Ma moze da se promeni ova hiperprodukcija i kapitalizam. Samo, kada bi se to uradilo u trenutku, ljudi bi ostali zbunjeni i tesko bi se navikli na promene. To je problem. Mad bi bilo lepo teziti tome.
A i vise se ne svadjajte oko AMD v.s. nV. Ionako u gejmingu, ako pruza vise od 60fps-a ne izvaljuje se zbog monitora ili TV-a koji radi na 60Hz. Ne racunam karte nizeg cenovnog ranga. Drajveri su ionako budjavi u oba tabora (imam nV i jos sam uvek na nekoj 3xx.xx verziji, koja nema problema sa TDR-om), za ono zbog cega se bune na Gefroce forumu, a i to sto AMD ima svojih mana. Tako je to kada se vise ne pisu dedicated drajveri, kao sto je nekad bilo.
Ovo sto kazete da li bi dao 650e. Pa znate da sam ja pre malo vise od godinu dana pitao EMMI da mi donesu GTX580 Classified sa Casekinga bila je 150e skuplja nego nereferentne GTX580. 150e skuplja nego recimo Lightening ili TwinFroze a ove godine je 40e skuplja samo Classified. Rekao sam im vase je samo da je donesete u neostecenoj kutiji. Ja potpisujem da nikakvu obavezu sa garancijom vi nemate. Samo mi izdajte racuna da sam je platio. Znaci od toga bolje ne moze za jednu radnju da donesu zarade i ne boje se da ce imati problem sa reklamacijom. Zasta da je reklamiram, sta da mi ponudi EMMI za 580 Classified. Kada dve 580 ne bi uzeo. I nisu doneli. Znaci bila stajala je na Casekingu, cena, rekao sam platicu pre donosenja. Kostala je vise nego GTX680 on je tek izasao, Classified se nije pojavio jos. Znaci laksku zaradu nisu mogli da imaju zasto nisu boga pitaj. Naravno odmah su ponudili oni od zlatnih partnera sta ima ali meni je to na jedno uslo na drugo izaslo. Mislim sta bi moglo da se desi, da dodjem kuci da ne radi. Uzmem posaljem za nemacku je 30e. Posaljem carini kopiju racuna da je kupljena ovde i da se salje kao neispravna da mi ne naplate carinu. I za 10 dana na gajbu bi mi stigla nova, sa jos nekim bedzevima i glupostima kao poklon. Sto dobiju nekada ljudi. U kutiji 580 svi kablovi nastavci su potpuno crni i sleevovani. Ali znate kakav sleeve, skroz pripijen uz kabl, tanak, bez srinka najlepsi. Svi oni nastavci u pakovanjima i molex sve je crno i sleeve, nema nista belo i da se vide zute zice. DVI na VGA adapter je sa EVGA znakom crn. Sve je kull. Svaki kablic i adapter je u hermeticki zatvorenoj foliji koja ima ono zaseceno za cepanje.
:: Ovo sto kazete da li bi dao 650e. Pa znate da sam ja pre malo vise od godinu dana pitao EMMI da mi donesu GTX580 Classified sa Casekinga bila je 150e skuplja nego nereferentne GTX580. 150e skuplja nego recimo Lightening ili TwinFroze a ove godine je 40e skuplja samo Classified. :: Rekao sam im vase je samo da je donesete u neostecenoj kutiji :: Ja potpisujem da nikakvu obavezu sa garancijom vi nemate. Samo mi izdajte racuna da sam je platio. Znaci od toga bolje ne moze za jednu radnju da donesu zarade i ne boje se da ce imati problem sa reklamacijom. Zasta da je reklamiram, sta da mi ponudi EMMI za 580 Classified. Kada dve 580 ne bi uzeo. :: I nisu doneli. Znaci bila stajala je na Casekingu, cena, rekao sam platicu pre donosenja. :: Kostala je vise nego GTX680 on je tek izasao, Classified se nije pojavio jos :: Znaci laksku zaradu nisu mogli da imaju zasto nisu boga pitaj. :: Naravno odmah su ponudili oni od zlatnih partnera sta ima ali meni je to na jedno uslo na drugo izaslo :: Mislim sta bi moglo da se desi, da dodjem kuci da ne radi. Uzmem posaljem za nemacku je 30e. Posaljem carini kopiju racuna da je kupljena ovde i da se salje kao neispravna da mi ne naplate carinu. I za 10 dana na gajbu bi mi stigla nova, sa jos nekim bedzevima i glupostima kao poklon. Sto dobiju nekada ljudi. :: U kutiji 580 svi kablovi nastavci su potpuno crni i sleevovani. Ali znate kakav sleeve, skroz pripijen uz kabl, tanak, bez srinka najlepsi. Svi oni nastavci u pakovanjima i molex sve je crno i sleeve, nema nista belo i da se vide zute zice. :: DVI na VGA adapter je sa EVGA znakom crn. Sve je kull :: Svaki kablic i adapter je u hermeticki zatvorenoj foliji koja ima ono zaseceno za cepanje :: :: :: ::
Re: Za Dejzana - kontroverznog ljubitelja hardvera:
23.08.2013. 20:26
status: user broj poruka: 3730
I Toyota povuce 400 000 vozila zbog sitnog kvara zameni o svom trosku i cao.... Desava se svima... Elem u Mac PRo ide AMD u mac mini ici ce HD5000 i neki AMD Imac i macbook sigurno ce ici na AMD... Nevidljivi problemi sad znam i koji neko ti je stavio drogu u heroin...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: http://url.ie/ilo :: :: Another AMD`s product, another fail.. :: ::
Pitao mene muz od rodjake koji ima mnogo para, ali znaci ima covek bas para pa se priomio na igrice, trke na velikom ekranu pa pita koliko kosta najbolje sto moze da se sklopi. Ja kazem verovatno oko 15.000e bez vodenog hladjenja. Mislim ja sam video racun od 12.000$ stim sto neke stvari nisu izabrane najskuplje bas. A on bi da sklopi neku masinu od 2-3000 samo njemu ce to ortaci iz inostranstva da donose. Pa pita jel bolji Mac. Ja reko jeste ako ides da studiras okean i vulkane pa ti treba za to. Ali ako hoces za zabavu, movie, igrice Mac nije pravljen za to. Pravljen je tek toliko da ne moze da se kaze da nema to.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pitao mene muz od rodjake koji ima mnogo para, ali znaci ima covek bas para pa se priomio na igrice, trke na velikom ekranu pa pita koliko kosta najbolje sto moze da se sklopi :: Ja kazem verovatno oko 15.000e bez vodenog hladjenja :: Mislim ja sam video racun od 12.000$ stim sto neke stvari nisu izabrane najskuplje bas :: A on bi da sklopi neku masinu od 2-3000 samo njemu ce to ortaci iz inostranstva da donose :: Pa pita jel bolji Mac. Ja reko jeste ako ides da studiras okean i vulkane pa ti treba za to :: Ali ako hoces za zabavu, movie, igrice Mac nije pravljen za to. Pravljen je tek toliko da ne moze da se kaze da nema to :: :: ::
Mac je za drugaciju namenu. To je vise poslovni racunar za naucnike, novinare, istrazivace. Njih ne zanima ovo sto i nas. Ti uvek pretplatis te racunare sto su gotovi i imas 3-5 modela zavisno od snage. Oni ne mogu da se porede. Cifre koje sam ja gledao za PC koji sklapaju neke prodavnice je nekada i 4000-5000$ od toga je cena komponenti svih zajedno 2500-3000. Ostalo je OS i zarada.Tako plati neko ko hoce Mac. Dok ljudi koji hoce PC bilo kod nas ili u svetu velikim delom gledaju da kupe sto jace i pre ce da kupe na oglasima nesto sto nije iz radnje jace nego iz radnje. Kod Maca nemas toliko opcija. Nadogradnja je ko zna kakava ili nikakva... Uradi benchmark mogucnosti nekog PCa i Maca za iste pare. Tamo neka Classified graficke da promenis klok i dobijes 20-30% bolje performanse.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.