ali opet to je moj drugar i hteo je da uzme AMD/ATI kartu,ja mu predlozio da uzme neku 6870,on kaze moram i napajanje da menjam,toplija je,ko zna da nije bila u `rudniku` i trista cuda dalje.Budzet mu je bio toliki koliki jeste tako da nismo imali mnogo lufta.Nvidia karte nece da uzima ne znam zasto meni svejedno .Uzeo covek novo sa 3 god garancije i miran nije fanatik da mora ovo ono uzeo sta mu se svidelo i to je to
u pitanju je ova grafika .Covek EXTRA zadovoljan kako mu ide igra i za par sati koliok je ima samo reci hvale ima e sad sta ce biti za par dana videcemo.Uglavnom on mi kaze od max 5 crvenih sam duplirao budzet i uzeo novu kartu i to je to novo 3 god garancije sve mi na kompu leti u odnosu na prethodnu sta ces vise.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647751. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.