ja u desk masini imam nabudzenu 8500gt (overkill pasivni hladnjak sa neke asusove) gledam online TV , pustam men bahaving bedly i jos pustam vetrove i nista nestuca
:: ili slicno sa flash playerom kod dekodiranja ,posto je starija karta,ali to se resava sa kompatibilnom verzijom drivera, :: :: ::
Re: Re: Malo moze da bude problem kada gledas youtube
19.03.2014. 22:22
status: user broj poruka: 7732
daj joj one HD rezolucije ,h264 i to .......
:: :: zezas obradmi ! :: :: ja u desk masini imam nabudzenu 8500gt (overkill pasivni hladnjak sa neke asusove :: gledam online TV , pustam men bahaving bedly i jos pustam vetrove i nista nestuca :: :: :: :: :: ili slicno sa flash playerom kod dekodiranja ,posto je starija karta,ali to se resava sa kompatibilnom verzijom drivera, :: :: :: :: :: ::
evo pustio sam joj ovo , i vari bez muke :) , stari dinosaurus 8500gt , jedva da ima 256mb ddr3, c2d e6500 2gb w7
a jos mi 2ica sisaju net tu preko wifi-a
hebiga neigram igre pa sam izvadio 5870 napolje da mi ne zuji u kucistu i stavio ovu slinu od grafike
:: daj joj one HD rezolucije ,h264 i to ...... :: :: :: :: :: :: zezas obradmi ! :: :: :: :: ja u desk masini imam nabudzenu 8500gt (overkill pasivni hladnjak sa neke asusove :: :: gledam online TV , pustam men bahaving bedly i jos pustam vetrove i nista nestuca :: :: :: :: :: :: :: :: :: ili slicno sa flash playerom kod dekodiranja ,posto je starija karta,ali to se resava sa kompatibilnom verzijom drivera, :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Malo moze da bude problem kada gledas youtube
19.03.2014. 22:49
status: user broj poruka: 7732
Uzgred budi receno dobar video ,ali ne mogu da verujem da vadi 1080 P .
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJA :: :: evo pustio sam joj ovo , i vari bez muke :) , stari dinosaurus 8500gt , jedva da ima 256mb ddr3, c2d e6500 2gb w :: :: a jos mi 2ica sisaju net tu preko wifi- :: :: hebiga neigram igre pa sam izvadio 5870 napolje da mi ne zuji u kucistu i stavio ovu slinu od grafik :: :: :: daj joj one HD rezolucije ,h264 i to ...... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: zezas obradmi ! :: :: :: :: :: :: ja u desk masini imam nabudzenu 8500gt (overkill pasivni hladnjak sa neke asusove :: :: :: gledam online TV , pustam men bahaving bedly i jos pustam vetrove i nista nestuca :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ili slicno sa flash playerom kod dekodiranja ,posto je starija karta,ali to se resava sa kompatibilnom verzijom drivera, :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.