Why AMD`s next-gen console victories are a big win for PC gamers
STRANA 2 OD 2
SkyFire
Eto vidis kako sam pogodio da si slabo bio sa konzolama!
10.07.2013. 00:25
status: user broj poruka: 18472
Me:
`Pa sta imas da pogadjas kad smo svi tu godinama osim ako imas slabo pamcenje`
You:
`Negde si i pre reko da nisi koristio toliko konzole`
Ja ti o tome i pricam,i ranije sam rekao da i nisam imao neki poseban dodir,svakako ne koliki u odnosu na PC da bi sad mogao o tome da pisem eseje..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
kada budes krenuo da igras neces pomisliti na igranje na PC.Taj APU je zanimljiv zato sto CPU i GPU imaju istovremeni pristup svoj memoriji na sistemu ,ali je to u celoj prici oko konzola sporedna stvar.
Kad je izasla PS3 drugar mi imao jednu od najsavremenijih igraonica u zemlji.. Ne smem ni da ti kazem koliko je tu para otislo ali lik je sposoban tako da je to sve sredio bez problema..
Igrao sam tad popularne naslove poput AC3 uporedo na konzoli i PC.Nije moglo to da se poredi sa PC + sto ja ne volim gamepad pogotovu ne za FPS igre!Uostalom ne volim malte ne ni za jednu ali svakako sam ja stari PC gamer.Neko ko je naucio na konzoli njemu je ok.
Tako da kao ljubitelj hardvera zeleo bih da imam obe platforme ali ce PC uvek biti primarna a konzola za fenseraj .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pc je proslost odavno..... Daj mi jednu igru (da nije strategija i MMOPRG) da je nema na konzoli? A obrnuto nece ti biti dobro.. Konzole su oduvek bile ipsred...Pa evo ti zasto DX11 ne moze da se iskoristi u 100% slucajeva? Prosto jer konzole imaju 10DX .... A konzole digtiraju.. Ja sve igre na PC igram na mom Rumblepad2 ali sve... Jedino FPS igram sa misem i tastaturom.... i strategije i mmoprg....Pre tri godine bolje da sam uzeo PS3 nego ovu masinu i dan danas se kajem..Zato popravni u decembru..... a mozda se opet zenem pa kupim prosek masinu za 600 evra...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.