Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HD 6950 kvar
STRANA 2 OD 2
CrowBgd .... 11.04.2014. 20:14 #549150

status: user
broj poruka: 1376
ma jok nije. jos pazi aca vadu ,pa da sam pao sam tavana i ne znam u koji si frizerski salon nosio karte mozda mi moje kugle sa sve sitima pojeo.... lose si se oprostio

http://valid.canardpc.com/7wegij

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lord1 Re: .... 11.04.2014. 22:36 #549178

broj poruka: 101
Nisam se lose oprostio. Mnogi su urgirali da mi spasu zivot i vecno sam im zahvalan. Stvarno mi je bilo lose, sada mi je bolje i borim se. Ne zalim zbog toga sto me sada mnogi prozivaju sa foruma i u skoli za sve i svasta. To ce proci i zivot ide dalje.

:: ma jok nije. jos pazi aca vadu ,pa da sam pao sam tavana i ne znam u koji si frizerski salon nosio karte mozda mi moje kugle sa sve sitima pojeo.... lose si se oprosti
::
:: http://valid.canardpc.com/7wegi
sojkic 1200 evra.... 11.04.2014. 23:06 #549183

broj poruka: 216
Sta je ovo, jebote, neko zaradi 1200 evra mesecno i misli da je ceo svet njegov, kamioni, avioni, sponzoruse i tako to....
Pa sta bi ti da si zaradjivao iole neki ozbiljniji novac druze, a ne bacio se u bedak, drogiranje, depresija, cuj keva ga provalila, leleeeeeeee
Pomagajte drugovi, ocu da se ubijem.........
A sve od duvanja kartica.....
Gde mi zivimo....

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs