Evo i jedan rez koji kaze u Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita :))) Salu na stranu,Asus je fenomenalan,obzirom na daleko manji defaultni klok od Galaxy ovaj rezultat je za respekt !
:: Boje?Zato sto si gay :))) :: Salim se,meni se bas slaze uz RIVE ,iste su boje ,kao saliveno . :: Da cu da se naigram vala hocu,mada vec sam poceo da razmisljam o SLI :)) :: Sta ces,boles` : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Meni se ne svidjaju boje, ali ... znas mene i kolore :)... i to je jedina stvar koja mi se ne svidja :: :: :: :: Inace, imao sam priliku danas da malo protestiram kartu kod jednog kolege, i mogu reci da je `ladnija od tastine duse xD :: :: :: :: Cestitam ti kupovinu i da se do mile volje slatko naizivljavas nad njom :: :: :: :: :: Lepo je videti da su ljudi pozitivni i da to sire medjusobno :: :: :: Bas mi je drago :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.