ASUS GTX780-DC2OC-3GD5 ili MSI GTX 780 LIGHTNING...
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever
Re: ...
08.01.2014. 20:38
status: user broj poruka: 4888
U odredjenim igrama ce preziveti sa 40-50 FPS-a, u drugim nece, zavisno od igre do igre. Jedan od primera je I CS gde je 50 FPS-a nedovoljno za fluidan gejming sto znas i sam. :) Btw, odigraj TR, odlicna je igra. .)
:: Ista meta, isto rastojanje : :: :: 45 fps-a? Pa mozda u betmenima, rajderima i tako dalje. Ako dodje do zahtevne scene, prezivece se 40-50 fps-a. :: :: Ali ako igrate multi bad company2 ili trojku, pa ako udjete u guzvanjac i padne vam fps na 40 recimo, jako je tesko odreagovati i dati svoj maksimum od igre u tom trenutku. Refleksno mozete samo nasumice da odreagujete, jer vas mozak nije primio cist i tecan signal od monitora, samim tim nije celokupnu situaciju skenirao i zato ne zna gde je problem, tako da ne mozete u tim milisekundama eliminisati tacno nekoga ko vas puca, ili onoga ko je kljucan u tom trenutku(da bude likvidiran) :: Mozete samo da se uzivite i makljate nasumice, ali koja je svrha svega toga, ako ja ne vidim lepo igru i ne registrujem vecinu stvari koja se odvija pred mojim ocima :: Takodje i obaranje detalja veoma pomaze i moze da se igra samo bolje u odnosu kada je igra prosto ``prenatrpana`` i vas mozak bespotrebno opterecen sitnicama, a coveka recimo ne mozete da vidite(bar ne odmah) i dobijate metak u celo. Znaci 80+ slika u sekundi, plus preko 100 puta osvezena slika od strane monitora u sekundi, jednostavno ``musthave` :: :: Eh sad, cela ova prica nema smisla jer sam zavalio da je pola njih coravo, ili bolje receno moc zapazanja ravna nuli bato. Tako da se na isto vata, ko mari koliko slika u sekundi, herca.. :: Vazno je da se mi dobro zabavljamo i da se igraju kvalitetne igre, a ne ove sto se stancuju za mamine debilcice i degenerike sto dobijaju hranu na posluzavniku ispred monitora :: Jedi, jedi, pile mamino, napolju se prangija na sve strane, bolje da ja znam da si tu bezbedan pile mamino, nego da mi te neko povredi od onih manijaka :: I verujte mi, nisu godine bitne, ovu pricu sam ocima svojim lepim plavim gledao kod ljudi kojima je uveliko vreme cak i porodicu da imaju.. :: :: :: ::
Ni u jednoj igri 40 fps nije fluidno ma kakva god da je igra. Moze samo da bude igrivo ali fluidno nikad!
Problem je sto sad imas igara za koje treba i preko 60 fps za pravu fluidnost kao recimo poslednje sto sam probao Call Of Duty Ghosts , tu treba 70 FPS + da bi osetio fluidan gaming a napraviti toliki FPS zaista treba da imas azdaju od sistema..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ako previse obracas paznju na to kako ti igra ide, a ni malo na igru, izem ti ja takvo igranje i uzivanje.. A ne moze ni svako sebi da priusti hi-end cpu/gpu/mb na svakih 6 meseci da bi tako nesto postigao, retko ko moze tako da baca pare i da ga boli uvo... zivot je previse kratak, nema se vremena za fluoidnost:) . Nego, jesi`l slobodan tumorou after 5pm?
:: Ni u jednoj igri 40 fps nije fluidno ma kakva god da je igra :: Moze samo da bude igrivo ali fluidno nikad :: :: Problem je sto sad imas igara za koje treba i preko 60 fps za pravu fluidnost kao recimo poslednje sto sam probao Call Of Duty Ghosts , tu treba 70 FPS + da bi osetio fluidan gaming a napraviti toliki FPS zaista treba da imas azdaju od sistema. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Konzervativno razmisljanje.. Ja se slazem za ekonomsku situaciju u zemlji ali mene to kao pojedinca ne zanima previse jer ja zivim za sebe a ne za druge. Ako sam ja sposoban da zaradim za sebe ili da se snadjem kako god onda je to moj uspeh i tezicu da ispratim svoje afinitete i standarde jer sam tako naucio jer tako funkcionisem.
Nema sta da se obraca paznja na fps , jednostavno to je stvar ostrog oka,osecaja,skill-a,utreniranosti mozga,a generalno se i radjas sa tim.. Neko ne moze ni da vidi razliku izmedju 40 i 60 fps-a ali takvi ljudi mi definitivno nisu jasni tj taj fenomen ..
Za sutra ne mogu nista da ti obecam , tek kad mi krene dan znacu,imam obaveza u gradu.. Mozda da ostavimo za vikend pa da dodjes onako na malo duze da se zezamo..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ako previse obracas paznju na to kako ti igra ide, a ni malo na igru, izem ti ja takvo igranje i uzivanje.. A ne moze ni svako sebi da priusti hi-end cpu/gpu/mb na svakih 6 meseci da bi tako nesto postigao, retko ko moze tako da baca pare i da ga boli uvo... zivot je previse kratak, nema se vremena za fluoidnost:) . Nego, jesi`l slobodan tumorou after 5pm :: :: :: :: Ni u jednoj igri 40 fps nije fluidno ma kakva god da je igra :: :: Moze samo da bude igrivo ali fluidno nikad :: :: :: :: Problem je sto sad imas igara za koje treba i preko 60 fps za pravu fluidnost kao recimo poslednje sto sam probao Call Of Duty Ghosts , tu treba 70 FPS + da bi osetio fluidan gaming a napraviti toliki FPS zaista treba da imas azdaju od sistema. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Pre bih rekao, realno, ali nevezano za ekonomiju, naravno da svako zivi za sebe, i treba da isprati svoj uspeh i zelje.. nesto sam drugo hteo reci, ali ajd`, da ne zarivamo u srz bez potrebe.
:: Ja se slazem za ekonomsku situaciju u zemlji ali mene to kao pojedinca ne zanima previse jer ja zivim za sebe a ne za druge :: Ako sam ja sposoban da zaradim za sebe ili da se snadjem kako god onda je to moj uspeh i tezicu da ispratim svoje afinitete i standarde jer sam tako naucio jer tako funkcionisem :: :: Nema sta da se obraca paznja na fps , jednostavno to je stvar ostrog oka,osecaja,skill-a,utreniranosti mozga,a generalno se i radjas sa tim. :: Neko ne moze ni da vidi razliku izmedju 40 i 60 fps-a ali takvi ljudi mi definitivno nisu jasni tj taj fenomen . :: :: Za sutra ne mogu nista da ti obecam , tek kad mi krene dan znacu,imam obaveza u gradu. :: Mozda da ostavimo za vikend pa da dodjes onako na malo duze da se zezamo.
Ajd` videcu, posto mi je slava sutra, pa ako preguram do subote, moze:)
da malo batalite nebitne rasprave, a da vidimo da organizujemo pcb okupljanje tamo jedan dan kad bude dosta ljudi moglo da se uklopi. proslog februara sam pravio okupljanje za jednu gejming zajednicu, bilo 40ak ljudi, bas prijatno bilo. e da, mogu i admini da svrate ahaha.
Ovo mu dodje ko kad narkic predje sa Marije-Ane na praskove...
Samo nemoj da kazes da je to PRO igranje posto za mene PRO znaci zivis od TOGA a ne za TO !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: 40-45 fps je za mene neprihvatljivo a to znaci da je min fps daleko manj sto je jako lose :: Ja ovde govorim ne o average fps vec o min od 60 fps ! :: Jednostavno sve ispod toga nije fluidno :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Koju god da uzmes nema greske, a ako neces da se igras sa klokovima onda idi na Lightning, posto je karta vec u startu fabricki nategnuta. Imam upravo taj MSI 780 Lightning, i mogu ti reci da sam prezadovoljan kako se karta ponasa i klokuje. Sve preporuke, hladna i tiha.
Ako na kraju i dalje imas nedoumice, koja ti je jeftinija nju uzmi. .)
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.