Ne bih da ti stajem na muku ali sad će crvengaće da ti kažu kako ti nisi stručan da instaliraš tu kartu i njene drivere i 100% je problem sa tvoje strane a ne sa AMD-a.
Mada ček, paradox! Sebi si dokazao pouzdanost AMD proizvoda! __________________ Scourge of PCBerza
Ali.... koliko sam ja zakljucio problem je bio do ploce i njenog bios-a, odnosno podrske za kartu, a ploca je za intel cini mi se?
:: Ne bih da ti stajem na muku ali sad će crvengaće da ti kažu kako ti nisi stručan da instaliraš tu kartu i njene drivere i 100% je problem sa tvoje strane a ne sa AMD-a :: :: Mada ček, paradox! Sebi si dokazao pouzdanost AMD proizvoda :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Sve radi. Drajveri nisu pravili problem, jer do njih nisam mogao ni da dođem. Inače, množilac nije zaključan, neko se podešava na drugačiji sistem (tasterima +/-, a ne klikom miša). BIOS za Ajvi ima nekih opcija kojih za Sendi nije bilo, pa otuda i malo konfuzije. Jedino još biper nisam provalio zašto ne radi, ali posle sve zezancije, preko toga mogu da pređem.
Jeste ploča za Intel. MSI Z68A-GD65 (G3), koja podržava i Sendi i Ajvi. Postoje posebni BIOS-i za Ajvi, za koje MSI savetuje da se ne stavljaju bez Ajvi procesora, a pošto sa prethodnim (za Sendi) nisam imao problema, nisam ni imao razloga da stavljam ove za Ajvi. Važno je samo da sam posle sve zezancije rešio problem.
Jel si morao ipak da stavljas Ivy proc pa da fleshujes BIOS ili si fleshovao vec sa 2500K? Znam da si napisap da je neophodno bocnuti Ivicu pre fleshovanja. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Nemoj me Bobi zezati, leba ti, još i Ajvija da tražim od nekog. Šalim se. Nije potrebno da se stavi Ajvi da bi se flešovala `P` verzije BIOS-a, nego po mišljenju MSI-a, nema potrebe da ih ljudi sa Sendijem stavljaju (Sendi verzije BIOS-a su sa N oznakom). Evo i šta kažu: MSI recommend you to update BIOS with ME8 only if you are using IvyBridge 22nm CPU.
Ista karta, malo drugačiji poblemi koji su se ispoljavali u gašenju. Ali je mene ubijalo napajanje od 600w druže, a 750w joj je minimum. Ja sam muke mučio dok nisam novo pribavio. Davio sam forumaše 3-4 dana sigurno sa temom oko toga.
Iskreno, ne bih se iznenadio da i tebe ucmeka isti problem kada poteraš na maksimumu. Nadam se da neće, ali da znaš unapred.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
:: Nemoj me Bobi zezati, leba ti, još i Ajvija da tražim od nekog. :: Šalim se. Nije potrebno da se stavi Ajvi da bi se flešovala `P` verzije BIOS-a, nego po mišljenju MSI-a, nema potrebe da ih ljudi sa Sendijem stavljaju (Sendi verzije BIOS-a su sa N oznakom). Evo i šta kažu :: MSI recommend you to update BIOS with ME8 only if you are using IvyBridge 22nm CPU :: :: :: Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXUhttp://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA :: :: :: ::
Znam za tvoj slučaj kolega. Učestvovao sam u diskusiji. Moja Super Sveta je nova i ne verujem da će biti problema. Mada, grafičku još uvek nisam nijednom opteretio do kraja. Borderlends 2 tera sa manje od pola snage na nekih 47 stepeni. 6950 se već mučila sa ovom igrom, pa sada hoću s uživanjem da je odigram do kraja sa svim DLC-ovima. Posle ćemo videti.
Realno jesu povezani ali ne extremno usko, prica je maltene ista, ali likovi su super u prvom delu kao i u drugom. Realno b1 je odlicna igra uzivaces sigurno. Odigraj prvo kec, a zatim i dvojku, bice ti lepsi ugodjaj sigurno kao i potpun jer ces znati likove i njihove price.
Smatram da ima svrhe. Ja sam nažalost prešao dvojku, pa tek onda keca (dva puta). Priče jesu povezane. Svi glavni likovi iz prve igre se pojavljuju u dvojci kao sporedni, a radnja dvojke se dešava (valjda) 5-6 godina posle keca. Grafika je manje više ista. Nije krš, i ako si uživao u dvojci, uživaćeš i u kecu. I ne bih se složio da je priča ista, samo je na isti fazon kao i u kecu (što je naravno i za očekivati).
@DmasteRNo1 Izvini druže, skroz sam prešaltao, koliko sam ljudi udavio sa temom, ne mogu da popamtim. :D
Dobio sam borderlands 2 sa nekim dlc-ovima od poznanika na steam-u, žao mi je što nikako da stignem da je odigram kao čovek od obaveza koje mi se kaleme. :/
Prvi deo sam stigao pred kraj kada mi je umr`o windows i `pojeo` sejvove. :D
Svakako preporučujem, naročito ako je multiplejer u pitanju.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Rade posle zajebavanja umesto lepo da uzmes Nvidia i da te ne boli glava... :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom. Mene bi bilo sramota da se vise javljam.
Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise ? Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju. Pokrij se sa usima i cuti. Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu.
Moje znanje je demonstrirano kupovinom.... To sto sam pokusavao da sredim AMD driver i imao tonu gresaka,vracanje na stare i plavih ekrana ne bi da pricam... nego jel radi ? RADI i nediraj.... Sto se tice DmasterNo 1 problema nije bilo dok karta nije dosla tako da ispadas smesan... Nekako mi vas je zao niste odrasli....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Ti si svoje znanje pokazao :: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam :: :: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju :: Pokrij se sa usima i cuti :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ti si svoje znanje demonstrirao sjebavanjem matične ploče iz prvog pokušaja. I posle sam ja smešan pored tebe eksperta za kupovinu nečujnih procesora koji ne zna ni video igru da podesi? Ti ne znaš koliko ne znaš, što je najgore od svega.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.