Pa reci Crosshair 4 Formula. Hocu...koliko nudis??? Samo sto je ploca kod keve u stanu u Bgd a ona u vikendici pa za par dana mozemo da se dogovorimo. Ne koristi se stoji u kutiji od kada sam mislio njoj da sklopim ali ona kaze da je retko kuci i hoce laptop da moze da ponese svuda.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Pa nudim 60e, napisao sam ti tamo... Daj neki kontakt telefon, da se dogovorimo kako i sta.
Mozes i na email da mi pustis.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pa reci Crosshair 4 Formula :: Hocu...koliko nudis?? :: Samo sto je ploca kod keve u stanu u Bgd a ona u vikendici pa za par dana mozemo da se dogovorimo. Ne koristi se stoji u kutiji od kada sam mislio njoj da sklopim ali ona kaze da je retko kuci i hoce laptop da moze da ponese svuda :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
Dacu ti polako cekaj za koji dan. Moze 60e eto necu prodati drugome. Budi ovde pa samo da se vrati keva iz vikendice da odem do nje da uzmem to. Bila je kod mene do pre par meseci. Ako se slucajno bude desilo da imas neki problem, mogu da ti vratim pare. Ali odredjeno vreme koje se dogovorimo ne za 3 meseca da zoves kao ne radi mi ili da klokujes dosta plocu. Kada sam je ja izvadio radila je, ti ces je probati, klokovati CPU da vidis sve kako sta. Ima ona BIOS poseban da se skine za Bulldozer, na ASUS sajtu koliko sam ja pre video radio je ljudima regularno.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dacu ti polako cekaj za koji dan. :: Moze 60e eto necu prodati drugome :: Budi ovde pa samo da se vrati keva iz vikendice da odem do nje da uzmem to :: Bila je kod mene do pre par meseci :: Ako se slucajno bude desilo da imas neki problem, mogu da ti vratim pare :: Ali odredjeno vreme koje se dogovorimo ne za 3 meseca da zoves kao ne radi mi ili da klokujes dosta plocu. Kada sam je ja izvadio radila je, ti ces je probati, :: klokovati CPU da vidis sve kako sta. Ima ona BIOS poseban da se skine za Bulldozer, na ASUS sajtu koliko sam ja pre video radio je ljudima regularno :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
Dosli smo na to da biramo izmedju referentne karte i jednog nereferentnog proizvodjaca, i to je to?
Ako se tako gleda na stvari, nek nam pare uzimaju stranci i domaca carina sa poreskom upravom, a uvoznici/distributeri/trgovci nek besne kako `nema kupaca, pa ni ne uvozimo` i neka se pitaju gde je zarada.
:: Al` mene ozbiljno zanima kakva je gigabajtova gtx 780 :: Ima li neko iskustvo :: :: A za trgovce svakog treba da boli pozadina sa obzirom da karte prodaju sa po 150 evra zarade iliti mlaćenje po ušima stil trgovine :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: kingston hyperx genesis 2x4gb 160 :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Pa tuzno je da pored 3 proizvodjaca niko nema jos GTX780. Kakva moze da bude, prosecna, hladna, tiha sa ne sjajnom opcijom za power i klokovanje, sa losom podrskom, gola vide joj se sve sa gornje strane, nema opcija da stavis zastitu ako ti treba, nema menjanja paste, nema menjanja BIOSa na skroz otkljucan niti se pojavljuje za njih, platis, stavis, instaliras, klokujes malo i to je to. Ako se desi nesto ti lazes da nisi klokovao i krenes u fajt sa prodavnicama. Ne moze da bude losa GK110 je unutra ali ovako da je neka erotika i perverzija nije. Jbt 4-5fps gubis samo na jeftiniji model ako kupis. Da ne pricamo da zapnes sa obe do kraja. Nije bre malo to. To je 6-7 u Crysis Warhead ako je u Crysis 3 4-5.
Da je bolja od evga nisam siguran, al da je jeftinija, jeste.
Inače, ozbiljno pitam jer se ne razumem ič u taj vrh nvidije. Meni nekako 70-80 evra razlike za 3-4 fps-a nije neka muka da se izgubi, ali me zanima šta još ima oko gigabajtove verzije.
Bogami nije 70-80e razlike nego tacno 90-110e zavisno za Srbe ako hoce da kupe. Ja ne znam ako vi hocete ASUS DCII a nema ga ja bi ga narucio bre. Ko ih jebe bre vise. Placaj samo sta hoces. Nisam obratio paznju uopste.
Ja jos cekam da mi jave sta mi bi sa MSI gtx780 Gaming. 20 dana kako sam je narucio mamu im j...
Da li i ja da se okrenem ka Asusu? Ima li uopste neke razlike? Nisam imao MSI do sada, ali su ovu kartu mnogo nahvalili po raznim review-ovima po netu. Na MSI mislim. Naravno, hvale i Asusa, pa zato pitam da li da otkazem ovu `moju`.
Inace, u Wiinwinu je Asus gtx780 dcuII bila 73000din. web cena, a mp 79000din.. (pre 20 dana)... lopovi
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
MOLIM 79.000 za smrdljivka sa pajpovima u otvorenoj kutiji. 3.000 din manje nego EVGA 780 Classified iz MINHENA. AKO je tolika cena ovaj treba da casti coveka koji mu donese ako kaze 82.000 da ovaj kaze NE EVO TI 85.000 ZATO STO SI MI DONEO. Ako je toliko cena ASUSa.
Mislim iskreno ako niste neki ljubitelji EVGA realno nemate potrebe sada da jurite ako vec imate ovde nesto drugo. Meni je sve jedno iskreno sta uradite. Sa jedne strane voleo bi da uticem da EVGA ima dobru prodaju a sa druge strane mi je drago sto mi se karta razlikuje od vase. E sada obe te stvari su mi iste. 100e vise je 100e vise, To je Neutron GTX. Da je razlika velika jeste. Meni bi pekla iskreno. Ja ne bi mogao da znam da ima toliko bolja. E sada zavisi kako ko gleda. Ovo vam je iskren odgovor od mene. Najiskrenije, e sada ako je neko glup pa mu treba ponavljati 100 puta jedno isto onda OK moze i tako. Ako ne nadam se da ce vas cevke na ASUS sloziti sa cevkama od CPU kulera. Ipak ja imam H100 a to je sve zatvoreno, kompaktno, nema ostrog krivudavog metala, cevi golih. Za mene su referentne ili kockaste kartice i ispod referentna za physix pa onda onaj crni kockasti Mushkin Scoripion nije za mene ASUS. U svakom slucaju bilo koju uzmete 780 jebali ste kevu Titanu uzduz i popreko.Cak i ASUS DCII ima 4-5 fps vise a negde 2-3 a negde i 7-8. Mogu da si nabiju u bulju 3GB Samsung video memorije OD 10$ sa sve prevozom. JEBACEMO KEVU `PREMIUM` CIPU. Jos i Tortojed da je uzeo 780 svi NVIDIA fanovi bi bili sa GK110. Ali ne on je uzeo GK104, povukao se sa bojista, to je slabo za napad na Titanov skor. :). Ja bi ga napao cak i na vecoj rezoluciji samo nemam monitor cim stigne EVBot. Na toj voltazi on bi vec bio pecen...:).Ni ACX mu ne bi pomogao,
Lepo je sto vi imate novaca ali 90% ove Srbije moze samo da sanja kompjuter od 50 000 din, a kamoli neke graficke koje kostaju kao 4 mesecne plate, vi kao da ne znate gde zivite pa se cudite sto je mali izbor necega za video igre sto kosta samo jedva 80 000 din...
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.