:: Ovo nije uopste loše, borovnice :: Jel imaš neku kopilaciju za preporučiti :: Čak mogu reći da mi se dopada :: :: Mr. Proper ruluje :
Nemam, obicno ne pravim liste, niti kompilacije, slusam sta mi zanimljivo, ili istrazujem. Drzim se roka, hard roka, i nekih oblika metala. Naravno dolaze u obzir i mnogi drugi zanrovi koji ne podrazumevaju turbo folk. Mogu napraviti neku kompilaciju, ali iskustveno manje od 1% populacije deli moje muzicke afinitete, tako da ih obicno preterano ne iskazujem.
Inace, Bow Wow (nekada i VoW Wow, zavisno od postavke), bio je poprilcino impozantan bend za svoje doba, pa i sa danasnjeg stanovista. Mozda underrated, ali i te kako kvalitetan. Basista im je Neil Murray (ne znam istorijat, tj. da li je i dalje), koji je bio u ko zna koliko bendova, najpoznatije su mu saradnje sa Black Sabbath-om ,Whitesnake-om, MSG-om, itd...
Dakle, ozbiljnija ekipica Japanaca, i kvalitetnih pojacanja u vidu stranaca :)
:: :: Ovo nije uopste loše, borovnice :: :: Jel imaš neku kopilaciju za preporučiti :: :: Čak mogu reći da mi se dopada :: :: :: :: Mr. Proper ruluje : :: :: Nemam, obicno ne pravim liste, niti kompilacije, slusam sta mi zanimljivo, ili istrazujem. Drzim se roka, hard roka, i nekih oblika metala. Naravno dolaze u obzir i mnogi drugi zanrovi koji ne podrazumevaju turbo folk. Mogu napraviti neku kompilaciju, ali iskustveno manje od 1% populacije deli moje muzicke afinitete, tako da ih obicno preterano ne iskazujem :: :: Inace, Bow Wow (nekada i VoW Wow, zavisno od postavke), bio je poprilcino impozantan bend za svoje doba, pa i sa danasnjeg stanovista. Mozda underrated, ali i te kako kvalitetan. Basista im je Neil Murray (ne znam istorijat, tj. da li je i dalje), koji je bio u ko zna koliko bendova, najpoznatije su mu saradnje sa Black Sabbath-om ,Whitesnake-om, MSG-om, itd.. :: :: Dakle, ozbiljnija ekipica Japanaca, i kvalitetnih pojacanja u vidu stranaca : :: :: http://www.youtube.com/watch?v=N-S6-MP2mUY
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.