Baš nemaš sreće sa tom kartom Vodose, ali AMD je za to kriv, ne znaju ni padobran da pošalju kako treba, ovi iz EVGA uvek proanaliziraju kartu vetrova pre slanja. Jedino je Dex uspeo da je dobije, ali on ima vezu kod cara, zato se ja držim proverene varijante i evo već sutra mi stiže još jedan Kingpin pa ću da ih bacim u Sli.
Ja sam bre narucio MX400 koji ce da prozdere te vase kingpinove i lightning-e, ovo bre bljuje vatru, zlo i naopako...
Poslali je u Nasa da mi stigne sto pre, evo vec onaj penzionisani space shuttle Voyager leti ka meni, jedino o cemu nisu razmisljali je to kako ce da slete, ali valjda ce to preko Soyuz-a posto imaju neki dogovor sa rusima...
Нисам био на берзи данас пошто сам чекао директора кинеског огранка MSI-а, господина Чанг Лија, да ми пошаље слику од јуче када ми је уручио карту. Ево слике где се види да је средњи вентилатор црвене боје. Истина, не види се баш цео вентилатор али се виде оне две пруге и део вентилатора. Ја сам овај што држи карту, значи са леве стране:
@Vodos А што код мене карта није заштићена одоздо дрветом него су укрштени кинески штапићи за јело, ваљда су од бамбуса? Мада, кад боље размислим, и бамбус је дрво, а пошто су укрштени боље је хлађење!
@tata02 - Ne brini, brajkane, ne brini... To sto imas `cross-wood-cooler edition` je samo plus, veruj mi ! Vazno je da ti karta fercera brze od svih 780ti, ukljucujuci i kingpin.
A sta ja da kazem ? Arapi skinuli ventove i raspalili rostilj na karti, ali ne throtluje, sto je najvaznije, tiha je i hladna i od pecenja nema nista, ali `ajd ti sad to dokazi njima...
Inace necu da spavam nocas, a posto sam retard sa balkana, slikacu i danasnje Njuz novine zajedno sa kartom, bez obzira sto neki ovde tvrde da to rade samo pametni ljudi...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ахахаха, `cross-wood-cooler edition`! Знао сам да је неки опасан назив, пошто опасно и изгледа, само нисам знао како се тачно зове. Нису ни Кинези наивни.
evo sad videh s prozora, sleće ti shuttle...valjda sam ga dobro uslikao, brz je i u prilazu http://goo.gl/gXSbpB GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ja sam bre narucio MX400 koji ce da prozdere te vase kingpinove i lightning-e, ovo bre bljuje vatru, zlo i naopako.. :: :: Poslali je u Nasa da mi stigne sto pre, evo vec onaj penzionisani space shuttle Voyager leti ka meni, jedino o cemu nisu razmisljali je to kako ce da slete, ali valjda ce to preko Soyuz-a posto imaju neki dogovor sa rusima.. :: :: Cpu: Intel E5700 @3.20h :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: MB: AsRock G41M-VS3 - LGA77 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3 :: ::
Zaboravih da javim. Gledajuci sta rade Tata02 i Vodos i kako hvale ovaj drveni backplate, resih malo da `customizujem` moju EVGA GTX780Ti Classified K|NGP|N. Nikako mi se nije dopadao ovaj `Lexan cover`. Providno ko kanta za vodu od 5 L, pa resih da ukradem nesto od AMD-a Lightning R9 290x (cross-wood-cooler edition). Backplate nisam hteo da menjam, ali sa ovim novim drvenim `face plate-om` pored poboljsanja izgleda karte, sam spustio i temperaturu za 20% (LN2 naravno).
da, oko aparata, ima jedan problem, stigao mi je novi noctilux objektiv i kada sam ga montirao, malo jace sam ga zavrnuo i staklo se rasulo po senzoru. kazem ja dobro nista strasno, i okrenem aparat na `stomak` da ispraznim staklice, kad ono, neces verovati ispadne senzor. i sta cu pokusam da zalepim isti kad ono aparat mi na butovanju isbacuje error 308 : glue not strong enough.
Ali nema frke, idem sada kod ambasadorovog sina, da mu namestim thief 4 na 6 monitorskom eyefinity-ju da mu radi na 120fps a ovaj je rekao da ce da mi da novu laiku sa noctilux-om.
Cekam da se jave gagi i kobajashy i krecemo, ostacu par dana, ali kada se vratim, ako namestimo, pozajmicu ti aparat.
Jeste takav shuttle, ali nije bas takav nego slican :D
Ovo je Atlantis a kod mene je sleteo Voyager, znas kako dobro radi ona mx400, jos kad kupim proc i plocu, ma to ce da leti. Nasa me pitala da im prodam MX400 da postave u Hjustonu da im rade oni monitori, kupice i par monitora 4k rezolucije i prikljucice, ma to mora da leti...
Kakvi bre Kingpinovi i Lightning-zi, kakve munje i gromovi, vatra je vatra, mx prozdire to vase u svemu. LN2? Pa to bre zastarelo...
JovanZ, jesi li video onaj shuttle sto je sleteo ispred nase kuce? Trebao si da mi kazes na vreme da ti narucimo novi lepak ili senzor pa da stigne shuttle-om, doneli su nam i malo vakuum-a, sad mi MX radi na apsolutnoj nuli posto nema vazduha da pravi trenje i da dodatno greje graficku... :P
Stisli ste čoveku živac, kompletno se izbedačio što imamo jače karte od njega, najjače u Evropi a kamoli Balkanu. Ali dobro šta ćeš, ne može i jare i magare...
Neće čovek da se dokazuje `pacovima` ali će sutra da dodje kad ušmrče belo da drži besede za koje iskreno ceo forum zabole falus...
Karta je jeste najbolji AMD ali nisu ovi testovi nesto sto sam se ja nadao, pazite ovo je radjeno na I7-3960X, znate sta on radi P skoru. Znaci ako ti karta postize recimo 18.000 GPU Skor a P skor ti bude 15.500 sa 3770K, a ti ne mozes da poboljsas P skor na 16.000 cak i da zamenis kartu sa onom koja ce da daje 20.000 GPU skor dok ne zamenis CPU, nego ces imati 15.800 recimo. Dok 3960X je apsolutno nedostizan u P skoru, znaci veci ce imati GTX770 sa 3960X P skor nego GTX780 sa i7-2770k.
Jadan je stepen na kome vi mozete da budete srecni. Ako vas cini srecnim da ubedite sebe da je R9-290X kog nemate jaci od moje GTX780Ti Classified onda vi zaista nemate problema u zivotu. Vi bi u Severnoj Koreju bili srecni onda. Sta radite samo kada se zavrse postovai a ja gledam u EVGA GTX780Ti Kingpin Classified a vi...imaginarne karte... Pa vi ne trebate onda ni da kupujete ni jednu, vi ste i dok je nemate srecni kao da je imate. Otisao sam da citam o vodenom hladjenju i sta mi treba da kombinujem da to lepo ispadne i da citam sta ima novo u EVGA Classified Owners Club, jel sam ja deo te grupe ja ne umisljam da imam karte i nisam radostan zbog toga.
Ja se ne radujem sto sam vama rekao da to imam, nego zato sto sada ovo dok kucam sliku mi daje EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified koju juri pola sveta koji znaju sta zele i sta je dobro.
Ahahahaa.... Ahahahaaaaaa...Ahaaahaaaaa misovi... Limited Edition Drugovi i Drugarice, Karta je Limited Edition a u ovoj vukojebini gde ljudi gledaju u pasulj da li ce naci GTX780TI DC2 Ja imam najtrazeniji, najbolji, najnabudzeniji, limited edition na svetu.
Jel uzivate sa R9-290X Lightening, nemojte da vas zabole oci od mnogo igranja i visokog fpsa.
Da vidim, primetio sam na onom izvestaju jedinom do sada. Preracunajte samo koliko je 350 Firistrike Xtreme poena vise u Performance, i 3DMark 11. Samo nisam siguran mislim da je i za to on nju overklokovao i imao Intel Extreme, inace bi jos veca razlika bila na mojoj stranui da iste procesore koristimo.
Re: EVO TU VAM PISE STA JA MISLIM O MOJOJ KARTI...
05.03.2014. 10:56
status: user broj poruka: 484
Nikada nisam napisao nesto ovako, ali ti si stvarno za lecenje... Mislis da si najbolji zato sto imam (nazovi imas) najbolju kartu na svetu??? Mislis da ces u nasim ocima biti kralj? ili jos bolje Bog? Mozda neko ko je veci od Boga? Gde ti zivis, o cemu ti razmisljas? Nikada nisam nekoga prozivao niti vredjao, niti tebe vredjam, ali me samo zanima tvoje razmisljanje?
Ja imam HD 6850 i ne treba mi bolje, igram sve igre na max details i uzivam... Nije da ne bih hteo da imam neku jaku graficku i verovatno bih i kupio nesto do 300-400 eura, ali i da imam milione eura i da zaradjujem koliko nasi politicari nikada ALI NIKADA ne bih kupio graficku ili bilo koji deo za komp za te pare.
Svaka tebi cast ako si kupio tu graficku (iako neces da je slikas i dokazes), sve ovo sto si ti postavio lepo moze da se uradi u Photoshop-u, ali ne bitno...
Mene zanima o cemu ti razmisljas? Sta ti zamisljas da si ovde? bog koji ima I7 i glupu graficku od 800+ eura, zamisli molim te, sad si kralj... Ok, kupio si najbolju graficku, pohvalio si se i svi smo ti cestitali, aj sad pali...
Cpu: Intel E5700 @3.20hz Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333 GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5 MB: AsRock G41M-VS3 - LGA775 Case: Chieftec PSU: MSI 500w CpuCooler: CM GeminII Mis: Omega Tastatura: Logitech K350 ViewSonic 24` :: http://www.techpowerup.com/gpuz/bue3k :: :: Ahahahaa.... Ahahahaaaaaa...Ahaaahaaaaa misovi.. :: Limited Edition Drugovi i Drugarice, Karta je Limited Edition a u ovoj vukojebini gde ljudi gledaju u pasulj da li ce naci GTX780TI DC2 Ja imam najtrazeniji, najbolji, najnabudzeniji, limited edition na svetu :: :: Jel uzivate sa R9-290X Lightening, nemojte da vas zabole oci od mnogo igranja i visokog fpsa :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.