Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD Unveils FreeSync – Nvidia G-Sync without the Added Cost
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever +1 08.01.2014. 10:05 #535886

status: user
broj poruka: 4888
Malo je danas kvalitetnih igara. Kada kazem `kvalitetnih` mislim na pricu u igri itd, nesto sto te drzi da igras. Ovo danas, sve se puca na grafiku i sto gluplju igru kako bi se olaksalo igranje facebook klincima.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 08.01.2014. 13:32 #535933

broj poruka: 3796
Kad cu to shvatiti druze, posle 50-te karte koju budem promenio? Tokom cele 2013-te sam druze promenio gomilu karti, ne znam sta jos trebam da uradim pa da mi se stvari u glavi razbistre? Dosta toga testirao, slikao, poredio...

Meni je stvarno zao ako ne zelis da priznas, ja nisam jedan od takvih. Ja prvo sve dobro odvagam i dobro analiziram kako se sve ponasa u realnom radu i igranju. Nista na papiru znaci, samo u praksi. Pa tek onda donosim odluku, i zasto bi se obrukao ako priznam da sam pogresio?

Imao sam tvoju kartu u masini(pa cak i 270x), i znas koliko su iste bile u masini?
Isto kao i vindovs 8, par sati...

:: @Adze
:: Smanji malo doživljaj sa tim tvojim GEYmingom, nemoj da obavljaš veliku nuždu svaki put kad to i Sajko uradi, i biće ti mnogo lepše i lakše u životu. Na kraju ćeš svatiti da možeš da uživaš i u igranju na AMD kartama, a uštediš i pokoju kintu
::
SkyFire Jos jedno objasnjenje.. 08.01.2014. 18:15 #535986

broj poruka: 18472
http://www.guru3d.com/news_story/nvidia_responds_to_amd_freesync.html

Kao sto rekoh , marketnig nista vise..Prazne price..
Klasicno prodavanje magle od AMD-a .. Nista cudno a ni nepoznato!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs