To se zove zmajski setup. SLI je neprikosnovena kombinacija , obzirom da ti je ovo drugi ili koji vec po redu sam znas kako to zaista radi. Ovi sto palamude SLI nisu videli ni probali nikad ali zato vole da prepricavaju urbane legende i da izigravaju neke `znalce` dok im iz guze praziluk viri ! Oprosti sto sam malo namracio ali me gluposti i neznanje jako iritira !
Nek te platforma sluzi i da se naigras kao covek !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Tone i tone testova po netu sa temperaturama bukom potrosnjom bla bla bla. Gomila igara sa SLI/CF problemima, ne podrzavaju uopste, pa problemi sa drajverima pa mali gpu usage, itd.
To imas nekoj meri manje vise kako gde, nekome ne smeta, nekome smetaju moguci problemi.
Ne vredjaj ljude i ne mraci, ti za razliku od drugih smaras davis, gnjavis sve koji ne razmisljaju kao ti, i ja i Djole ne bi isli na sli/cf ali opet ne vidim da smo napusili ili mracimo ixtro-a zbog njegove odluke...
Inace odakle si druze, gde si rodjen i gde si odrastao kad vec pricas o praziluku?
Nisam nista testirao, samo sam sastavio i upalio da vidim da radi i nstalirao drajver i odmah ugasio. Testiracu za neki dan pa javljam kako sam zadovoljan. Pozdrav svima
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Prasina se vidi tek na slikama, kada gledash ovako nisam primetio (super fina). Inace slazem se da MSI pravi lepe grafike (po mom ukusu). Da li ste videli Asus 760 DC/OC stavili na ono malo parce kartice ogroman hladnjak meni izgleda nezavrseno (jedan od razloga sto sam uzeo MSI).
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
:: Prasina se vidi tek na slikama, kada gledash ovako nisam primetio (super fina). Inace slazem se da MSI pravi lepe grafike (po mom ukusu). Da li ste videli Asus 760 DC/OC stavili na ono malo parce kartice ogroman hladnjak meni izgleda nezavrseno (jedan od razloga sto sam uzeo MSI) :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S P :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N650Ti-2GD5/OC BE SL :: 2x1TB WD Black at RAID 0 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair 750W :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.