
:: Ja sam izneo cinjenice a to za XfX pricaju isfrustirani Zelembaci...
:: Mene zabole i za AMD i za Nvidia jedino sto me boli sto ce mi propala firma Nvidia uzeti pare zbog tipa mojih igara....(guild wars2 SC2 i sl
:: u svakom slucaju mi se ne zuri....A ako HD8000 izadje i dotuce Nvidia bicu isfrustiran totalno :) uzecu rebrand propale firme zbog 5 naslova :(
:: Buhahahahah
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 19:35 #500906

Nauci sta je Warez pa se javi...
Sto se tice XfX zabole me za njega i sl njemu jer ne zivim od njih ....
A ti imas ocito veliki problem ...Prvo rec nisi reko sto je Nvidia pukla i sto je spustila cene nego se ubacujes za Xfx i propast Nvidie ....
Ako ne mozes da se drzis teme nemoj ni da se javljas .....

:: da, istina boli, koga, tebe? Pa vidim da te boli.. ako ne znas za XFX, ako tvrdis ovo sto si napisao, znaci da tvoji svi izvori poticu odatle.. odnosno iz tvoje glave(svojeglave teorije).. Ti ne zelis da sagledavas uopste cinjenice, valjda ne umes, to je problem, moze do prekosutra neko da ti uzvraca cinjenicama kada ti ne znas ni da ih proveris
:: :: Istina boli .... inace bi mi uzvratio cinjenicama....
:: :: Ja sam izneo cinjenice a to za XfX pricaju isfrustirani Zelembaci...
:: :: Mene zabole i za AMD i za Nvidia jedino sto me boli sto ce mi propala firma Nvidia uzeti pare zbog tipa mojih igara....(guild wars2 SC2 i sl
:: :: u svakom slucaju mi se ne zuri....A ako HD8000 izadje i dotuce Nvidia bicu isfrustiran totalno :) uzecu rebrand propale firme zbog 5 naslova :(
:: :: Buhahahahah
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 19:53 #500909

ja jedino sto zelim da naucim je tebe da odrastes i da pocnes da se informises, srce bi mi bilo puno..
nije poenta u bednom XFX-u, vec u onom sto si za njega rekao.. tvrdio.. i tvrdio.. i sada evo na kraju kada si video sta je istina izjavljujes `zabole me za XFX`.. ne moze to tako, ako nesto tvrdis, mora da bude provereno i da stojis iza toga, a ne kao sekapersa ako prodje prodje, ako nije proslo, daj da zaobidjemo nekako, da proguramo kao da nista nije bilo..

Ko bre uopste pominje (sem tebe) da je nVidia pukla!?!? Ocigledno je to tvoja neispunjena zelja, samo to bre pominjes ko papagaj, shvati vec jednom da je to tvoja imaginacija..
Tema se sama drzi za sebe, ono sto je aktuelno to je isplivalo i nema sta dalje da se prica vezano za ovu temu.

:: Nauci sta je Warez pa se javi..
:: Sto se tice XfX zabole me za njega i sl njemu jer ne zivim od njih ...
:: A ti imas ocito veliki problem ...Prvo rec nisi reko sto je Nvidia pukla i sto je spustila cene nego se ubacujes za Xfx i propast Nvidie ...
:: Ako ne mozes da se drzis teme nemoj ni da se javljas ....
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 20:13 #500912

Poenta je da je Xfx preo u tabor pobednika.,...
to sto jedan kaze izbacen drugi otiso i sl poenta je da je Nvidia ostala od druge najjace perjanice posle EVGA.....
Pa zar ne vidis da je pukla ? Ko drzi konzole? Koga je najjaca firma Apple odabrala za Mac Pro ? ajde bre ne lupaj nego gutaj sta ti se servira...
A ko si ti uposte da kazes sta ima sta nema da se prica za ovu temu ? Nemas blage veze sta je Warez za ljude a ovde prosipas mudrosti....
I u buduce barem sto se mojih tema tice ili kazi nesto pametno ko sto je Daum reko da je 770 ubila 680 i 7970...Ili ti sami sebi smestili... ili se nejavljaj....

:: ja jedino sto zelim da naucim je tebe da odrastes i da pocnes da se informises, srce bi mi bilo puno..
:: nije poenta u bednom XFX-u, vec u onom sto si za njega rekao.. tvrdio.. i tvrdio.. i sada evo na kraju kada si video sta je istina izjavljujes `zabole me za XFX`.. ne moze to tako, ako nesto tvrdis, mora da bude provereno i da stojis iza toga, a ne kao sekapersa ako prodje prodje, ako nije proslo, daj da zaobidjemo nekako, da proguramo kao da nista nije bilo..
:: Ko bre uopste pominje (sem tebe) da je nVidia pukla!?!? Ocigledno je to tvoja neispunjena zelja, samo to bre pominjes ko papagaj, shvati vec jednom da je to tvoja imaginacija..
:: Tema se sama drzi za sebe, ono sto je aktuelno to je isplivalo i nema sta dalje da se prica vezano za ovu temu
:: :: Nauci sta je Warez pa se javi..
:: :: Sto se tice XfX zabole me za njega i sl njemu jer ne zivim od njih ...
:: :: A ti imas ocito veliki problem ...Prvo rec nisi reko sto je Nvidia pukla i sto je spustila cene nego se ubacujes za Xfx i propast Nvidie ...
:: :: Ako ne mozes da se drzis teme nemoj ni da se javljas ....
Blueberry Mene celokupna situacija sa pojeftinjenjima... 24.06.2013. 20:25 #500913

broj poruka: 1272
.. raduje, to znaci da cu pred najesen moci kupiti gotovo 2 karte po ceni jedne...

A da nVidia nije na rubu propasti, nije ni slucajno. Povecali su obim prodaje u prvoj polovini godine, iako, realno i objektivno, AMD trenutno prodaje vise.Pa i pored toga, nvidia belezi blagi plus u zaradi naspram prosle godine, dok je amd i sa ovakvim fantasticnim stanjem stvari za njih, i dalje u minusu od oko 7%. Ima podataka o tome na netu. Naravno da mi je drago da gledam oporavak AMD-a, jer to znaci da ce cene konacno bar malo stagnirati sa divljanjem...

Sve to posmatrati iz ugla obicnog korisnika, a oni kako god hoce... mi na njih (zelene i crvene) ne mozemo uticati...
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 20:44 #500915

po hiljaditi put, XFX nije presao sam, vec je primoran da predje, AMAN, jel treba da se crta..?

covece, kao da si me pitao ne znam sta, znam sta je warez otkada se pojavio, ne znam stvarno odakle ti to da neko ko je na internetu ne zna pojam toga.. svasta.

Pazi molim te sta si sada odvalio, kazes da je nVidia ostala od druge najjace perjanice POSLE eVGA.. jesi li svestan sta govoris? Pa valjda je obrnuto, da nije nvidia-e, eVGA ne bi ni postojala.. Objasni mi sada molim te nesto, ajde evo odgonetni mi, dakle ti si nekoliko puta rekao/napisao, postoje svedoci, vodi racuna.. da je eVGA takoreci KRALJ sto se tice grafickih karti.. posto kazes da je nVidia prsla, pukla, gotova, kako to da AMD kao `survivor` nije uopste u eVGA pogonu proizvoda.. kako to da eVGA dizajnira i pravi samo budjave nVidia-a karte.. ukljucujuci i 7xx seriju..? Eto to ima veze sa temom ako izuzmemo brand MSi..

Ne vidim, GDE, KO, sta kazu, pukla? Koga zabole za konzole? Ovde je rec o PC platformi, drzi se ti teme. Apple ima pravo da odabere sta god hoce (tj. nema pravo bas sta god hoce, vec sta MOZE DA PLATI).. sve sam rekao.

Izvini ali ovo `nejavljaj` mi upada u oci, sta si tacno mislio? Smatram da sam bar nesto ovde pametno izneo, ako nisam po tebi, onda cu ti se pridruziti i navijacemo zajedno

:: Poenta je da je Xfx preo u tabor pobednika.,..
:: to sto jedan kaze izbacen drugi otiso i sl poenta je da je Nvidia ostala od druge najjace perjanice posle EVGA....
:: Pa zar ne vidis da je pukla ? Ko drzi konzole? Koga je najjaca firma Apple odabrala za Mac Pro ? ajde bre ne lupaj nego gutaj sta ti se servira..
:: A ko si ti uposte da kazes sta ima sta nema da se prica za ovu temu ? Nemas blage veze sta je Warez za ljude a ovde prosipas mudrosti...
:: I u buduce barem sto se mojih tema tice ili kazi nesto pametno ko sto je Daum reko da je 770 ubila 680 i 7970...Ili ti sami sebi smestili... ili se nejavljaj...
:: :: ja jedino sto zelim da naucim je tebe da odrastes i da pocnes da se informises, srce bi mi bilo puno..
:: :: nije poenta u bednom XFX-u, vec u onom sto si za njega rekao.. tvrdio.. i tvrdio.. i sada evo na kraju kada si video sta je istina izjavljujes `zabole me za XFX`.. ne moze to tako, ako nesto tvrdis, mora da bude provereno i da stojis iza toga, a ne kao sekapersa ako prodje prodje, ako nije proslo, daj da zaobidjemo nekako, da proguramo kao da nista nije bilo..
:: :: Ko bre uopste pominje (sem tebe) da je nVidia pukla!?!? Ocigledno je to tvoja neispunjena zelja, samo to bre pominjes ko papagaj, shvati vec jednom da je to tvoja imaginacija..
:: :: Tema se sama drzi za sebe, ono sto je aktuelno to je isplivalo i nema sta dalje da se prica vezano za ovu temu
:: :: :: Nauci sta je Warez pa se javi..
:: :: :: Sto se tice XfX zabole me za njega i sl njemu jer ne zivim od njih ...
:: :: :: A ti imas ocito veliki problem ...Prvo rec nisi reko sto je Nvidia pukla i sto je spustila cene nego se ubacujes za Xfx i propast Nvidie ...
:: :: :: Ako ne mozes da se drzis teme nemoj ni da se javljas ....
:: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: :: ::
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 21:09 #500921

EVGA je firma koja diktira tempo u zelenom svetu... Jedina firma de od jedne 770 napravi 6 modela...
I to je za respect....
Xfx ako te zanima je dobio ultimatum od Nvidie da ako pocne i nastavi saradnju sa AMD da c e ih lisiti cipova Nvidie...XfX je to pogledao kao na trursko groblje...
toliko o tome da je najuren.....
Sto se tice konzola one digtiraju trziste igara... Se zapitas sto je Nvidia bila jaka od 2007 do 2011? meant to be played ? (XBOX PS3) .... E sad je druga pica...
Kad kazem nejavlja to znaci ne siriti pricu... Npr ako ti napravis temu o recimo Asusu da ti uleti nedaj boze Wlada i krene da te masira :D
Jesi izneo neke stvari ali ne prihvats krah zelenih...
Apple ispade jos da stedi na svojim delovima ?? ne bi reko nego Nvidia nema tehnologiju ...
I sad kad izbace nove imac za 2013 nece biti nvidia.....
Jedino mi nije jasan HD5000 intel sta trazi al ajde... :D
Veliki pozdrav

:: po hiljaditi put, XFX nije presao sam, vec je primoran da predje, AMAN, jel treba da se crta..?
:: covece, kao da si me pitao ne znam sta, znam sta je warez otkada se pojavio, ne znam stvarno odakle ti to da neko ko je na internetu ne zna pojam toga.. svasta.
:: Pazi molim te sta si sada odvalio, kazes da je nVidia ostala od druge najjace perjanice POSLE eVGA.. jesi li svestan sta govoris? Pa valjda je obrnuto, da nije nvidia-e, eVGA ne bi ni postojala.. Objasni mi sada molim te nesto, ajde evo odgonetni mi, dakle ti si nekoliko puta rekao/napisao, postoje svedoci, vodi racuna.. da je eVGA takoreci KRALJ sto se tice grafickih karti.. posto kazes da je nVidia prsla, pukla, gotova, kako to da AMD kao `survivor` nije uopste u eVGA pogonu proizvoda.. kako to da eVGA dizajnira i pravi samo budjave nVidia-a karte.. ukljucujuci i 7xx seriju..? Eto to ima veze sa temom ako izuzmemo brand MSi.
:: Ne vidim, GDE, KO, sta kazu, pukla? Koga zabole za konzole? Ovde je rec o PC platformi, drzi se ti teme. Apple ima pravo da odabere sta god hoce (tj. nema pravo bas sta god hoce, vec sta MOZE DA PLATI).. sve sam rekao.
:: Izvini ali ovo `nejavljaj` mi upada u oci, sta si tacno mislio? Smatram da sam bar nesto ovde pametno izneo, ako nisam po tebi, onda cu ti se pridruziti i navijacemo zajedno
:: :: Poenta je da je Xfx preo u tabor pobednika.,..
:: :: to sto jedan kaze izbacen drugi otiso i sl poenta je da je Nvidia ostala od druge najjace perjanice posle EVGA....
:: :: Pa zar ne vidis da je pukla ? Ko drzi konzole? Koga je najjaca firma Apple odabrala za Mac Pro ? ajde bre ne lupaj nego gutaj sta ti se servira..
:: :: A ko si ti uposte da kazes sta ima sta nema da se prica za ovu temu ? Nemas blage veze sta je Warez za ljude a ovde prosipas mudrosti...
:: :: I u buduce barem sto se mojih tema tice ili kazi nesto pametno ko sto je Daum reko da je 770 ubila 680 i 7970...Ili ti sami sebi smestili... ili se nejavljaj...
:: :: :: ja jedino sto zelim da naucim je tebe da odrastes i da pocnes da se informises, srce bi mi bilo puno..
:: :: :: nije poenta u bednom XFX-u, vec u onom sto si za njega rekao.. tvrdio.. i tvrdio.. i sada evo na kraju kada si video sta je istina izjavljujes `zabole me za XFX`.. ne moze to tako, ako nesto tvrdis, mora da bude provereno i da stojis iza toga, a ne kao sekapersa ako prodje prodje, ako nije proslo, daj da zaobidjemo nekako, da proguramo kao da nista nije bilo..
:: :: :: Ko bre uopste pominje (sem tebe) da je nVidia pukla!?!? Ocigledno je to tvoja neispunjena zelja, samo to bre pominjes ko papagaj, shvati vec jednom da je to tvoja imaginacija..
:: :: :: Tema se sama drzi za sebe, ono sto je aktuelno to je isplivalo i nema sta dalje da se prica vezano za ovu temu
:: :: :: :: Nauci sta je Warez pa se javi..
:: :: :: :: Sto se tice XfX zabole me za njega i sl njemu jer ne zivim od njih ...
:: :: :: :: A ti imas ocito veliki problem ...Prvo rec nisi reko sto je Nvidia pukla i sto je spustila cene nego se ubacujes za Xfx i propast Nvidie ...
:: :: :: :: Ako ne mozes da se drzis teme nemoj ni da se javljas ....
:: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: :: :: ::
Drasko014 e ljudi 24.06.2013. 21:23 #500922

broj poruka: 446

Najaca fora na linku je da je cena karte od 340 do 345 eura ,procitajte komentar ispod doduse jeste skoro 20 dana star ihihihihihihi
Dejzan Re: e ljudi 24.06.2013. 21:28 #500925

Drzavljani Banana Republic su navikli na dranje :) Napacene duse sta cemo :D

:: Najaca fora na linku je da je cena karte od 340 do 345 eura ,procitajte komentar ispod doduse jeste skoro 20 dana star ihihihihihihi
Mortificat Re: 24.06.2013. 21:41 #500935

broj poruka: 3519
Ako je profitabilna godina ekvivalent kraha, onda bi AMD-ov negativan finansijski izveštaj iz kvartala u kvartal trebao da predstavlja parastos, zar ne?
Kako je Apple nesporni reper kvaliteta i o tome se naravno ne raspravlja, kao što se ni aksiomi ne dokazuju, da li bi nam onako usput, paušalno, objasnio koju to tehnologiju nV nema, odnosno, koju to tehnologiju AMD ima, koja je neophodna za ulazak u beli svet?
Rekao bih da ti mnogo toga nije jasno, bez ljutnje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

:: Jesi izneo neke stvari ali ne prihvats krah zelenih... ::
:: Apple ispade jos da stedi na svojim delovima ?? ne bi reko nego Nvidia nema tehnologiju ...::
:: Jedino mi nije jasan HD5000 intel sta trazi al ajde... :D :
Dejzan Re: Re: 24.06.2013. 22:42 #500945

AMD belezi gubitke jer iz nekog razloga pokriva dosta stvari...PC segment iti ti CPU im je sasvim pristojan ceka se dolazak novih CPU...
Nvidia da ima kvalitet i invoaciju bila bi U Mac Pro....
Nvdia pokriva samo 1 segment dok AMD pokriva CPU GPU memorije,konozolne grafike,konzolne procesore....
Ulazi u tablet trziste ok tu je tegra 3 sve to stoji ali nvidia fazon posluje na dva polja a AMD na svim... jos i maticne ploce i napajanja i eto ti kompletno AMD sistema....

:: Ako je profitabilna godina ekvivalent kraha, onda bi AMD-ov negativan finansijski izveštaj iz kvartala u kvartal trebao da predstavlja parastos, zar ne
:: Kako je Apple nesporni reper kvaliteta i o tome se naravno ne raspravlja, kao što se ni aksiomi ne dokazuju, da li bi nam onako usput, paušalno, objasnio koju to tehnologiju nV nema, odnosno, koju to tehnologiju AMD ima, koja je neophodna za ulazak u beli svet?
:: Rekao bih da ti mnogo toga nije jasno, bez ljutnje
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
:: :: Jesi izneo neke stvari ali ne prihvats krah zelenih... ::
:: :: Apple ispade jos da stedi na svojim delovima ?? ne bi reko nego Nvidia nema tehnologiju ...::
:: :: Jedino mi nije jasan HD5000 intel sta trazi al ajde... :D :
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 23:01 #500950

nije samo eVGA firma koja pravi 6 modela, zaboravio si na ASUS, pogledaj samo koliko modela ima 660, da se pogubis na sajtu..
Izvini ali nastavljas da lupetas gluposti i izmisljotine, pricas price za malu decu, nije mi interesantno dalje raspravljati u prazno..

:: EVGA je firma koja diktira tempo u zelenom svetu... Jedina firma de od jedne 770 napravi 6 modela..
:: I to je za respect...
:: Xfx ako te zanima je dobio ultimatum od Nvidie da ako pocne i nastavi saradnju sa AMD da c e ih lisiti cipova Nvidie...XfX je to pogledao kao na trursko groblje...
:: toliko o tome da je najuren....
:: Sto se tice konzola one digtiraju trziste igara... Se zapitas sto je Nvidia bila jaka od 2007 do 2011? meant to be played ? (XBOX PS3) .... E sad je druga pica...
:: Kad kazem nejavlja to znaci ne siriti pricu... Npr ako ti napravis temu o recimo Asusu da ti uleti nedaj boze Wlada i krene da te masira :D
:: Jesi izneo neke stvari ali ne prihvats krah zelenih...
:: Apple ispade jos da stedi na svojim delovima ?? ne bi reko nego Nvidia nema tehnologiju ..
:: I sad kad izbace nove imac za 2013 nece biti nvidia.....
:: Jedino mi nije jasan HD5000 intel sta trazi al ajde... :D
:: Veliki pozdra
SkyFire Cinjenice govore drugacije! 24.06.2013. 23:21 #500954

broj poruka: 18472
Da nije konzola kao jednog od stabilnog profitnog izvora u opstanku AMD bi prdnuo u cabar!
Sto se tice GPU segmenta Desktop-mobile nVidia je glavni lider ,na desktop segmentu vuce od oko 60% od ukupnog trzista a u PRO segmentu ima od oko 90% gde AMD-a prakticno nema nigde!

AMD nema konkurenciju u konzolama koje je pokrio sa APU resenjem ali to i ne ulazi poredjenje vec se dodaje i cini ukupnu vrednost zarade iz svih segmenata.CPU+GPU+APU...

CPU odsek je i dalje debelo klimav,na polju tablet racunara ih nema nigde niti ce imati sa cim da se bore,izgubljena bitka vec u startu!

Ocigledno neki ne zele da vide situaciju onakva kakva jeste ali to je njihov problem !

P.S.Na GPU desktop trzistu svakim danom sve vise tonu!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 24.06.2013. 23:50 #500963

Koji bre Asus ? alo gradjanine Banana Republic oduzeta su ti prava protiv EVGA ista da komentarises... Asus ti je ime i nista vise.... i to propalo ime....
Istina boli raspitaj se malo i smanji malo dozivljaje crvenis a to mi je i cilj :D :D AMD AMD
Prazne price ? boli istina kazem ja aj brzo radi domaci ne gubi vreme.....

:: nije samo eVGA firma koja pravi 6 modela, zaboravio si na ASUS, pogledaj samo koliko modela ima 660, da se pogubis na sajtu..
:: Izvini ali nastavljas da lupetas gluposti i izmisljotine, pricas price za malu decu, nije mi interesantno dalje raspravljati u prazno.
:: :: EVGA je firma koja diktira tempo u zelenom svetu... Jedina firma de od jedne 770 napravi 6 modela..
:: :: I to je za respect...
:: :: Xfx ako te zanima je dobio ultimatum od Nvidie da ako pocne i nastavi saradnju sa AMD da c e ih lisiti cipova Nvidie...XfX je to pogledao kao na trursko groblje...
:: :: toliko o tome da je najuren....
:: :: Sto se tice konzola one digtiraju trziste igara... Se zapitas sto je Nvidia bila jaka od 2007 do 2011? meant to be played ? (XBOX PS3) .... E sad je druga pica...
:: :: Kad kazem nejavlja to znaci ne siriti pricu... Npr ako ti napravis temu o recimo Asusu da ti uleti nedaj boze Wlada i krene da te masira :D
:: :: Jesi izneo neke stvari ali ne prihvats krah zelenih...
:: :: Apple ispade jos da stedi na svojim delovima ?? ne bi reko nego Nvidia nema tehnologiju ..
:: :: I sad kad izbace nove imac za 2013 nece biti nvidia.....
:: :: Jedino mi nije jasan HD5000 intel sta trazi al ajde... :D
:: :: Veliki pozdra
Dejzan Re: Cinjenice govore drugacije! 24.06.2013. 23:55 #500966

Sky jel uzimas nesto ? Jbt taj Amsterdam ti stvarno doso glave...
GPU nije izbacen .... nema tu sta da se tone... 7990 Malteski Red ubi Titana i njegovu decu ... e sad ako 7990 ubio ko zeca bandu rebrend druzine zamisli sta ce 8000HD serija da im radi ? Si svestan maltretiranja koja ce AMD da sprovede pocev sve igre za 90% only for best AMD pa onda silni kuponi za igre..... koji bre 60% ima Nviida u Diznilendu mozda .....
Kako god cena od 340 evra za 770 sve govori..... jbt na kraju ce ljudi da uzimaju po dve u sli :D :D :D
Fail Nvidia Fail Intel....

:: Da nije konzola kao jednog od stabilnog profitnog izvora u opstanku AMD bi prdnuo u cabar
:: Sto se tice GPU segmenta Desktop-mobile nVidia je glavni lider ,na desktop segmentu vuce od oko 60% od ukupnog trzista a u PRO segmentu ima od oko 90% gde AMD-a prakticno nema nigde
:: AMD nema konkurenciju u konzolama koje je pokrio sa APU resenjem ali to i ne ulazi poredjenje vec se dodaje i cini ukupnu vrednost zarade iz svih segmenata.CPU+GPU+APU..
:: CPU odsek je i dalje debelo klimav,na polju tablet racunara ih nema nigde niti ce imati sa cim da se bore,izgubljena bitka vec u startu
:: Ocigledno neki ne zele da vide situaciju onakva kakva jeste ali to je njihov problem
:: P.S.Na GPU desktop trzistu svakim danom sve vise tonu
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 25.06.2013. 00:03 #500968

sta, sad i ASUS propade? Auuu sunce ti, propade sve.. pa ti sve unisti covece, pardon, sem AMD-a i Sapphire-a.. sve ostalo propade.. bicu samo realan, veze ti nemas sa ovim sto pricas.. baljezgas.. bolje ubijaj vreme necim sto ti lezi, ovde ne ide bas.. sunce ti, za sve ove godine nisam video da se iko ovoliko izlupetao za kratko vreme.. talenat, nema sta.. ovo je propast.. propast

:: Koji bre Asus ? alo gradjanine Banana Republic oduzeta su ti prava protiv EVGA ista da komentarises... Asus ti je ime i nista vise.... i to propalo ime...
:: Istina boli raspitaj se malo i smanji malo dozivljaje crvenis a to mi je i cilj :D :D AMD AMD
:: Prazne price ? boli istina kazem ja aj brzo radi domaci ne gubi vreme....
Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 25.06.2013. 00:19 #500974

Ja nisam reko da Asus propada vec da nije ni blizu kvaliteta kao sto je EVGA... Asus je solidna firma to jest ime od firme.....Precenjen i extremno postovan u Banana Republic... Msi ceni 340 evra a Asus ce fazon 450 ..... Zasto jer je bolji za 30 % ? ne brate nego ime...
A ti lupetas tastatura trpi li trpi.... Idi spavaj sutra je novi dan....
Safir je ok firma pruza odlicne performanse za novac i za razliku od ASusa nije precenje,,,,
Ubi te Nvidia i Asus kapiram da imas ikonu zelene boje sa zlatnim slovima onako bas da te opusti......

:: sta, sad i ASUS propade? Auuu sunce ti, propade sve.. pa ti sve unisti covece, pardon, sem AMD-a i Sapphire-a.. sve ostalo propade.. bicu samo realan, veze ti nemas sa ovim sto pricas.. baljezgas.. bolje ubijaj vreme necim sto ti lezi, ovde ne ide bas.. sunce ti, za sve ove godine nisam video da se iko ovoliko izlupetao za kratko vreme.. talenat, nema sta.. ovo je propast.. propas
:: :: Koji bre Asus ? alo gradjanine Banana Republic oduzeta su ti prava protiv EVGA ista da komentarises... Asus ti je ime i nista vise.... i to propalo ime...
:: :: Istina boli raspitaj se malo i smanji malo dozivljaje crvenis a to mi je i cilj :D :D AMD AMD
:: :: Prazne price ? boli istina kazem ja aj brzo radi domaci ne gubi vreme....
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs