Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
NVIDIA TITAN Z
STRANA 2 OD 3  
maxxio Re: @Sky 27.04.2014. 19:56 #551284

status: user
broj poruka: 665

Osetio se prozvanim jer je na istoj frekFenciji sa Wladom, vrlo prosto...

:: Ne znam sto si se ti osetio prozvanim, nisam govorio o tebi.
::
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 51
:: Screen Dell 2
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 NVIDIA Titan-Z 27.04.2014. 21:03 #551291

broj poruka: 578
Nema sta on da prica o Vladi kao o nekome ko prica o kartama koje u zivotu nece kupiti.
Kada sam ja osoba koja na ovom forumu najvise i kupi od onoga o cemu prica. Sta ne smemo da pomenemo neku kartu. Pa vi pricate o raznim stvarima a nemate. Ja bar imam to sto hocu.I ne znam kako to kada budu kostale 100e, kada se zna da samo najnoviju seriju uzimam najace single grafike.
To da cu ja kuputi za par godina nesto sto jee sada aktuelno je nemogir

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

gliga79 Re: Re: @Sky 28.04.2014. 00:00 #551305

broj poruka: 4641
Odkud ti da se prepoznas u mom tekstu ?
Zacudio si me iskreno a znas da sam od pocetka na forumu podrzavao sve ljude koji su bilo sta doprinosili kroz praksu, rad i prikazivali testove hardvera koji licno poseduju itd..
Ti si bio jedan od tih ljudi i zato si se urezao u forum kao neka vrsta ikone.
Verovatno ni sam ne znas koliko imas tutorijala i testova na Berzi.
Toga nema godinama u nazad(cast izuzecima). Nije problem u tome da nema kvalitetnog hw-a, vec je problem u ljudima.
Nema kvalitetnih clanova koji bi odradili testove na nekom normalnom nivou i postavili ovde na berzi.

Sve se svodi na lecenje frustracija, kompleksa, rekla kazala, copy - paste linkova itd, kako bi se neko omalovazio i sl. Nema se sta videti niti mozes bilo sta da naucis. Dno dna !

Wlada ima HW ali je na forumu stetocina. Iz njegovog iskustva i prakse neces saznati nista.
Prica sta mu je volja i lepo mu je zbog toga. Prolazi mu zivot u radosti i veselju, zadovoljavanju sopstvenog ega da ne kazem hrani se ljudima sa foruma . Mi ostali od toga nemamo apsolutno nista.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
http://valid.x86.fr/lv7d95

:: Evo ja pricam o grafickim kartama konstantno. Sta je problem? Pricacu i obavestavacu i dalje, prenosicu znanje i upucivacu narod
SkyFire Re: Re: Re: @Sky 28.04.2014. 00:31 #551307

broj poruka: 18472
Ne, nisam se prepoznao to sam rekao i Dexteru, njemu sam replicirao jer je pricao u mnozini.

Sad ce ispasti da se slazem sa tobom zato sto si me na neki nacin pohvalio (u svakom slucaju zabole me za dusmane koji ce tako da tumace) ali je generalno to istina.

Ali zna se ko je tu kriv i bolje nikad nece biti. Kriv je amdin koji je dozvolio anarhiju i okupljanje nekvalitetnih ljudi kojima je sve dozvoljeno.

PC Berza je postala obicno smetliste ali ako je za utehu ni benchmark nije vise kao sto je nekad bio-totalni raspad sistema i ako je i dalje jedini i najbolji sajt/forum za IT.

U principu sa Berze su otisli ljudi, evo ja recimo vidjam MACHINE koji dodje povremeno sto je dobro ali uvek se javi samo kad mu nesto treba a ima znanje koje bi mogao da podeli sa ljudima.

Niko nema volje ni za sta a kamo li za pomoc, ne daj Boze da ulozi trud i podeli nesto sa ljudima mada kakav je forum nije ni cudo!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Odkud ti da se prepoznas u mom tekstu
:: Zacudio si me iskreno a znas da sam od pocetka na forumu podrzavao sve ljude koji su bilo sta doprinosili kroz praksu, rad i prikazivali testove hardvera koji licno poseduju itd.
:: Ti si bio jedan od tih ljudi i zato si se urezao u forum kao neka vrsta ikone.
:: Verovatno ni sam ne znas koliko imas tutorijala i testova na Berzi.
:: Toga nema godinama u nazad(cast izuzecima). Nije problem u tome da nema kvalitetnog hw-a, vec je problem u ljudima.
:: Nema kvalitetnih clanova koji bi odradili testove na nekom normalnom nivou i postavili ovde na berzi
:: Sve se svodi na lecenje frustracija, kompleksa, rekla kazala, copy - paste linkova itd, kako bi se neko omalovazio i sl. Nema se sta videti niti mozes bilo sta da naucis. Dno dna
:: Wlada ima HW ali je na forumu stetocina. Iz njegovog iskustva i prakse neces saznati nista
:: Prica sta mu je volja i lepo mu je zbog toga. Prolazi mu zivot u radosti i veselju, zadovoljavanju sopstvenog ega da ne kazem hrani se ljudima sa foruma . Mi ostali od toga nemamo apsolutno nista
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: http://valid.x86.fr/lv7d9
:: :: Evo ja pricam o grafickim kartama konstantno. Sta je problem? Pricacu i obavestavacu i dalje, prenosicu znanje i upucivacu narod
Bobi4ever Re: .... 28.04.2014. 08:17 #551318

broj poruka: 4888
Zaboravio si `najvan`. :-D
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: http://goo.gl/tvP5N
Daum ... 28.04.2014. 10:23 #551330

broj poruka: 12810
Najvan Nepis-Men!

EVGA011 O Damude, Damude, nananananaaa 28.04.2014. 11:41 #551333

Kako nemate nista od mene, pa sta zelite, ja sta vam predstavim vi to necete kupiti nego ispljivati. Pricali ste da se klan neki sa EVGA Foruma urotio pa mi daje slike cega ja zatrazim da vam postavljam. Kako nemete nista, pa benchmark nema nijednog clana koji ima ASUS ARES II koji postoji u 1000 primeraka, a vi imate coveka koji ima broj karte 33 najbolje na svetu. E sada posle velike pobune i nepravde da cak ni neki Amerikanci ne mogu da kupe kartu jel nemaju odredjene kartice a nece sada da vade samo zbog toga, jel EVGA USA NE PRIMA PAY PAL, nego samo neke druge pre par dana su dobili opciju da kupe preko Newegg veoma ogranicene kolicine. Tipa 5-10 karti itd.
Eto vi imate coveka koji je nabavio kada su prodavala 2 mesta na svetu, jedno u USA a drugo u Evropi. Vi treba da ste ponosni, jednog dana kada istorija bude zapisivala najbolje karte od svake arhitekture vi kazete Eee a mi smoo imali clana koji je imao KP Classified. Svake ce zeleti da se druzi sa vama da mu ispricate to, itd. Jel tako xaxaxaxa, xaxaxaxaxa, xaxaxaxa.
Ja nemam koje frustracije da lecim sa vama, ja se odmaram dok igram najnovije igre na 60fps, tu frustracije nema. Vi ste ti koji zlobno trljaju ruke kao Gargamel cekajuci da izadje neka karta bolja i moleci se da mi se ona svidi bas da bi se time radovali. Neznaajuci da sam ja jedini ovde koji kada mu se svidi nesto on kupi. Ja sada samo skupljam pare za taj vodeni sistem, jel u isto vreme se stekuje i za Haswell Extreme.
Da kada se pojavite ovde puni zlobe o nekom X99 da vas iznenadim sa i7-5960X.
Bolje skupljajte pare jel ja nisam od onih koji napinju hardware da vide na koliko ce zadnjem kloku da prodje neki test, jel sta ja imam od te brojke. Prvi ni treci biti necu, da li cu 133 ci biti ili 135 ne zanima me. Niti me zanima da oborim rekord u 3DMark 2001 zato sto niko normalan ne obraca paznju na njega. Sta da ja radim sa brojkom na kojoj je danas prosao test a za pola sata nece, pa sam klecao pred kompom kao neki da napravim shoot, kada ja dodjem i sa setovanjima fabrickim za gaming ubijem takve karte najace iz AMD tabora za ko zna koliko, a te koja bi bila razlika da se meri skor samo onaj gde je u svim igrama stabilno i gde mozes 30 igara da promenis po 15 minutaa da igras jednu za drugom i da ti se klok ne resetuje nego nastavi igra. Jedino sto je bitno je da crtaa ne predje ispod onoga high end gaming konfuguracija, znate ona linija u Futuremark sto ima preko jednog rezultata je high end, sada su tu i GTX780 karte klokovane e kada to opadne propisno ispod te linije pogleda se koliko igara ima na trzistu koje ne mogu da igram, kada se skupe 10 vreme za upgrade.
A vi bolje da iskoristite to sto ja cuvam taj hardware pa da kupite nesto dobro polovno. Ne kazem da cete dobiti GTX780Ti KP Classified polovan kao polovan referentni GTX780Ti ali cete moci da kupite odlicne stvari kakve ovde ne mozete da nadjete bolje nego ovde zahvaljujuci meni i mom dobavljanju iz inostranstva. Ako vas to ne zanima, pa vi niste za ovaj forum onda.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

Bobi4ever Kupi neki krsten monitor. 28.04.2014. 11:50 #551334

Pusti X99, ima jos do tad.
Bobi4ever Kupi neki krsten monitor. 28.04.2014. 11:50 #551335

Pusti X99, ima jos do tad.
Vodos Demant... 28.04.2014. 12:04 #551336

broj poruka: 864
Ovako wlado...

Pre nekih metar dana sam te u nekoj od tema pitao da li ti, kao ucesnik evga foruma, imas neke informacije o dolazecim modelima X99 ploca, ali od EVGA kao proizvodjaca...

Ti si mi odgovorio (mrzi me da trazim sada, ali ako zapnes linkovacu temu) da tebe ne zanima nista sto je 10% brze od tvog CPU i da nisi lud da dajes pare na tako nesto.
Apropo toga preskocas ujedno i prve ddr4 izdanke...

Sada kazes da ces i to da kupis, skupljas pare itd itd

Mislim ?

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 NVIDIA Titan-Z 28.04.2014. 12:04 #551337

Znam da ima mnogo, i mnogi ce verovatno pokusati da mi naabace da uletim u Z97, ali se to nece deseti. Ja cekam ono glavno. Niko mi nece oduzeti DDR4 I SATA Express.
Kada smo kod SATA Expressa vec je pocelo. Pricali ste mi kako treba da menjam SSD.
Ali ja sam znao i pored Intel 730 i pored CORSAIR Neutron GTX da je Interface limit i da guze i buzde nacin kako da ubrzaju.
A sada je krenuo vec SATA Express, ASUS izbacuje svoj SSD...

ASUS SATA Express 760 MB/s. Kazu limit u idealnim uslovima je 2000MB/s, 4 puta brze od Samsung 840 Evo Pro i ostalih. U Maju izlazi ASUS model. Odmah za njim slede modeli drugi, i samo ce da ide gore Samsung, CORSAIR I Intel ce odmah da krenu sa duplim brzinama od SSDa i malo po malo na kasicicu da daju sve brze i brze. Naravno treba odgovarajuca Intel maticna da bi sve to radilo kako treba, jel AMD je osakacen na vise strana cak i ako uzmete CROSSHAIR 5 Formula Z. Sve vise i vise stvari AMD je citavu generaciju iza.
Zato sam odlucio da ostanem na mom Force GT.

EVGA011 R9-295X 28.04.2014. 17:00 #551385

KAKO JE R9-295X skocio na 1700e kod nas.
I kako oni mogu da pricaju nesto NVIDIA kada za te pare mozes da kupi 3 komada cipa koji su unutra. Isto kao sto kod NVIDIA mozes da kupis 3 TITAN BLACK.

Gonjavac bmti opanak 29.04.2014. 10:55 #551454

broj poruka: 573
3k$ ulozili u Titan Z i opet sporiji od konkurencije auuuuuu
kakav blam a jbte....
http://www.guru3d.com/news_story/nvidia_geforce_gtx_titan_z_delayed.html

Bolje otkazati nego se brukati hahhahahh

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EVGA011 Pa jeste ja sam rekao da me ne zanima nista sto je 10% brze od mog CPU... 29.04.2014. 13:25 #551470

... ali X99 nece nikako biti 10% brzi. Bice najmanje 20-30% brzi plus pravih 8 jezgara.
Mene ne zanima Z87 i Z97, a X99 i DDR4 me jos kako zanima. To je i7-5960X.
Preskacem prve DDR4 ploce jel ce se najbolje pojaviti do 6 meseci od izlaska arhitekture, ali bi zeleo ili da se odloze na jos godinu dana ili da kupim platformu cim vidim plocu koju hocu i RAM 4X4GB 2133-2400 DDR4 QUAD Channel. Moraam samo da ostavim prostora da se ne zalecem i dobro citam sve. Inace DDR4 platforma se ceka.

Daum Re: bmti opanak 29.04.2014. 13:33 #551474

broj poruka: 12810
Evo ga tele opet, otvorila se vrata na vozu...

:: 3k$ ulozili u Titan Z i opet sporiji od konkurencije auuuuu
:: kakav blam a jbte...
:: http://www.guru3d.com/news_story/nvidia_geforce_gtx_titan_z_delayed.htm
:: Bolje otkazati nego se brukati hahhahah
:: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI
Vodos Odlaganje... 29.04.2014. 13:48 #551475

broj poruka: 864
Realno gledano, Titan bi morao da bude brzi od 295x, pre svega sto dva GK110 moraju da budu brzi od dva Hawaii-a... to je ok, bez da se bude fanboj ili ne znam ni ja sta...
Ali,..
Ako budu deklokovani, kao sto se prica, i plus ako ne budu skalirali kao sto se ocekuje (fakt je da dva Hawaii cipa odlicno skaliraju, bolje od Crossfire kombinacije) onda imamo krajnje otvorenu zajebanciju celokupne IT publike od strane NVidije...

Titan mora biti drasticno brzi, minimum 20% od 295x, pa da se kaze `vrh`, `plafon` itd itd.
I sam 295x je preskup i precenjen, a kamoli Titan-Z...

Plasim se samo da ne bude ono `Titan` = `Kitan`... :)

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever :)) 29.04.2014. 14:44 #551480

Bolje skaliraju jer su na istom pcb-u pa je komunikacija izmedju dva cipa brza, otuda i bolje skaliranje. Naravno drajveri igraju veliku ulogu. Na GTX 760 dualci, uprkos ugrivom fps-u dolazilo je do screen tearing-a i u vecini situacija imao si osecaj kao da igras na 30 fps-a.
Gonjavac Re: Odlaganje... 29.04.2014. 17:32 #551486

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

:: Realno gledano, Titan bi morao da bude brzi od 295x, pre svega sto dva GK110 moraju da budu brzi od dva Hawaii-a... to je ok, bez da se bude fanboj ili ne znam ni ja sta..
:: Ali,.
:: Ako budu deklokovani, kao sto se prica, i plus ako ne budu skalirali kao sto se ocekuje (fakt je da dva Hawaii cipa odlicno skaliraju, bolje od Crossfire kombinacije) onda imamo krajnje otvorenu zajebanciju celokupne IT publike od strane NVidije..
:: Titan mora biti drasticno brzi, minimum 20% od 295x, pa da se kaze `vrh`, `plafon` itd itd
:: I sam 295x je preskup i precenjen, a kamoli Titan-Z..
:: Plasim se samo da ne bude ono `Titan` = `Kitan`... :

Upravo to najavili su da ce kostati 3000$ za tu cifru mora drasticno biti brzi od R9 295x2, a izgleda da karta ne moze da radi na visokim taktovima (obara taktove) i samim tim je sporija, sad su u debelom problemu duplo skuplja karta, a ne moze da parira konkurenciji koja je budimo realni koliko je ko fan jedni ili drugi, extra odradila dual gpu kartu...
dok ne smisle neki boost turbo ovaj onaj AMD ostade na tronu bez konkurencije

RULES!!!!!
Ishmerish ..... 29.04.2014. 18:11 #551488

broj poruka: 7285
Blago onom kom u glavi duva
jer budalu i Bog sveti cuva
zato, mala s`nama se udruzi
nek nam glava kao ukras sluzi..

Lala 4ever!
http://youtu.be/Jx__vtgiW1Q

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

EVGA011 ... 29.04.2014. 21:12 #551498

Vi ne znate sta znaci klok za tako jake karte i sami ste videli gde je moja karta u odnosu na GTX780Ti zbog kloka. Primera radi oni su hteli da daju 180MHz nizi klok nego referentni GTX780Ti, pa jos dva cipa downklokovana. Primera radi samo 60MHz koliko je moja fabricki jaca od Matrix Platinum daje 400 Xtreme poena GPU. Zamislite 100MHz koliko daje a oni su hteli duplo pa jos dva cipa umanjena a R9-295X 20MHz veci kloko nego R9-290X. Pa mnogo je to razlika. Ja gubim vise od 2000 poena za 200MHz ako vratim na fabricki klok GTX780Ti u Firestrike...Bez 980-1000MHz NVIDIA bolje da ne izlazi. Skaliranje ne skaliranje, nema tu neke katastrofalne razlike u skaliranju niti je AMD cuven po boljem skaliranju, jednostavno tecnost i klok prema jednom fanu na oba cipa propisno oboren klok. Samo je mene cudilo sta je NVIDIA zamisljanja, da ce memorija da im da ubrzanje, pa to je ubrzanje 0% sa vise memorije, samo tezi overklok memorije.
Boli mene kita za TITAN Z, ja sam saznao da EK treba za mesec dana da izbaci novi GPU Universal blok koji je bruka...

EK Thermosphere se zove i daje mi opciju da zadrzim base plate crveni i backplate

http://imgur.com/bOFxf6a

Mozda ce biti i crni blokovi, silver fitinzi a crvena creva, pravi classified.
Spremajte se na nesto nevidjeno na nasim prostorima. Mozemo se skupiti nas 5 pa da pravimo, da secemo dno na Obsidian, da se slikate pored #33. KINGPIN CLassified.

neXus2000 Re: ... 29.04.2014. 22:47 #551508

broj poruka: 3352
Znamo sta znaci visi klok i ne, nismo videli nista od tvojih komponenti.

Smanji malo eseje, jer ovo je tipican primer detinjastog pravdanja i arogancije.
P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO

:: Vi ne znate sta znaci klok za tako jake karte i sami ste videli gde je moja karta u odnosu na GTX780Ti zbog kloka. Primera radi oni su hteli da daju 180MHz nizi klok nego referentni GTX780Ti, pa jos dva cipa downklokovana. Primera radi samo 60MHz koliko je moja fabricki jaca od Matrix Platinum daje 400 Xtreme poena GPU. Zamislite 100MHz koliko daje a oni su hteli duplo pa jos dva cipa umanjena a R9-295X 20MHz veci kloko nego R9-290X. Pa mnogo je to razlika. Ja gubim vise od 2000 poena za 200MHz ako vratim na fabricki klok GTX780Ti u Firestrike...Bez 980-1000MHz NVIDIA bolje da ne izlazi. Skaliranje ne skaliranje, nema tu neke katastrofalne razlike u skaliranju niti je AMD cuven po boljem skaliranju, jednostavno tecnost i klok prema jednom fanu na oba cipa propisno oboren klok. Samo je mene cudilo sta je NVIDIA zamisljanja, da ce memorija da im da ubrzanje, pa to je ubrzanje 0% sa vise memorije, samo tezi overklok memorije
:: Boli mene kita za TITAN Z, ja sam saznao da EK treba za mesec dana da izbaci novi GPU Universal blok koji je bruka..
:: EK Thermosphere se zove i daje mi opciju da zadrzim base plate crveni i backplat
:: http://imgur.com/bOFxf6
:: Mozda ce biti i crni blokovi, silver fitinzi a crvena creva, pravi classified
:: Spremajte se na nesto nevidjeno na nasim prostorima. Mozemo se skupiti nas 5 pa da pravimo, da secemo dno na Obsidian, da se slikate pored #33. KINGPIN CLassified.
:: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450
EVGA011 ... 30.04.2014. 01:47 #551522

Videli su ovde ljudi moj komp, na EVGA Forumu pravim celu temu kada budem spajavo watercooling loop. Od pocetka, instalacija komponenti, povezivanje, puinjenje tecnosti, itd.
Sve od pocetka do kraja.
I ja verujem da cu cak i ljudima koji su pravili do sada 2-3 loopa dati ideju za nesto novo, jel pristupam sa takvim obracanjem paznje na svaki detalj, na svaki fitting, gde ce biti prav, gde ugaoni, gde 90 stepeni da ce to dati ideje mnogim ljudima koji su otisli kupili Rasa kit recimo, ili daj pumpu, daj res, daj rad, daj ovo ono i onako povezali sve sa istim fitinzima.

KADA POGLEDAM OVU GTX780Ti KP CLASSY ONAKO BEZ COOLERA ILI SA COOLEROM I LJUDE NA BENCHMARKU KOJI KUPE 2X GTX770, GTX780, GTX780TI referentne ZNACI MISLIM SE LJUDI NASTA VI DAJETE PARE TOLIKE ZAO MI VAS JE. KADA DAJETE UZMITE NESTO STVARNO EROTSKI. STVARNO ZAO MI JE LJUDI STO SLICNO PLATE.

Gonjavac Imas ti 30.04.2014. 09:33 #551534

KURAC moj ti si tu kartu samo vidio na forumima...

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

neXus2000 .... 30.04.2014. 10:39 #551539

broj poruka: 3352
Aha, kojim forumima?
Ovde nisi postavio i jednu sliku tvog kompa, ni jednog jedinog dela.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO

Matrix87 .... 30.04.2014. 10:40 #551540

broj poruka: 102
Jel stizete vi da igrate igrice na tim masinama kad imati po 15 000+ postova na pcberzi? ili uzimate hardware samo da bi se hvalili

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647809.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs