Opet gresis, bez HD tekstura. Cist Skyrim bez ikakvih grafickih modova. Testirao i probao sa 7850 1GB i sa 7870 2GB, znam sta pisem i koliko uzima Vram-a na ultra podesavanjima, sve max odvrnuto i sta se desava usled nedostatka memorije vezano za grafiku.
:: Potpuno drugacije arhitekture :: Primer :: hd 4870 256-bitn :: hd 5770 128 bitn :: Sa 4870 sam skoro uvek imao to neko ne seckanje al težinu u igrama.Kad su mi zamenili sa 5770 sve je teklo bez problema.5770 je u odnosu za 4870 osetno tecnija karta u igrama a po snazi su tu negde ustavri su iste :: :: A za skyrim to jeste tacno al samo sa hd teksturama koje nisu ni oficijalne nego ih eto neko radio u domacoj radinosti.U svakom slucaju reko sam vec bolje je normalno ici na 2 gb a cena je samo 10 evra veca ili ni toliko :: ::
Ma sta si se uhvatio samo jedne igre, ima ih gomila. Koristim msi afterburner vec 3 godine, a koliko vidim ovde ni ne znaju sta je to i kako mogu da provere u svakoj igri zauzece vram-a. Da ne navodim kako program kompletno prati rad grafike, i kakve sve parametre pokazuje...
:: Opet gresis, bez HD tekstura. Cist Skyrim bez ikakvih grafickih modova :: Testirao i probao sa 7850 1GB i sa 7870 2GB, znam sta pisem i koliko uzima Vram-a na ultra podesavanjima, sve max odvrnuto i sta se desava usled nedostatka memorije vezano za grafiku
Ne bi svi ozbiljniji igraci uzimali karte sa 2GB rama. Primera radi, Skyrim je vec malo starija igrica, gde su ove novije? Far Cry 3 uzme i preko 1700MB na najvisim podesavanjima. Ja samo zelim kolegi da ukazem na to da gresi, jer ja sam probao, video i na osnovu toga pisem. Ako je novcana razlika izmedju 1GB verzije i 2GB verzije 10-15e, ne vidim razlog zasto autor teme ne bi obezbedio svoj gejming na duze staze kupovinom karte sa 2GB Vram-a.
Buraz, procitaj malo bolje sta sam napisao, i u kom kontekstu. :DD Umor dosao po svoje, hah? :D
:: Ne bi svi ozbiljniji igraci uzimali karte sa 2GB rama. Primera radi, Skyrim je vec malo starija igrica, gde su ove novije :: Far Cry 3 uzme i preko 1700MB na najvisim podesavanjima :: Ja samo zelim kolegi da ukazem na to da gresi, jer ja sam probao, video i na osnovu toga pisem. Ako je novcana razlika izmedju 1GB verzije i 2GB verzije 10-15e, ne vidim razlog zasto autor teme ne bi obezbedio svoj gejming na duze staze kupovinom karte sa 2GB Vram-a :: ::
Jbga, posao me sahranio danas. xD Crni ponedeljak. :D
:: Buraz, procitaj malo bolje sta sam napisao, i u kom kontekstu. :DD Umor dosao po svoje, hah? : :: :: :: :: Ne bi svi ozbiljniji igraci uzimali karte sa 2GB rama. Primera radi, Skyrim je vec malo starija igrica, gde su ove novije :: :: Far Cry 3 uzme i preko 1700MB na najvisim podesavanjima :: :: Ja samo zelim kolegi da ukazem na to da gresi, jer ja sam probao, video i na osnovu toga pisem. Ako je novcana razlika izmedju 1GB verzije i 2GB verzije 10-15e, ne vidim razlog zasto autor teme ne bi obezbedio svoj gejming na duze staze kupovinom karte sa 2GB Vram-a :: :: :: ::
Pa gledao sam i ja pa i zato kažem. I ja sam reko da je bolje 2 gb al je poenta što sa tim kartama neceš igre da igraš na max podešenjima.Što je vece podešenje više memorije troši mada i ovde ima izuzetaka.Gledao sam testove i redom sve troše pre 1 gb al pogledaj šta pokazuju karte koje imaju 1 gb ili manje i šta pokazuju karte koje imaju recimo 3 gb memorije.Imao sam prilike da gledam i sa 1 gb i sa 2 i nisam primetio razliku u ni jednoj igri a nisam gledao koliko koja igra troši memorije osim po testovima po internetu.Ponavljam nisam vido nikakvu razliku a bile su i kriza 3 i ne secam se vec koje igre sam igro na tim kartama odnosno probao da vidim kako rade.A i covek je vec odlucio mada bi ja ipak ako ih još ima gigabajtove verzije kartica ali kolko vidim sve se prodale ostale samo glupe msi.
Idi na bench i procitaj iskustva korisnika. Ova karta nema konkurenciju ! Za jace moras da doplatis ali opet tu je jos malo i GTX750 Ti.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ti ne mogu dati,to moras sam da odlucis.. Plasim se da ce karta uskoro da se pojavi pa ces mozda da pogresis.. Mozda ce ti znaciti malo strpljenja.Veca ponuda ipak bolje resava dilemu.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
kod mene je protok memorije za 50gb/s veci i ropova ima duplo vise. Mozda to cini neku razliku, mada tvoja ima vise teksturnih,i malo veci taj teksturni protok... jebem li ga :)
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
resio sam da sacekam 750ti. E sad ne vezano za to, jutros gledam emmi sajt i pojavi se 5850 reparirana za 6600din, i rekoh da uzmem to dok ne stigne 750ti, jer trenutno sam na integrisanoj. I odmah ja pozovem, i kazu mi da je nestalo, e sad ok, nema i gotovo, ali meni kazu da je sve rasprodato u toku juceresnjeg dana, a juce nije ni bilo na sajtu nego se pojavilo danas izmedju 8:30 i 8:40, jer tad sam gledao grafike. I ja ih pitam kako je moguce da je juce prodato ako nije bilo na sajtu, i ostao sam bez odg, i samo sam dobio odg da se dobiju male kolicine koje se brzo rasprodaju, i ja kazem ok to, ali kako je moguce da je juce prodato a nije bilo na sajtu ni u prodavnici, a ona kaze nije moguce, i opet ista prica kako su to male kolicine koje se brzo prodaju. I tako se igramo gluvih telefona, a osoba na drugoj strani samo ponavlja kao papagaj nesto nelogicno. I naravno sad ce se pojaviti u oglasima NOVA 5850 :-D I to prodaje osoba koja radi u EMMI
Zasto bi sad bacio pare, a uskoro svejedno kupio krstenu graficku?! Iskuliraj na integrisanoj dok ne kupis fnalnu kartu 750 ti ili 650 ti boost odmah...
mislim da sam video upravo da je kolega koji prodaje gigabyte 7870 spustio cenu na 155e, sa oko 2,5 godine garancije... potrazi ga po oglasima onim `od kolege clana` a imas i na kp... ja je merkam odavno al nemam si love... :D tako da mogu da se slikaaaaaam
zna li se uopste okviran datum za gtx 750ti? i oce li biti ti odmah ili prvo model bez ti?
:: resio sam da sacekam 750ti :: E sad ne vezano za to, jutros gledam emmi sajt i pojavi se 5850 reparirana za 6600din, i rekoh da uzmem to dok ne stigne 750ti, jer trenutno sam na integrisanoj :: I odmah ja pozovem, i kazu mi da je nestalo, e sad ok, nema i gotovo, ali meni kazu da je sve rasprodato u toku juceresnjeg dana, a juce nije ni bilo na sajtu nego se pojavilo danas izmedju 8:30 i 8:40, jer tad sam gledao grafike :: I ja ih pitam kako je moguce da je juce prodato ako nije bilo na sajtu, i ostao sam bez odg, i samo sam dobio odg da se dobiju male kolicine koje se brzo rasprodaju, i ja kazem ok to, ali kako je moguce da je juce prodato a nije bilo na sajtu ni u prodavnici, a ona kaze nije moguce, i opet ista prica kako su to male kolicine koje se brzo prodaju. :: I tako se igramo gluvih telefona, a osoba na drugoj strani samo ponavlja kao papagaj nesto nelogicno. I naravno sad ce se pojaviti u oglasima NOVA 5850 :- :: I to prodaje osoba koja radi u EMM :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta :: MSI 870-G54 & 8GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Chieftec 700W CFT-14C :: CM-Elite 43 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=13855 :: ::
Ako je vec poklanjas nekome to je lepo i ako novac nije problem naravno, kupi neku kartu privremeno za sebe kojoj ce se neko obradovati kasnije tj. uskoro.
Ja sam iz Leskovac. Nije malko nego su dobili kodža tih karti ali kao i vecina drugih završe po oglasima a kupe se odma a obavesticu vec koji su to koji ih kupuju mada bi tu trebala i finansijska da odradi svoj poso. Inace je to odlicna cena i odlicna karta za nešto što ipak ima garanciju i što nije od ko zna kog.Ovo sam preskicio a obicno ovakve karte uzmu prijatelji i naravno uvek prezadovljni. Outlet-repariran Radeon 5850 MSI TWIN FROZR 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html#/?div=Specification Pozovi winwin mada su verovatno i tamo pokupavali isti.
:: Ja sam iz Leskovac :: Nije malko nego su dobili kodža tih karti ali kao i vecina drugih završe po oglasima a kupe se odma a obavesticu vec koji su to koji ih kupuju mada bi tu trebala i finansijska da odradi svoj poso :: Inace je to odlicna cena i odlicna karta za nešto što ipak ima garanciju i što nije od ko zna kog.Ovo sam preskicio a obicno ovakve karte uzmu prijatelji i naravno uvek prezadovljni :: Outlet-repariran Radeon 5850 MSI TWIN FROZR 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bi :: http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html#/?div=Specificatio :: Pozovi winwin mada su verovatno i tamo pokupavali isti :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.