Pa morali su nekako da isprazne magacin posto ih niko ne kupuje. Onda daj bar da organizujemo shitaway I podelimo no lajferima, ako nista drugo, bar ce nas reklamirati. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: cujem poklanjaju napajanja da bi pridobili musterij :: :: :: :: To je kao kad bi Imlek poceo da proizvodi zupcanike za traktore :: :: :: ::
uh, sto ne poklone i meni pa da budem njihovo verno pseto bar godinu dana, posle mogu da odahnem sa Mushkinom
:: Pa morali su nekako da isprazne magacin posto ih niko ne kupuje :: Onda daj bar da organizujemo shitaway I podelimo no lajferima, ako nista drugo, bar ce nas reklamirati. :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: cujem poklanjaju napajanja da bi pridobili musterij :: :: :: :: :: :: :: To je kao kad bi Imlek poceo da proizvodi zupcanike za traktore :: :: :: :: :: ::
4 life co`ece, 4 life!!! Cek, a sta ces ako se EVeGA napajanje ne bude slagalo sa Mushkinom? Cak ni estetski? Sta ako bude otisak prsta na kutiji ili jos gore, foliji?
ihh, to je bar lako kada je u pitanju almighy eVGA firma koja strogo vodi racuna o kupcima, jednostavno cu im reci `taka i taka stvar` i zamenice mi odmah free of charge bez problema
:: 4 life co`ece, 4 life!!! Cek, a sta ces ako se EVeGA napajanje ne bude slagalo sa Mushkinom? Cak ni estetski? Sta ako bude otisak prsta na kutiji ili jos gore, foliji :: ::
Ima folija kao na napajanju. Idiot imaju najbolje ocenjena napajanja sa najduzom garancijom. Bolje procitaj koliko AX1200 vlasnika je kupilo napajanje EVGA koja su kvalitetom jedno uz drugo samo zato sto je EVGA i zato sto dobro izgleda. Kaze niko ne kupuje. Koji Magacin, prvo su nagradjeni dobili napajanja pa je krenula prodaja. Nije to MSI da pre 3 meseca poklanja Z68 plocu.
Pa to moze, to nema frke. Najbolji je filing kada ja prvi kutiju otvorim. Svako ko ima najmanji problem moze da zameni napajanje, moze da uzme novu seriju G2, P2, Classified, kako hoce. Kako mu je volja.
e moj Vlajko(brkovi ti plavi), pa ja sam kupio V700 koji je imao znas kako lepu foliju.. otvorio sam i smrdi onako na novo, garancija 5god., ajde mi sad reci da eVGA daje vise od 5 godina? A znas sta sam unutra nasao? Savijeni garantni list srpske firme doduse, mogu i direktno da reklamiram cooler masteru ako hocu (pu pu pu)
:: Ima folija kao na napajanju. :: Idiot imaju najbolje ocenjena napajanja sa najduzom garancijom. :: Bolje procitaj koliko AX1200 vlasnika je kupilo napajanje EVGA koja su kvalitetom jedno uz drugo samo zato sto je EVGA i zato sto dobro izgleda :: Kaze niko ne kupuje. :: Koji Magacin, prvo su nagradjeni dobili napajanja pa je krenula prodaja :: Nije to MSI da pre 3 meseca poklanja Z68 plocu :: :: ::
Pa i ja isto Seasonic. X-750 je imao celofan. Ali bitno je za maticne i graficke. Sa EVGA mi je sigurno, ima sve i to je to. Tako ti je i maticne i graficke kada otvoris nove ako su fabric sealed. A ti kao ne znas da je EVGA 1000G2, 1300G2 i 1000P2 10 godina garancije. I da je Seasonic Gold i Platinum 7 god garancije. Mozes ti da nadjes bilo kakav List unutra, to je nebitno. svaka maticna ploca i graficka karta i napajanje osim celofana imaju 2 nalepnice sa lepkom koji cepa stampu na kutiji ako krene da se skida. One moraju da se preseku da bi se doslo do hardwara. Na tim providnim nalepnicama je stampano ime i amblem firme a posle toga ide antistatik bag ili folija u koju je stavljen hardware koja nema selotejp nego etiketu atention zutu i koja isto mora da se cepa. Tek onda dolazis do hardwara. To ne moze nijedna firma da dira i da vrati a da se ne vidi. Mozda ti je ta firma list i kroz rupu na foliji koja nekada postoji stavili unutra garantni list
u covece, nisam znao stvarno, respect stvarno, razmatrao sam to napajanje dobrih 15min dok mu nisam video cenu, doduse ocekivao sam vecu cifru ali bas toliku ne.. 435eu.. pa dobro, boze moj, za 120eu dobio sam garanciju 5god., malo li je, mislim da je to bestbuy
:: Pa i ja isto Seasonic. X-750 je imao celofan. Ali bitno je za maticne i graficke. Sa EVGA mi je sigurno, ima sve i to je to :: Tako ti je i maticne i graficke kada otvoris nove ako su fabric sealed :: A ti kao ne znas da je EVGA 1000G2, 1300G2 i 1000P2 10 godina garancije :: I da je Seasonic Gold i Platinum 7 god garancije :: Mozes ti da nadjes bilo kakav List unutra, to je nebitno. svaka maticna ploca i graficka karta i napajanje osim celofana imaju 2 nalepnice sa lepkom koji cepa stampu na kutiji ako krene da se skida. One moraju da se preseku da bi se doslo do hardwara. Na tim providnim nalepnicama je stampano ime i amblem firme a posle toga ide antistatik bag ili folija u koju je stavljen hardware koja nema selotejp nego etiketu atention zutu i koja isto mora da se cepa. Tek onda dolazis do hardwara. To ne moze nijedna firma da dira i da vrati a da se ne vidi :: Mozda ti je ta firma list i kroz rupu na foliji koja nekada postoji stavili unutra garantni lis :: :: :: ::
Ne, gresis decko. Best buy je ono najskuplje sto trenutno postoji na svetu,(niko ne zna sem vlade da je ono najskuplje = dobro) sve ostalo je djubre...
Kad mi je stigao HIS IceQ Turbo. Otvoris kutiju, pa izvadis kutiju iz kutije a kutija crna elegantna, sve mirise na prestiz a karta ususkana u vakumiranu foliju. Lezi onako ususkana, prosto te zove da je uzmes u ruke I otvoris. Naravno nije bilo otisaka prstiju, inace bi u suprotnom vratio kartu direktno HIS-u!!! br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
hehe, rekli bi ti `to cete vi malo da pardonirate, nije vam ovo eVGA`
:: Kad mi je stigao HIS IceQ Turbo. Otvoris kutiju, pa izvadis kutiju iz kutije a kutija crna elegantna, sve mirise na prestiz a karta ususkana u vakumiranu foliju. Lezi onako ususkana, prosto te zove da je uzmes u ruke I otvoris. Naravno nije bilo otisaka prstiju, inace bi u suprotnom vratio kartu direktno HIS-u!! :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Ljudi opustite se svi proizvodjaci grese, bitno je ono sto nas cini srecnim i ako zelimo da uzmemo neki dobar cip da izaberemo sta nam se najvise svidja sto je svetska IT scena ponudila. Koja je svrha kupiti kartu par meseci po izlasku kada je ljudi kupe posle 2-3 god gameri. Kao recimo sada sto uzmu polovnu GTX570 i GTX580 i igraju se dobro. Ova moja EVGA referentna je bruka za igranje, na klokovima Classified ULTRA radim i ne prelazim 80C sa 85% maksimalnim fanom, ali nije uvek toliko nego obicno na oko 70%. Ali ako vec smo nekada medju tim ljudima koji prato to sve cim izadje da ubrzo kupe najnoviji cip ili najbolji pa daj onda da nas ispostuju da mozemo vendora da izaberemo a ne to nema nazalost ovde. To neces nigde ovde naci. Inace svi grese, svi prave dobro i lose, neko manje neko vise, bitno je sta se nama svidja da to mozemo da kupimo. Sve ostalo gubi cari kupovine i kupujes radi kupovanja a nigde sem u Srbiji nakon kupovine nije prodavac srecniji nego kupac. To je cesta pojava ovde.
Pa eto ako neko zeli najbolje graficke karte na svetu za klokovanje i hoce da plati 30e vise nego ovde standardne preklokovane i ostale modele moze. Doci ce jos EVGA modela i Classified naravno. EVGA GTX780 Classified je kao sto sam rekao 750e.
Zamalo tortojed da capi EVGA grafiku, malo da si sacekao sada bi kao pravi NVIDIA overkloker imao best NVIDIA kartu. Da nije njih NVIDIA ne bi bila to sto jeste. Zahvaljujuci EVGA i njihovim kartama uopsteno najbolje graficke su NVIDIA eVGA. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
..nije da se sad vodim time da je najbitniji izgled graficke, ali za te pare mi se ne svidja, nekako joj je dizajn previse `nezan`, kao da su je pravili za suprotan pol
:: Ima da se kupi EVGA GTX770 SC ACX :: :: http://i.imgur.com/HDdG27l.pn :: :: Pa eto ako neko zeli najbolje graficke karte na svetu za klokovanje i hoce da plati 30e vise nego ovde standardne preklokovane i ostale modele moze :: Doci ce jos EVGA modela i Classified naravno. EVGA GTX780 Classified je kao sto sam rekao 750e :: :: Zamalo tortojed da capi EVGA grafiku, malo da si sacekao sada bi kao pravi NVIDIA overkloker imao best NVIDIA kartu. Da nije njih NVIDIA ne bi bila to sto jeste. Zahvaljujuci EVGA i njihovim kartama uopsteno najbolje graficke su NVIDIA eVGA :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 ::
Pa da znam sto je ASUS najbolji brand grafickih karti. :) Sala Komika. Nemojte da ih poredite negde sa EVGA u svetu smejace vam se ljudi. Ova serijaa ACX je objasnila kako treba da izgleda graficka karta a ne one nakaradne sto im se vide pajpovi sto mozed da se poseces o lim onaj najfetiniji, limcuga.
Ja sam na pocetku mislio da uzmem takvu kada su najavili Dual Slot kartu. Ja rekao NEEE, NEE, NEEE! Samo parcence su jedno prikazali. Ja reko sada ce nesto ne tako ruzno kao DCII, ali debelo, lose... Mislio sam bas tu a na forumu su mi ljudi rekli da sa time necu daleko dobaciti i da su kao i silver vecinom za vodu te karte i za ljude koji bas ne klokuju. Bukvalno ne diraju nista...
A kada sam video ACX... Reko uspesli su, uspeli su da naprave ono sto niko nije za 10 god a da mi se svidja... nereferentna karta, sa dobrim performansama a da izgleda dobro sa svake strane cak i sa strane kada se stavi u PC gledas. Ne vidis neke cevi i nesto nego ravno lep, kockaste karte, srazmerne, elegantne... Mada su i ljudi bili odusevljeni odmah a pogotovu posle prvih reviewa karte gde su imali tihu i na vazdugu najboljeg overklokera na trzistu odmah prvi put kada su dual kurtu izbacili. Pre je veci domet bio za HydroCopper rezervisan i za Classified koje su bile bucne pa skoro kao AMD referentni.
Ne ubedljivo su najaci sto se tice karti i ta razlika ne samo da je vizuleno oni su u sva 3-4 aspekta koja se gledaju bolji od konkurencije. Tu nema diskusije, to samo tuljan moze da ne vidi i da ignorise... A tortojed moze da prica vama sta hoce on zna koja je najbolja NVIDIA. Kao i ostali a da li ce to priznati ili ne sasvim sve jedno... Ne gubin ja nego on ili ko ignorise cinjenice...
Eto ima opet EVGA opcija...PRAVA EVGA. I treba da bude opcija malog broja bezkompromisnih poznavalaca hardwara koji ne zele da im harware moze da im proba neko pre kupovine i da vrati. Sto jedan kaze MSI GTX760, 770 nije bilo nigde u radnjama, sve pokupovali ljudi, kada su provalili problematicne karte i vratili one odjednom na stanju. PA KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU TOGA I DA KUPIM KARTU NEKU OD NEKOG LIKA KOJI JE PRODAJE NA NETU NA NEKOM FORUMU I KAZE KAKO JE ODVRATNA, LOSA, LOSE SE KLOKUJE, PUCA U TESTOVIMA, SLAB POWER LIMIT I EVO PRODAJEM JE PO CENI NOVE. KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU TE DVE STVARI, JEL BI KUPILI TAKO NESTO. JEDINA RAZLIKA JE STO IZ PRODAVNICE NE ZNATE DA JE TO TAKO A DA KUPUJETE OD NEKOG ON BI VAM REKAO. INACE ISTO. Pa vi kao da ste sami sebi neprijatelji.
Zemlja Ludnica. Umobolna zemlja ne mozes da kupis novu stvar prvi da je otpakujes. U stvari ja mogu ja sam kupio. Pardon nisam znao kada sam rekao da imam dozivotnu. Granacija je SAMO 10 god i dozvoljen mi je narednih mogu da pogledam koliko dana step up na visu seriju. Jos 55 dana ja mislim. Mogu da vam pokazem kako izgleda kada pise broj hardwara i garancija na 10god posto to niste videli na mom profilu gde ce se u buducnosti, osim EVGA ploca i napajanja nalazi jos brojni hardware... Ja nemam nista od toga da li cete vi uzeti EVGA, to je vasa stvar, vi gubite ili dobijate.
Cela ACX serija je stylish... Bas je sa stilom napravljena i stvarno sami ste videli celu stranu pogledajte im onako, svih 13 modela 770, skoro 7-8 modela GTX780 i isto toliko GTX760 vidi se da si na stranici No 1 proizvodjaca grafickih.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.