Otvoris http://www.itsvet.com/komponente kucas 270x u search i dobices listu, ali ljudi kazu koji su zvalii raspitivali se da nema stvarno i da ne azuriraju i vataju na foru mozemo da vam ponudimo ovo ili ono. Zovi pitaj vidi, pa javi :)
To ti je neka izvedba kao kao Msi Lighting,nasvirano sve do kraja.Jedina ima backplate(za mene presudno),i na kraju kida sve 270-ce na testovima.Ja bi to uzeo bez razmisljanja.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
E moj Peki, a jel` si ti nju imao cast da cujes? Koliko je glasna, posebno u idle? I zasto je bitno da ima backplate? __________________ http://goo.gl/yP3b6V
Ma backplate je ok jedino ako imas providnu stranicu i zaludjen si da svakih 5 min pogledas u unutrasnjost kucista... Buka, ipak ne, 2 god. garancije, u odnosu na prosecne perfomanse, opet ne. Sacekaj Msi Gaming ili Asus i Gigabyte i uzivaj..
Ma nema greske sa ovom kartom,samo ako ti ne smeta duzina garancije.Jedino sto sam nasao za buku je ovo: PowerColor claims will provide 17% more airflow, 18% reduction of noise and 25% lower temperatures.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Ako ti Dex tvrdis, onda ok.. Nemam vremena trenutno da trazim, ali ako liku odgovara, neka pazari, ali neka se opet osvrne na garanciju.. Zato i dalje stojim iza svete trojice..
To sam i ja rekao, karta je odlicna, jedina recimo takozvana mana je 2 godine garancija, sem toga i ako njemu ne smeta 2god garancija nista se ne moze zameriti toj karti.
E za znate sta mi nije jasno? Ja sada imam kartu sa jednim ventilatorom i kada je preko Katalista utisam na 20%, to je prilicno prihvatljivo. Ali kako ide sa tri venta? Da li ce svaki biti na 20% pa bi se cula tri puta glasnije, ili tu ipak postoji neki balans? Da li su ATI i Powercolor uzeli to u obzir u izradi drajvera i kartice?
Inace, moram da priznam da lepo izgleda, deluje najbrze na papiru, a sto je najgore danas dolazi covek da mi uzme dosadasnju kartu.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647715. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.