Okaci kao covek full shoot a ne ovaj prcoljak gde se nista ne vidi!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa morao sam da smanjim zbog sporog uploada. Uradicu ponovo. To je stock klok toliko se vidi valjda, jebem mu mater.... Jeste kraca je od HD5970 ali je mnogo sira i teska kao dve 5870 ili referentne one.
Koji bre net koristis kad nemas dovoljan upload za jedan normalan shoot ?!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Stigla je karta, budite strpljivi :: Da reinstalliram system i ostalo, pa kartu pa cemo je probati :: Takodje moram da se dogovorim sa ljudima za fotoaparat :: Ovo je samo slika koju sam slikao sada :: :: http://i.imgur.com/UiwZa5b.jp :: :: http://i.imgur.com/FGBKT2n.jpg
Da se pokrijes usima i da cutis ti i EWGA, nemas ni foto aparat u 28veku strasno koji si ti pacenik, ja ovo ja ono, kada dodje da vidite, kakva je Graficka karta jede smrznute pingvine za dorucak. na kraju sve bolje su nego EWGA aj da vidimo i testove pa da vidimo dali se obrukala EWGA javno ahahahahaha Ali plastikaner AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
naravno ja mislim da ce ti ispuniti tvoja ocekivanja a da ne lazes sebe da se nisi zajebao i dao 100eur vise u odnosu na kvalitetniju konkurenciju ASUS-MSI-GIGABITE
:: Cekajte ponovicu 3DMark 11, hvala za serijal, do dana danasnjeg nisam znao za to i uvek sam imao 1.02 verziju kao zadnju. :: :: :: http://i.imgur.com/qQtLzry.pn ::
Prvih nekoliko dana radim ovako testove stabilnosti na stock, da naucim kako se ubacuje taj novi BIOS. Vec su 4 izasla za nju + ovaj stock. I svi koriste vec najnovije BIOS. Nikada to nisam radio, snaci cu se... Ima puno stvari koje ne znam kod ovog principa OC.
:: Na koju foru kada nemam kljuc, mislis 3DMark 11 ili FireStrike?? :: :: http://i.imgur.com/DmFfuC6.pn :: :: Prvih nekoliko dana radim ovako testove stabilnosti na stock, da naucim kako se ubacuje taj novi BIOS. Vec su 4 izasla za nju + ovaj stock. I svi koriste vec najnovije BIOS :: Nikada to nisam radio, snaci cu se.. :: Ima puno stvari koje ne znam kod ovog principa OC :: :: ::
3D Mark 11 je odmah provalio da je kej lazan i nije hteo online da mi prikaze rezultate jel je key invalid. A firestrike mi nije ni otkljucano nista sem default. Ja cu to skidati 40min, 900mb. :) Sada mi je tek u kompu kao kod ovih sto postave LED trake. Samo sto je meni na razlicitim mestima i razlicite LED, iuma jedno 15-20 lamopica sijaju. Na karti znas kako ima 5 belih LED ovamo do side panela jedna do druge.
Ja imam recimo standard 10 Mbit/s a uvescu sledeci mesec od 20 Mbit/s , nije skupo .. Ako imas za grafu imas i za net :)
Tako se potrefilo da tih par zgrada tu nema SBB ni kablovski druge mogucnosti, ne znam kako...Ja da uplodujem 3 slike u 1920x1080 cekam 4-5min. A jos nekada veza opadne i malkice. Uglavnom imam za stabilan rad na netu, da skinem filmove radim preko noci, a za drivere cekam po 10-15min da skine NVIDIA driver.
Za danasnje uslove to je sad spor net. Nego jesi stavio da se skida 3d mark ? Daj bas me interesuje Xtreme Score !
Kartu je dobio a okacio je shoot sa vecom rezolucijom. U svakom slucaju GPU-Z je poslednji koji je izasao..
Budala i ne vidi da je regstrovano ime na FireStrike, Daj sto me neko ne nauci da falsifikujem tako slike, obogatio bi se falsifikujuci slike pevaca u ko zna kojim pozama, bog ne bi mogao da dokaze da nije original. Glupak. Nema tog ko je falsifikovao ovako rezultate sem da uzme od drugog, a mogu da napisem na desktop sta hocu. Pazi kada nije ni video registrovano ime moje na firestrike dole.. Skida se Firestrike, 51%, 80 brzina...:).
Kad instaliras 3D Mark ubaci onaj dll file iz foldera u bin instalaciju od 3D Mark-a. Onda startuj Mark i prekopiraj serial i upisi. Registrovaces ga kao Professional !
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.