Nego je mala nalozena do jaja, cvrsta je i drzi se preko tastature, ali uzivo i to jos u prigusenoj svetlosti nocnog kluba... Ako je u igri jos neko fensi densi pice, gde ona posle gutljaja kaze da je gotova i daje ti zeleno svetlo, scenario vec sami znate...
Olos mali odvratni, cale joj JNA lice, prolio tamo krv za dzabaka, a cerka mu fura rnb fazon, gotivi amere i pusikica crnacke oklagije.
Tebra, jel mozes da verujes da mi nista ne znaci! Uopste mi ne pale receptore za akciju. Sad me pale seljanke, bas bas one zgodne seljanke sa jezivim naglaskom.
Onako pored smederevca okrenuta ledjima mi objasnjava kako je njen zivot sranje, kako je Beograd drzava u drzavi i ja sve to slusajuci, skocim na nju kao lav i krenem da je rokam odmah tu na mlakom smederevcu. Ona se jadna nalozi da sam ja njena karta u jednom pravcu, a ja opalim i njenu sestru/rodjaku.
:: Da, skoknuo na kratko, javlja se samo kad su neke gole zene u pitanju. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pricajte vi sta hocete ali ova je boginja, a ti adzeme takodje slobodno daj fb link od te tvoje doticne. Ja se ne libim ni takvih. :) Srecom libido mi je jos na nivou, a ocigledno ovde vecina vec ima problem sa tim. :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Tebra, jel mozes da verujes da mi nista ne znaci! Uopste mi ne pale receptore za akciju :: Sad me pale seljanke, bas bas one zgodne seljanke sa jezivim naglaskom :: :: Onako pored smederevca okrenuta ledjima mi objasnjava kako je njen zivot sranje, kako je Beograd drzava u drzavi i ja sve to slusajuci, skocim na nju kao lav i krenem da je rokam odmah tu na mlakom smederevcu. Ona se jadna nalozi da sam ja njena karta u jednom pravcu, a ja opalim i njenu sestru/rodjaku. :: :: Neprocenjivo :: :: ::
kojima je seksualnost na nivou one koju ima zaba krastača. siguran sam 99% da niti jedna (njih dve-tri) partnerka sa kojom su bili nije doživela orgazam. odatle ta silna frustriranost. one odmah odu kod pravog baje koji to može da im pruži xexe
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647715. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.