:: E to je cool.Malo mi boja samo smeta jer zbog nje dobijas pogresan utisak.Izgleda bas kao da je od plastike. :: Karta je stvarno full :: Nego ajde pogledaj bas koji je je Asic :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Nema to veze sa Windowsom, ASIC je kvalitet GPU-a. Tvoj je dobar, kapiram da ces imati dobar ako ne i odlican boost kad se upustis u overklok avanture. Klokni pa baci neki rez.
:: Nema to veze sa Windowsom, ASIC je kvalitet GPU-a :: Tvoj je dobar, kapiram da ces imati dobar ako ne i odlican boost kad se upustis u overklok avanture. :: Klokni pa baci neki rez. :: ::
Visok je Asic . Dobar je primerak... Daj da vidimo sta kaze oc :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Visok je Asic . Dobar je primerak.. :: Daj da vidimo sta kaze oc : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
i to bez ikakvog filozofiranja i fanboy-izma, svaka cast. I da se sit naigras a sa ovim monstrumom sigurno hoces :)
Mislim da neces ni osetiti nedostatak pcie 3.0 osim mozda u nekoj sintetici. Ali ono, koga briga za to, bitno da te ona u realnom radu sluzi kako treba.
Cestitam ti najvise zato sto si kupio bar ono sto si hteo. Iskreno ne bi smeo da ih kupim iz sve mrznje prema ASUS Monopolu, morao bi ASUS jednostavno ne bi zeleo da za 2 god trazim nekog za graficku kartu neispravnu a da me salje na Samsung Galaxy i Ford Galaxy forume. Pa gde ce ih naci covece desi li se nesto. Zar ne znas da svake godine se organizuje kampanja za spas nekog branda sa slicnim reklamama, Golden Sample, Hall Of Fame, sledece godine ce biti Club sa najvisim klokom, pa onda one neke tamo. A vi nikako da shvatite da sam ja birao kartu koju hocu, ne volim transformerse u kucistu. Jel vidite kako izgleda XFX R9-280X, EVGA Classified, ACX, to su karte kakve ja volim. Mali Powercolor sa jednim slotom tanki. Ne transformers, hocu red u kucistu. Drugo razmisljam sta ako izadje za Bozic nesto Mega od NVIDIA i EVGA organizuje Step-Up. O tome se vec prica. Sta ona. Ja odoh za 150$ MAX.Karta u kutiju, u kartu 150$ a na adresu nekog u USA i cekam Ultra, Giga Ultra, Mega Ultra, Atlas, K40, sta bilo... Mislite o takvim stvarima. Pa Galaxy da li ce postojati za 2 god ili ce promeniti i preci na AMD to se ne zna a ne najbolja NVIDIA. Mislim videli ste da je EVGA u Nemackoj, karte pakove u Nemackoj za Evropu. Nece brze stici nekog iz Nisa za Bgd nego meni za Nemacku. Mozda 2 dana. Kazem Seasonicu je trebalo 4 dana da mi postar donese kablove. 4 cela dana iz Nemacke. Podrzavam apsolutno da svako kupi sta hoce, i moze meni da rikne 3 karte a tebi da ne rikne ali malo pogledas kako sta rade ne da se dopisujes sa podrskom da ti govore 10 puta sta da probas. Mada takav sam i ja kada se zalepim za nesto bog me ne moze odvojiti, kada mi se svidi nesto, to je to mora to. ZATO PODRZAVAM SVI DA RADE TAKO.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Cestitam ti najvise zato sto si kupio bar ono sto si hteo :: Iskreno ne bi smeo da ih kupim iz sve mrznje prema ASUS Monopolu, morao bi ASUS jednostavno ne bi zeleo da za 2 god trazim nekog za graficku kartu neispravnu a da me salje na Samsung Galaxy i Ford Galaxy forume :: Pa gde ce ih naci covece desi li se nesto :: Zar ne znas da svake godine se organizuje kampanja za spas nekog branda sa slicnim reklamama, Golden Sample, Hall Of Fame, sledece godine ce biti Club sa najvisim klokom, pa onda one neke tamo :: A vi nikako da shvatite da sam ja birao kartu koju hocu, ne volim transformerse u kucistu :: Jel vidite kako izgleda XFX R9-280X, EVGA Classified, ACX, to su karte kakve ja volim :: Mali Powercolor sa jednim slotom tanki. Ne transformers, hocu red u kucistu :: Drugo razmisljam sta ako izadje za Bozic nesto Mega od NVIDIA i EVGA organizuje :: Step-Up. O tome se vec prica. Sta ona. Ja odoh za 150$ MAX.Karta u kutiju, u kartu 150$ a na adresu nekog u USA i cekam Ultra, Giga Ultra, Mega Ultra, Atlas, K40, sta bilo.. :: Mislite o takvim stvarima. Pa Galaxy da li ce postojati za 2 god ili ce promeniti i preci na AMD to se ne zna a ne najbolja NVIDIA :: Mislim videli ste da je EVGA u Nemackoj, karte pakove u Nemackoj za Evropu. Nece brze stici nekog iz Nisa za Bgd nego meni za Nemacku. Mozda 2 dana. Kazem Seasonicu je trebalo 4 dana da mi postar donese kablove. 4 cela dana iz Nemacke. :: Podrzavam apsolutno da svako kupi sta hoce, i moze meni da rikne 3 karte a tebi da ne rikne ali malo pogledas kako sta rade ne da se dopisujes sa podrskom da ti govore 10 puta sta da probas. Mada takav sam i ja kada se zalepim za nesto bog me ne moze odvojiti, kada mi se svidi nesto, to je to mora to. ZATO PODRZAVAM SVI DA RADE TAKO ::
Pa izbrisali su mi nalog za dzabe, bez razloga. Mozda se druze sa nekim iz kurirske sluzbe posto sam to zadnje pitao. Zasto ne smes da pogledas da li je u posiljci stvarno ono sto si platio.
Jel imate vi u maticnim plocama da se postavi Gen2, Gen3 ili na Auto. Meni pokazuje PCI-E 3.0 sada, ali sta mislite da i u BIOSu maticne podesim na Gen3. Sta vi radite???
Imao sam taj cooler za RAM i sada imam onaj CORSAIR AirFlow 2. Znaci znate koja je razlika u kvalitetu, zvuku dok rade, izradi. Ne mozete da zamislite. Zalman RC1000 ima neki bzzzzz zvuk onako dok je CORSAIR Airflow brushed aluminium i to je totalno drugaciji zvuk vazduha kada su ventilatori na aluminijum. Celo kuciste sem fanova je aliminijumsko i u njega idu 2 mala cela ventilatorcica koja su spojena.Sa ramom kao ovi veliki ventilatori. Na Zalmanu su samo propeleri malecki na nosacu.Ali oba moraju da se drze resistoru.Airflow 2 je mnogo brzi defautl. Na 70% mora da se drzi jel se preko toga cuje. Na 60-70% se ne cuje a to je prilicno jako. Oni dostaa pomazu jel hlade ceo taj deo i oko memorija. Sve to bude hladno ko ima jake klokovane CPU da malo ohladi i maticnu. Pazite nije Zalman cak talo lose uradjen, najruzniji je GSkill ubedljivo. Ono je ja nemam reci. Ali samo uporediti protok vazduha. Ali i dobro CORSAIR Airflow 2 je i najbolji po statistikama ram cooler.
Kad god spomenes hrvate srbe azijate ili bilo sta slicno u extremno negativnom i nepotrebno pljuvackom fazonu ja cu da te prijavljujm do besvesti adminima, pa ti pravi email naloge i naloge na berzi ako te ne mrzi.
POvo je poslednji forum gde te svi tolerisu a pogotovo admini, jer si na drugima dobio ban zauvek, ali ti ne umes da se iskontrolises barem malo, samo malo, da prestanes da nepotrebno vredjas neke nacionalnosti ljude rase i to na na it forumu...
Izvinjavam se za off, ali ne mogu da mu saljem mejl, jer ko zna da li ih ikad gleda sobzirom koliko ih svaki drugi dan pravi.
Prosto ga dusa boli sto neko ima HOF najbolju GTX 780 na trzistu pa je poceo da sere prvo za Asus pa se prebacio na Galaxy. Lose se preshaltao. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.