Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
grafika do 10.000 naravno dinara
STRANA 2 OD 2
Drasko014 lepo si objasnio celu pricu 20.08.2013. 00:25 #509744

status: user
broj poruka: 446
ali opet to je moj drugar i hteo je da uzme AMD/ATI kartu,ja mu predlozio da uzme neku 6870,on kaze moram i napajanje da menjam,toplija je,ko zna da nije bila u `rudniku` i trista cuda dalje.Budzet mu je bio toliki koliki jeste tako da nismo imali mnogo lufta.Nvidia karte nece da uzima ne znam zasto meni svejedno .Uzeo covek novo sa 3 god garancije i miran nije fanatik da mora ovo ono uzeo sta mu se svidelo i to je to

pozzzz

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 Epilog 20.08.2013. 19:48 #509901

status: user
broj poruka: 446

u pitanju je ova grafika .Covek EXTRA zadovoljan kako mu ide igra i za par sati koliok je ima samo reci hvale ima e sad sta ce biti za par dana videcemo.Uglavnom on mi kaze od max 5 crvenih sam duplirao budzet i uzeo novu kartu i to je to novo 3 god garancije sve mi na kompu leti u odnosu na prethodnu sta ces vise.

znaci zadovoljan kupac za sad

pozzzz

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647751.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs