Radeon R9-290 449$ (200$ jeftinija od gtx780)ali i nesto brza od gtx 780
STRANA 2 OD 2
SkyFire
Re: Re: Re: Re: ...
30.10.2013. 22:18
status: user broj poruka: 18472
Daleko od toga kolega da sam nervozan.Zapravo ja sam skoro pa uvek raspolozen kad dodjem na berzu . Mozda tako delujem ali to je samo opticka varka
P.S.A nisam ni malo razocaran izborom karte veruj mi niti me pogadja trenutno i buduce stanje.. Trazio sam i nabavio to sto sam zeleo i zadovoljan sam sto ne znaci ako mi dune da necu nesto menjati mada nema potrebe ali ako izadje povoljna prilika sto da ne,ja sam covek od akcije i volim hw pogotovu ako postoji mogucnost da se cesce menja ako finansije to dozvoljavaju..Za sad stand by i uzivancija
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
:: Daleko od toga ja se zezam a ti ko zapeta puska.. :: :: Nervozan si ovih dana.. :: :: HMMM... pitam se zasto :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.