Jedini si shvatio poentu, mislio sam da ne trebam ulaziti u sitne detalje i da ce moja poruka biti jasna, ali pogresio sam. Plus je covek u potpunosti zaboravio nase dve porodice i zajednicke obroke, vecere... Stvarno je odm`a udario deklaraciju i to je to, mora da je neki magacioner u pitanju. :D
Recimo da imamo 3 izlaska u mek nedeljno, i racuni su uvek isti. Mi se solidno najedemo za soma dinara tamo. Kada moja zelja i ideja prevagnu, onda tu pada neki dobar rostilj na proverenom mestu i tako... Za to nam treba 600-700din. otprilike i opet smo siti, s`obzirom da ja jedem kao mecava, a ne mrdam sa 80kg. E sada malo edukacije za (ne)upucene u vezi sa hranom u meku. Kada sam intenzivno pre oko 2 godine poceo sa devojkom da odlazim u to Americko sranje, bio sam spreman da puknem gomilu para zbog raznih prica kako se mogu pojesti 7-8 cizburgera i da ne osetis, jer malo govno nema ni 100gr. i tako... Ja koji se razumem u kulinarstvo zbog skole u koju sam isao, mogu vam reci da su ove price previse smesne. Sama ideja te masonerije je upravo u tome da pojedes 2-3 komada i da u stomaku osetis tezinu kao da si celo prase sa raznja pojeo. Stvar je u hemiji i zacinima, globalno ta hrana ekstremno nadima i pumpa ti trbuh, tako da posle 3 dupla cizburgera, koka kole i pomfrita za mene glad ne postoji, cak se osecam i kao da sam pojeo vise nego sto treba. Tu i tamo od devojke uzmem onaj sejk i onda me tek on malo osvezi. Ona uvek uzima jedan dupli i jedan obican, u 90% situacija ona ne moze da pojede taj obican kada ostane na kraju, pa i on zavrsi u mom stomaku na kraju.
I sve ovo vam prica decko koji kada bilduje, pojede 500gr. mesa dnevno, 500gr. kuvanog krompira sa sirom, ceo hleb, litar mleka sa 200-300gr plazme, 7-8 belanaca, ovsene pahuljice, tunjevina, znaci otprilike nekih 5 obroka dnevno koliko je i pozeljno kada se trenira i bilduje. Pa na sve to jedan kvalitetan whey koji cu da ufiksam odmah u krv posle treninga i kod mene astronomski rezultati stizu vec nakon 6 meseci... :)
:: Mnogo se vi nesto cudite ko da u zivotu niste videli sporet. Moze itekako da se 2 (a i vise osoba) prehrani sa 20000. Dosta domacinstava u Srbiji zive mesecno sa tim parama pa nekako izlaze na kraj.. :: Ako je spomenuo mek ne znaci da tamo jede svaki dan. Ako se racionalno trosi, planira, kod kuce sprema hrana, a ne jedu razne sardine, pastete, fast fudovi i sl. bice i troskovi znacajno manji
Samo ti krkaj ako ako, hrana trening i cao, samo se batali onih zdravih narandzastih praskova iz plasticnih kutija koji su jako prirodni i jako zdravi...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.