Dead fall sad leti kao da imam dva Titana :D hvala Sky. Sto se tice mog preletanja u drugi tabor..sta da kazem rodjen sam za politicara :D Sala na stranu steklao se odustao od PS4 u narednih godinu dve i to je to... AMD je sasvim solidan brend ali nije to to.. Inovacije su im dobre ali kad dodje do prakse malo drugacije izgleda... Moja stara masina ce imati primenu kao multimedijani centar ili cu je dati rodjaku :)
Kako god dobili ste (Zelembaci ) mocnog saveznika :D Volem da se zezam rodjen sam da se zezam na svoj racun i na tudj naravno :D Nego mnogo mi se svidja ovo sto Nvidia optimizuje :D ali eto stiklira ona i onaj smotth :( ali nema veze ... A Kad igram Assesin creed black flag brate... grafika je nemam reci... mogu misliti kako tek leti kod tebe...Jedva cekam GTA V :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: I kakav je sad fps u Deadfall ? : :: :: Nego brate,niko nije ni slutio da si double agent , AMD-ovci su mogli da su zakunu u tebe , dozivljavali su te kao prosvetitelja,Mesiju a ti im nonsalantno zabio kolac u srce.Cekao si pravi momenat i iskoristio si priliku za napad!AMD-ovce sad dusa boli a od svog onog AMD ostadose samo (ovce) :: Mislim da si sad na listi broj jedan kao najomrazenija osoba u istoriji picine berze : :: Heben si igrac :)) :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
:: I kakav je sad fps u Deadfall ? : :: :: Nego brate,niko nije ni slutio da si double agent , AMD-ovci su mogli da su zakunu u tebe , dozivljavali su te kao prosvetitelja,Mesiju a ti im nonsalantno zabio kolac u srce.Cekao si pravi momenat i iskoristio si priliku za napad!AMD-ovce sad dusa boli a od svog onog AMD ostadose samo (ovce) :: Mislim da si sad na listi broj jedan kao najomrazenija osoba u istoriji picine berze : :: Heben si igrac :)) :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
PS imam i amd i intel i nv - da ne pomisli neko da fanboj iz mene progovara.
Sada si izdao i PS4? I jos se hvalis time sto mozes da budes politicar? Razumem ja zezanje i sve to, ali posle tolikih prozivanja i uzdizanja amd-a ustanes jednog dana i kazes sebi - zajebi sve sto sam rekao uradicu suprotno.
Drago mi je da si sklopio masinu i da si za svoje pare uzeo odlicne komponente - i treba naravno, ali ne razumem stav.
I recenica za GTX 770/760 `necu da kupujem rebrand`. Ima I za Intel samo ne mogu trenutno da se setim. xD Oh well, na kraju ga je stigla tragedija i nas samoprozvani `heroj` je unistio svoju tek kupljenu Intel plocu. Kaznili ga ovi sa Olimpa. xD
Ono sto je bitno je to da se odvija smooth gaming i da je mrznja nestala. :)
A to za pinove tj krivljenje istih - najbolje se uci na sopstvenim greskama i udarcima po sopstvenom novcaniku, verujem da ce sledeca konfiguracija biti sklopljena uz mnogo manju stetu. :)
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.