Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD Radeon HD 7000 serija neće imati punu podršku za DirectX 11.2
STRANA 2 OD 2
Milunka Re: DX 11.2 bice podrzan drajverima 20.08.2013. 20:36 #509907

status: user
broj poruka: 1624
``Nvidia svakako u `tehnologijama` ne prednjaci vec godinama, vec otkupi pravo na tehnoloske novine, nasvira malo speed-a, bude na vrhu par meseci, pa opet dole, dok konkurencija radi na razvoju. ``

Da je tako kao sto pricas ja bi odavno bio na Amd-u,kao i svi mi koji svoj mozak koristimo koji procenat vise od drugih...

Ovako,zna se za stabilnost,i Glatki ( smooth ) gaming,rad kao i stabilnost tvrdu kao stena - Intel + Nvidia,oduvek bilo,i bice...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: AMD Radeon HD 7000 serija neće imati punu podršku za DirectX 11.2 20.08.2013. 20:41 #509908

``Desktop igranje ide u zaborav.
Moj sledeci racunar bice 99% lap top jer nema svrhe ostati na desktopu.``

Haha,znaci, carska izjava. velicina je bitna stvar,pogotovo u IT svetu,ali ko vuce komplekse od drugih stvari....prenese to i vamo.... :D

elem, desktop nikada nece otici u zaborav,jer je pc i uzdigao gaming,i doveo ga na pravi nivo, mada , i dalje treba nesto jos vise.... Konzole su pak,toliko ogranicene sto se tice kontrole,i slobode,da necu ni da komentarisem...

A zivo me zanima,da kupis lap top,i da se igras dnevno na njemu,SA DODATNIM KUlerom,barem 3-4 sata, na sta ce on liciti, UZ REDOVNO CISCENJE NA MESEC DANA,za jedno 2-3 godine...Ukoliko i dalje bude radio...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
obradmi Re: Re: DX 11.2 bice podrzan drajverima 20.08.2013. 20:41 #509909

broj poruka: 7732
Taj DX 11,2 ima nesto revolucionarno bla bla bla mada cisto sumnjam (vise mi lici na marketing) ,ovi izlaze sa konzolama,Nvidia tek sledece godine izlazi sa novom generacijom grafickih koja bi `mogla `da ima podrsku za DX 11.2.Jebati ga taj API je MS vlasnistvo ,mogu da rade sa njim sta hoce.
Ne bi me cudilo da posle izlaska i zalaufanja konzola izadje driver sa podrskom za DX 11.2.

:: ``Nvidia svakako u `tehnologijama` ne prednjaci vec godinama, vec otkupi pravo na tehnoloske novine, nasvira malo speed-a, bude na vrhu par meseci, pa opet dole, dok konkurencija radi na razvoju. `
::
:: Da je tako kao sto pricas ja bi odavno bio na Amd-u,kao i svi mi koji svoj mozak koristimo koji procenat vise od drugih..
:: Ovako,zna se za stabilnost,i Glatki ( smooth ) gaming,rad kao i stabilnost tvrdu kao stena - Intel + Nvidia,oduvek bilo,i bice..
:: ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: Konzole 20.08.2013. 20:43 #509911

Onoga trenutka kada zazivi CPU/ Gpu , koji je i dalje daleko iza danasnjeg mid i high segmenta, najverovatnije ce intel daleko izdominirati,ukoliko nvidia ne predstavi neku tegru koja ce sve da razjebe...

Jer niko i ne shvata,da jedini koji sada stoji u cpu/gpu svetu jeste AMD,ovi ostali ni malo se nisu fokusirali na to, a kad budu, pevace se druga pesma...

matz re 20.08.2013. 20:45 #509912

broj poruka: 801

sad ce opet konzole biti u modi kao za vreme sege I playstation 1 ,posle opet pc I td

obradmi Re: Re: Konzole 20.08.2013. 20:46 #509913

broj poruka: 7732
Tu moze Intel da uskoci posto je HSA platforma u pitanju X86 CPU + GPU koriste
isti memorijski prostor ,lakse za programere itd ...Nvidia je mozda dobro
uradila sto je krenula sa svojom konzolom ,ali to nije HSA platforma.To je ARM + GPU
koji je slabiji po perfomansama od X86.A druga stvar tu je manjkavost Android API-ja
za GPU deo ,posto je u pitanju drugi OS i nema tu podrsku kao Microsoft os.
A od Windows Ms verzije za ARM beze svi ko djavo od krsta.

:: Onoga trenutka kada zazivi CPU/ Gpu , koji je i dalje daleko iza danasnjeg mid i high segmenta, najverovatnije ce intel daleko izdominirati,ukoliko nvidia ne predstavi neku tegru koja ce sve da razjebe..
:: Jer niko i ne shvata,da jedini koji sada stoji u cpu/gpu svetu jeste AMD,ovi ostali ni malo se nisu fokusirali na to, a kad budu, pevace se druga pesma..
:: ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2
Milunka Samo ste mi smesni sa vasim komentarima... 20.08.2013. 20:53 #509914

Jer srbija je sto se tice it segmenta i dalje nepismena i neobucena...Ima tu vas par koji pisu non stop,i to je to....
U civilizovanom svetu,drugacije se shvata ovo sa konzolama,i jasno je svima da su one daleeko iza pc-ja sto se tice snage,a jos nisu ni izasle...
Pucacine,strategije,mmorpg,arkade,cak i simulacije ( koje na pc-ju sa 3 i vise monitora,predstavljaju pricu za sebe... ) pruzaju daleko lepsi,bolji,i kvalitetniji ugodjaj,sa boljom kontrolom, mada realno,treba nam vec polako nesto jos bolje od tastature i misa,nesto jos kompleksnije i vece...

A da zivite u bilo kojoj drugoj zemlji,imali bi od jedne plate i high end racunar,i XBOX,I PS, tako da bi i ovo prepucavanje islo u skroz drugacijem pravcu....

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs