Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ZABRANJEN BITCOIN U RUSIJI (kaze Benchmark)
STRANA 2 OD 2
markopvict WLADA +1 10.02.2014. 20:29 #541248

status: user
broj poruka: 4515
RUSI SU ISTI KO ALBANCI!
Osim 100tinak milijardera, svih ostali 300 miliona stanovnika zive kao bubasvabe.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mighty re 10.02.2014. 20:39 #541250

broj poruka: 1670
Svim rusofilima toplo želim da vam za vlasnike u firmi dođu Rusi - gomila kolega mi je pobegla iz firmi kojima su Rusi postali vlasnici glavoim bez obzira.

Za njihov odnos prema zaposlenim kažu da je gori i od naših `gazdi`, a budući da mi je i supruga u firmi koja je od skora u ruskom vlasništvu, sve priče su im izgleda istinite, izrabljivanje na kvadrat.

Da ne bude da sam neki prozapadni, ne volim ni Amere i ostale im satelite.

Uvek smo najmanje poverenja imali u same sebe, pola Srbije gleda na zapad, pola se kune u istok umesto da se okrenemo nama samima i kako da nama bude bolje, samo gledamo da sledimo jedne ili druge.

Ako sami sebe ne znamo da cenimo, što bi nas cenio neko drugi, bilo to Ameri, Rusi ili neko treći?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Freeman79 Re: re 10.02.2014. 21:00 #541253

broj poruka: 34

:: Svim rusofilima toplo želim da vam za vlasnike u firmi dođu Rusi - gomila kolega mi je pobegla iz firmi kojima su Rusi postali vlasnici glavoim bez obzira
::
:: Za njihov odnos prema zaposlenim kažu da je gori i od naših `gazdi`, a budući da mi je i supruga u firmi koja je od skora u ruskom vlasništvu, sve priče su im izgleda istinite, izrabljivanje na kvadrat
:: Da ne bude da sam neki prozapadni, ne volim ni Amere i ostale im satelite
:: Uvek smo najmanje poverenja imali u same sebe, pola Srbije gleda na zapad, pola se kune u istok umesto da se okrenemo nama samima i kako da nama bude bolje, samo gledamo da sledimo jedne ili druge
:: Ako sami sebe ne znamo da cenimo, što bi nas cenio neko drugi, bilo to Ameri, Rusi ili neko treći

prijatelj mi radi u folksbanci koja je sad ruska (sberbank) i on je veoma vredan. Dok su mnoge najurili iz te banke on je dobio 30% veca primanja. A znam jos par primanja. Mislim da je veci problem sto nasi ljudi bi radije sedeli po kaficima a posao - to je za budale.
Freeman79 Re: Ništa gore nego kada čovek formira mišljenje na osnovu mejnstrim medija 10.02.2014. 21:02 #541255

broj poruka: 34

svaka cast za komentar

:: 1. Naš odnos sa Rusijom je otprilike kao odnos devojke koja bi da se *ebe sa svima, a da je i dalje maximalno ceni, poštuje, BRANI i IZDRŽAVA onaj kome ona govori da ga `voli najviše na svetu`
:: Mi smo ta devojka, a Rusija je taj drugi
:: Mi ležemo u krevet sa evropljanima, ležemo u krevet sa Amerima - kako koja vlast dođe mi menjamo smer i orijentaciju - a i Evropa i Amerika su rivali i donekle NEPRIJATELJI Rusiji - jer maltene sve evropske zemlje su u NATO paktu, i pro-Američki su orijentisane
:: Dakle - kao što ni jedan normalan i pametan muškarac ne bi bio lud da se posvećuje i `trza` radi neke ribe koja ga folira da ga `voli najviše, i da je samo njemu odana` - a ovamo se jeb*cka sa svima - tako ni Rusija nije luda da nas smatra za neke `ODANE SAVEZNIKE`, koje vredi braniti, ulagati u njih, itd, itd
:: Još je Tito ponosno rekao `NE` Staljinu
:: Nikada nismo bili maximalno odani Rusiji, te stoga i ne zaslužujemo neki posebni status u njihovim očima, a i teritorijalno smo razdvojeni - nismo kao Belorusija i Ukrajina koje se graniče sa Rusijom
:: 2. Što se tiče rata u Siriji, rat u Siriji je pokrenut od strane Saudijske Arabije (zemlja SUNITSKOG, VEHABIJSKOG ISLAMA) koja finansira i naoružava Al-Kaidu koja se bori da svrgne Asada. (Asad je iz sekte Alavita, koji potpadaju pod Šiite
:: Asadu i njegovim šiitskim alavitima (sekta šitskog Islama) je to, faktički, borba za goli život - jer znaju da bi ih ovi sunitski, vehabijski ludaci finansirani od strane Saudi Arabije i Katara - poklali i povešali čim bi uspeli da osvoje Siriju. Asad je video šta se desilo Sadamu i Gadafiju. Zato je to Asadu i alavitima borba za goli život, a ne samo za ostajanje na vlasti
:: Osim S. Arabije, rat i destrukciju Sirije želi i IZRAEL, jer Sirija je bila u ratu sa Izraelom, i stvarno primirje nikada nije ni potpisano, a Izrael i dalje okupira Golansku Visoravan. Izrael je lobirao u Americi preko AIPAC-a, moćnog izraelskog lobija, da se bombarduje Sirija
:: 3. Što se tiče `diskriminacije` gejeva - diskriminacija ne postoji. Postoji samo zabrana da MALOLETNICIMA, DECI, propagiraju homoseksualnost i sve što je vezano za homoseksualnost. U Rusiji se pederima ne određuje šta smeju i šta ne smeju da rade sa svojim punoletnim partnerima u privatnosti svojih domova, a homoseksualnost je dekriminalizovana za vreme pijandure Jeljcina
:: Amerika se ne usuđuje da svom savezniku, Saudi Arabiji (iz koje je poreklom Bin Laden) govori kako treba da `rukuje` sa pederima - a pederi su tamo `dobrodošli` koliko i prase u Teheranu, tako da Amerika nema šta da sere. Ni u celoj Americi nisu svuda ista pederska prava
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
obradmi Re: WLADA +1 10.02.2014. 21:16 #541257

broj poruka: 7733
Prosetaj se jednom kroz crnacki kvart u Chicagu ili New Yorku pa ce ti biti stvari mnogo jasnije ono nema nigde :))

:: RUSI SU ISTI KO ALBANCI
:: Osim 100tinak milijardera, svih ostali 300 miliona stanovnika zive kao bubasvabe
goshe Auuuu... 10.02.2014. 21:22 #541258

broj poruka: 68

...sada poceh da citam i pripade mi muka.Sramota da ova tema nije obrisana u startu.

vladats ... 10.02.2014. 21:23 #541259

broj poruka: 4537
Ruse ne volim ali jos manje volim Amerikance.
Amerika je postala veliki zatvor kojim rukovode bogati jevreji.
Ta velika zemlja nekada sinonim za slobodu je postala jevrejska tamnica.
Napravise robove od pola sveta a drugu polovinu pretvorise u siromasne sluge i poslusnike.

Ne postoji zgrada u Americi koja nije u vlasnistvu jevreja.
Svi placaju kiriju njima.
Ako neko hoce da kupi zgradu pojede ga mrak.

Adzem +1 10.02.2014. 21:29 #541260

broj poruka: 3796
Upravo tako. A sa druge strane pijane i smrdljive komunjare, poludivlji ljudi...
Ma divota, dva tabora, dva pakla. E tu treba izabrati manje zlo.

:: Ruse ne volim ali jos manje volim Amerikance
:: Amerika je postala veliki zatvor kojim rukovode bogati jevreji
:: Ta velika zemlja nekada sinonim za slobodu je postala jevrejska tamnica
:: Napravise robove od pola sveta a drugu polovinu pretvorise u siromasne sluge i poslusnike
:: Ne postoji zgrada u Americi koja nije u vlasnistvu jevreja
:: Svi placaju kiriju njima
:: Ako neko hoce da kupi zgradu pojede ga mrak
vladats ... 10.02.2014. 21:40 #541266

broj poruka: 4537

Sad se jedan pametni cika sa brkovima prevrce u grobu.

knele88 Srbi 10.02.2014. 21:42 #541267

broj poruka: 451
I njihove vekovne podele, kao što neko gore već reče sami smo sebe i doveli do toga što jesmo.....
P.S. Niko ne pomenu čenike i partizane, ipak je reč o Rusiji.....

Wlado, stil i pisanje kao i jezik ti je na nivou 17 godišnjka, a ako mrziš toliko Rusiju mrzije i dalje šta da se radi, zabole ruse za tvoje mišljenje, isto kao i amerikance jer nemaju nikakve koristi od istog.....
Uživaj u hardveru koji imaš i ceniš......

Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...

quna ... 10.02.2014. 22:37 #541279

broj poruka: 1657
Vama ovo dete moze da zada temu za polemiku? Umesto da ga savetujete da ne piskara nista dok se malo ne stabilizuje, dok ne shvati kako ista u ovom svetu funkionise (pa i pisanje na forumu) vi jos elaborirate na temu njegovih baljezganja.

Vlado ili kako se vec zoves, moras da uposlis mozak, moras stvarno da ga uposlis i da se kreces medju ljude, biranje sledece komponente i forum se ne racunaju. Moras da nadjes neki posao ili hobi, ne zbog para, vec zbog zdravlja. Zasad si samo neverovatno neuk, naivan i dosadan ali Tvoje sobno filozofiranje ce te, bojim se, odvesti u neku ozbiljnu bolest. Moras to da menjas.

i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Auuuuuuu 10.02.2014. 23:15 #541283

broj poruka: 17098
Vodi se polemika sa WLadom i ubedjuje mentalno bolesna osoba u nesto?!
Mani te se corava posla, cisto za dnevnik da se zna da me zabole i za ruse i za amere,
sve su to licni interesi bez ljubavi...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 ... 11.02.2014. 00:13 #541302

broj poruka: 578
Rusi zive u bedi, verujte mi, Putin zeli samo da prikaze Rusiju u drugom svetlu, inace iza toga je uzas. Samo Rusi su navikli da zive od razanog leba i votke... A ja necu tako da zivim. Necu da se odricem nicega. Hocu zapadne mogucnosti.
Ja bi u Americi ziveo samo u Kaliforniji ali bi najvise voleo da zivim u Engleskoj.
O Rusima mislim sve sto i Amerikanci misle o njima i to je to, volim ih kao sto ih voli zapad i nista vise. Mozda ce i biti Bitcoina sada kada su zabranili. To je Ruska taktika, Putin cim je dosao na vlast doneseni su takvi represivni zakoni u nizu kakvi nisu vidjeni dugo godina. Prica je bila borba protiv mafije, samo Ruska mafija zivi na zapadu i odande vodi posao a najebao je Rus koji zivi tamo.
Razlika izmedju Rusije i Amerike je sto ako ti u Americi drzava nanese veliku nepravdu oni ce da te dovedu u studijo naprave tragediju od toga citavu, gledaju milioni i ti ces da se izvuces. U Rusiji te pojede mrak, niko niti sme da ti pomogne niti hoce da ti pomogne, niti im je stalo da ti pomognu, mozes da umres na ulici mislice da si jedan od mnogih Alkosa i doci ce da te pokupe da ne smrdis.
Ti ne smes ni da pricas onako kako rezim ne voli da pricas u Rusiji, oni imaju svoje argumente uvek, a sva istina koja bi ukazala na to o cemu se radi se stopira, informacije se blokiraju, filtriraju. Koliko hiljada sajtova je Ruska Vlada zabranila kakve vi citate jel daje realnu sliku o Rusiji, kritiku, dokaz da su gresni i pogresno rodjeni i steta za zemaljsku kuglu. Pa do sada bi pola teroristickih organizacija imalo atomske bombe da Amerika nije bila u pravom trenutku tu da donira milijarde i milijarde dolara za zastitu njihovih nuklearnih postrojenja za obogacivanje uranijuma, skladista uranijuma i ostala cuda. Pa jel su nalazili rupe u zicanoj ogradi kakve imate u selu nekom gde nema vise stanovnika oko elektrane gde ima takvih materijala da pomre cela planeta. To je profil Rusa, aljkavost, samozivost, sebicnost, divljastvo, oni su takvi bili i ovde u Beogradu za vreme oslobadjanja pod komunizmom zamislite da ih neko nije drzao na uzdi sta bi tek bilo...I dan danas im fali ko zna koliko Uranijuma, oni to kriju, nece ni da pricaju o tome, na zapadu se zna svaki gram gde je i sta je sa njim, svaka zemlja koja ga ima, zajednicki registar vodi se i tacno ko koliko ima i zasta koristi, za Rusiju se ne zna nista, naucnici koji rade tamo kazu da je silni nestao, da je prodavan, da su cinovnici prodavali...Rusi si opasni za zemaljsku kuglu...

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

ramzesIII re.. 11.02.2014. 00:52 #541313

broj poruka: 1017
Pre neki dan na TV-u, ako je to merodavno sredstvo informisanja (po nekima ovde nije), cujem informaciju da svaki 4-ti muskarac u Rusiji umre pre 55 godine zbog prekomerne upotrebe alkohola. Ovo mozda nema veze sa bitcoinom i sa Putinom, ali je stvarno zalosno i moze da udje u sky-evu temu o 25 cinjenica koje ne moramo da znamo?

ZooLoo ... 11.02.2014. 00:54 #541314

broj poruka: 3975
rusi su uvek pijani.. :D najjaci su mi klipovi vezani za njihov saobracaj i ferke na semaforima.. o tenkovima na ulici da ne pricam.. kraljevi! :D

operator re 11.02.2014. 01:24 #541317

broj poruka: 4292
@EVGA011
NAdji picku preko bilo koje drustvene mreze, koja ti je poznata i izjebi je.
Mnogo korisno za tebe.
@VMARC
Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje.
Sta bi rekao, ako ti kazem da je u Srbiju od 1998 do 2002 godine `ubrizgano` 4 milijarde dolara, a poslije od 2002 do 2014 godine jos dodatnih 22 milijarde, samo americkog novca ?
Sta na to kazes?
A kod nas se nije zivjelo bolje, nego svakim danom gore.
@codeus
ko sto uvijek saljivi codeus kaze vrijeme je krivo za sve (vrijeme = more).
@mighty
Nalazimo se na raskrscu puteva.
Put za pakao ili mozda na nebo ?
Patnja, okovi, bolest, mrznja ...
Najvise smo sami krivi, jer smo postali letargicni.
@obradmi
Jeste da se lose zivi u crnackim kvartovima, ali te ljudi prime, kao da su ti familija, dok u bjelackim kvartovima, gdje je kes izrazen, snobizam je na prvom mjestu.
A JOrk se ne moze porediti ni sa jednom drugom saveznom drzavom u Americi. Tamo vaze posebni zakoni zivota. CAk i gori, nego kod Rusa u Sibiru ili u gradovima bazama, kojih nema na mapama.
@vladats
Zao mi je sto to moram da ti kazem, ali drzi se i ti hardvera.
Nije visoka politika za tebe.
Radi ono sto najbolje znas i no problemo.
Dobro je stari Sepo, jebo mu ja mater, govorio: `Cuvajte bratstvo i jedinstvo, kao zjenicu oka svoga, jer ako ga ne bude, nece biti ni vas`.
@ Adzem
Nema izbora manjeg zla. Zlo je zlo u bilo kom obliku.
Treba da pocnemo da brinemo o sebi, kao domacini, a ne kao raspustene dzukele, bez vodje copora( posljednji vodja copora je priveden 2000 godine, pa se sada napujdani kerovi bore oko vlasti, a alfa muzjaka na predstolu nece biti, jer je previse diplomatski kor - citas sitne jajare, ogrezao u kriminal).
@quna
Ovo njegovo piskaranje, kao sto kazes, ako nista drugo, daje povodas ljudima da pocnu da razmisljaju o sebi i drugima i da nije samo njihovo dupe bitno i da ima jos neko osim njih samih.
@Dexter013
Da i nesto konstruktivno ti primjetis, a ne samo da dajes zajedljive komentare i pravis se pametan.
@ramzesIII
Vatrena lisica ima svojih momenata. TA koju si naveo je jedna od boljih i bitnijih.

Cpu:AMD A10-5800K oc 4.8 GHz
Cooler:Omicron HG-232
GPU:2xMSI 290
Ram:4x4 GB PC 2400 Beast
MBO: Asrock FM285x Extreme4-M
Case:Chieftec Ultra Big Tower
PSU:Enermax NAXN 82+
Mouse:Mx 518 i G400s
Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfc

obradmi Re: re 11.02.2014. 07:20 #541327

broj poruka: 7733
Operater ako nisi bio tamo ne lupetaj,moj utisak je upravo suprotan.

:: @EVGA01
:: NAdji picku preko bilo koje drustvene mreze, koja ti je poznata i izjebi je
:: Mnogo korisno za tebe
:: @VMAR
:: Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje
:: Sta bi rekao, ako ti kazem da je u Srbiju od 1998 do 2002 godine `ubrizgano` 4 milijarde dolara, a poslije od 2002 do 2014 godine jos dodatnih 22 milijarde, samo americkog novca
:: Sta na to kazes
:: A kod nas se nije zivjelo bolje, nego svakim danom gore
:: @codeu
:: ko sto uvijek saljivi codeus kaze vrijeme je krivo za sve (vrijeme = more)
:: @might
:: Nalazimo se na raskrscu puteva
:: Put za pakao ili mozda na nebo
:: Patnja, okovi, bolest, mrznja ..
:: Najvise smo sami krivi, jer smo postali letargicni
:: @obradm
:: Jeste da se lose zivi u crnackim kvartovima, ali te ljudi prime, kao da su ti familija, dok u bjelackim kvartovima, gdje je kes izrazen, snobizam je na prvom mjestu
:: A JOrk se ne moze porediti ni sa jednom drugom saveznom drzavom u Americi. Tamo vaze posebni zakoni zivota. CAk i gori, nego kod Rusa u Sibiru ili u gradovima bazama, kojih nema na mapama
:: @vladat
:: Zao mi je sto to moram da ti kazem, ali drzi se i ti hardvera
:: Nije visoka politika za tebe
:: Radi ono sto najbolje znas i no problemo
:: Dobro je stari Sepo, jebo mu ja mater, govorio: `Cuvajte bratstvo i jedinstvo, kao zjenicu oka svoga, jer ako ga ne bude, nece biti ni vas`
:: @ Adze
:: Nema izbora manjeg zla. Zlo je zlo u bilo kom obliku
:: Treba da pocnemo da brinemo o sebi, kao domacini, a ne kao raspustene dzukele, bez vodje copora( posljednji vodja copora je priveden 2000 godine, pa se sada napujdani kerovi bore oko vlasti, a alfa muzjaka na predstolu nece biti, jer je previse diplomatski kor - citas sitne jajare, ogrezao u kriminal)
:: @qun
:: Ovo njegovo piskaranje, kao sto kazes, ako nista drugo, daje povodas ljudima da pocnu da razmisljaju o sebi i drugima i da nije samo njihovo dupe bitno i da ima jos neko osim njih samih
:: @Dexter01
:: Da i nesto konstruktivno ti primjetis, a ne samo da dajes zajedljive komentare i pravis se pametan
:: @ramzesII
:: Vatrena lisica ima svojih momenata. TA koju si naveo je jedna od boljih i bitnijih
:: Cpu:AMD A10-5800K oc 4.8 GH
:: Cooler:Omicron HG-23
:: GPU:2xMSI 29
:: Ram:4x4 GB PC 2400 Beas
:: MBO: Asrock FM285x Extreme4-
:: Case:Chieftec Ultra Big Towe
:: PSU:Enermax NAXN 82
:: Mouse:Mx 518 i G400
:: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mf
liman ... 11.02.2014. 07:40 #541328

broj poruka: 812
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/441289/Strava-u-Kopenhagenu-Ubili-zirafu-pa-pozvali-decu-da-gledaju-kako-je-lavovi-prozdiru

Turbofolk will die very soon...!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs