TO SAM NAPISAO OVDE, NAPISAO SAM NA SAJTU GDE PRODAJEM I TACAN RAZLOG. POJAVILA SE GTX780Ti Classified a u NAJAVI JE BILA K|NGP|N EDITION, NISAM ZNAO RAZLIKU U CENI IZMEDJU KARTI NI KOLIKO CU CEKATI. JA SAM TREBAO DA OSTANEM NA GTX580 TADA NEODREDJENO VREME. STAJALO JE OGLAS JE AKTUELAN DANA KADA SE OBJAVI CENA ZA GTX780Ti K|NGP|N EDITION. PRICALO SE DA CE KARTA DA KOSTA 1000$ IZ CUGA. STA SAM TREBAO DA UZMEM NORMALNU TI CLASSIFIED, STIZE KARTA CUDA MUDA, SA PIN KONEKTORIMA, HARD MODE WARRANTY, SAMSUNG SA NISKIM LATENCIJAMA, LIMITED EDITION, JA SAM MORAO DA VIDIM KOLIKO CE TO DA KOSTA, AKO JE DO 100E PREKO DA UZMEM TO. MENI JE CLAN ZVAO SA OVOG FORUMA I REKAO NUDI TI LIK 480E JA NISAM MOGAO DA KUPIM GK110 CLASSIFIED I PRODAM I NE ZNAM STA CU...IMAO SAM JA NEKOLIKO LJUDI KOJI SU ODUSTALI TOKOM VREMENA TAJ DECKO STO JE UZEO JE NAJDUZE CEKAO ON SE PRVI JAVIO, MESEC DANA SE NISAM CUO SA NJIM I PITAO SAM GA JEL SI JOS ZAINTERESOVAN, ON KAZE DA NARAVNO, VAZI SALJEM TI PORUKU, ON POSLE 3 DANA SALJE JEL SI VIDEO CENU NISAM, ZNACI BIO SAM NA FORUMU EVGA KADA JE DOSAO COVEK I REKAO K|NGP|N EDITION POCELA PRODAJA I U USA I U EVROPI, CENA 765E, A OBICNA 725 IOLI 729. JA SAM PUSTIO PORUKU PRVO LIKU KOJI DONOSI ON NIJE REKAO NI MOZE NI NEMOZE, SAMO JE PUSTIO PORUKU UPLATI PARE ZVALI SMO EVGU IMAJU PAR KOMADA. JA SAM UPLATIO PRVI DEO PARA I POSLE 2 DANA JE DOSAO LIK I ODNEO GTX780 CLASSIFIED.
JA SAM ZNAO STO VISE BUDEM CEKAO DA CE CENA PADATI JEL NIJE SE PRICALO O POREZU JOS UOPSTE A POJAVIO SE I R9-290X NOV ZA 500E ILI 520E. ALI OVAJ LIK STO JE NJU KUPIO ON NIJE PLANIRAO DA KUPI TU KARTU, NEGO JEDNOSTAVNO JE BIO SVESTAN KAKVA JE TO PRILIKA I ON NIJE ZURIO, NITI BI DRUGU UZIMAO JEL NE BI KUPOVAO GTX780. TIPA DA SADA NEKO OD VAS VIDI TITAN ZA 400E A TREBA DA KUPI GTX760 ILI NE PLANIRA DA KUPI KARTU OUPSTE, PA NORMALNO DA CE DA CEKA. JA NISAM MOGAO DA RIZIKUJEM DA SE DESI NESTO NE ZNAM STA, ZAMISLI NEMA KARATA NESTANU JA PRODAO GTX780, STA DA RADIM DA KUPUJEM REFERENTNI ASUS ZA 720E PA OSTAO BI NA GTX580.
NAJVISE JE MENE ODVAJALO TO STO SU REKLI DA CE KARTE BITI BINOVANE KOJE SE DOBRO KLOKUJU I SKALIRAJU A DA CE BOOSTOVATI NA 1202MHz, TO JE VISE NEGO GTX780Ti Classified. 50MHz Boost znas koliku daje razliku na mojoj karti merio sam izmedju moje i GTX780Ti Classified, nisam mogao drugacije nego da klokujem moju za 50MHz. na fabrickom daje rezultat 5950/5980 Firestrike GPU Xtreme, 50MHz klokovan GPU bez memorije je skor 6290 GPU Xtreme. To nije mala razlika, a dobijes garanciju na 50-MHz vise nego normalna Classified. Znaci oko 400 Xtreme poena skalira GTX780Ti dobar za 50MHz. Znaci sa GTX780Ti Classified bi imao rezultat slican ASUS Matrix GTX780Ti ko sto su prikazali Ocaholic i Guru3D tj 5300/5400, to su Xtreme poeni nisu Performance. 400/500 poena vise sto da ne. Fino mi da vidim klok 1200MHz u novim igrama a da ne diram nista. Zbog toga sam je najvise cekao nije ni zbog Hard Moda ni ekskluziva ni nista. Sama cinjenica da ti nesto nisi klokovao da nisi rizikovao a da je ono vec toliko klokovano da niko ne moze da ti da garanciju da ce karta 3 god da ti radi na 1200MHz. Ovom hoce, onom nece, 3 nece pa jedna hoce. Ostale koje su se takmicile zavrsile su na 10-20 strana na NVIDIA forumu kao fail serija cela jel su hteli da se trkaju a ne razmisljaju, EVGA je izvukla iz ove karte i to je rekla zadnji fps moguci na 115% power limit da ni u jednoj aplikaciji ne trotluje, jedino onaj njihov EVGA Precision e tu boostuje na 1170MHz jel prelazi power limit, sa drugim BIOSem boostuje na 1200 ili koliko klokujes. Ali to nije igrica i to nije 3DMark test. To su i rekli, nece biti binovane prema ASIC i prema glupostima nego koliko koja moze na LN2 nema ispod 1700MHz, rezultate dobre da daje, znaci ne oni cipovi sto daju 10% manje i da moze na vazduhu svaka svuda stabilno 1200MHz i da ima 20/30MHz free jos za 3DMark 11 posto u njemu power target je najvisi skace. Jos samo 1220MHz i karta bi trotlovala u njemu a u ostalim testovima ne. I da sam prodao tada za 480e imao bi sada GTX780Ti Classified ne ovu bolju verziju stim sto bi tamo placao 20e backplate a ovde imam instaliran out of box.
ZNATE STA MI JE NAJSMESNIJE, OVI STO SU DODALI KOMENTARE KOJI I NE ZNAJU KAKO SAM PROSAO I KOMENTARISU NAJVAN, JADAN, E UZEO TITAN BLACK UMESTO TITAN, STA CES NAJVAN GLUP, KOJI STE VI IDIOTI, TRCITE KO MECKA PRED RUDU I NE ZNATE NISTA. NE ZNATE DA JE NA OGLASU BOLDOVANIM SLOVIMA STAJALO OGLAS AKTUELAN KADA SE POJAVI GTX780Ti K|NGP|N Classified, zamene ne primam sem moja doplata za GTX780Ti K|NGP|N Classified. Tako je stajalo.
JADAN, IZGUBIO 30E, GLUP, A JA PLANIRAO TO. 330E NE BI OPRALO MOJU TUGU ONO POPODNE KADA SAM VIDEO DA KP Classified KOSTA 40E VISE NEGO OBICNA, TO BI MI BILO SIMBOLICNO DA NABIJEM U DUPE TIH 330-40E SEBI STO NE CEKAM, EM SU MI GOVORILI LJUDI SACEKAJ BAR DA VIDIS PA ODLUCI.
ALI VECINA JE NARAVNO LJUDI KOJI HTELA DA ZADRZE ZA OVERCLOCKERE, STA CE TAKVA KARTA KOD GAMERA. A ONE STIZU PO 20KOM. I ZAMISLI SADA NEKO CEKA KUCI IMA U PORDRUMU TANK SA 200L LN2 CEKA KARTU A JA NA MOJOJ IGRAM LEFT FOR DEAD 2 NA KLOKU 650MHz JEL JE SUVISE SLAVO ZA 3D MODE. JA RAZUMEM DA TO RADJA FRUSTRACIJE KOD LJUDI ALI ZAO MI JE. NE SAMO JA NEGO SU SE I DRUGI GAMERI NAPALILI NA 1200MHz PA PONARUCIVALI KARTE. VI SADA MISLITE KANADA RECIMO AH STA NJIMA LAKO, NARUCE ONI. SVAKI KANADJANIN KOJI JE IMA PLATIO JE KARTU OD 1050-1150$, KARTU KOJA KOSTA 859$ SA SVE SHIPPINGOM JEL NE UZIMAJU PRODAVNICE IZ KANADE, NEGO SLANJE IZ CALIFORNIJE PA DAZBINE ITD. ALI JA SEBE SMATRAM KAO JEDNOG OD PRVIH KOJI ZASLUZUJE TU KARTU TO SAM I REKAO PRE KUPOVINE I ZELIM BAS NJU. IMA SADA NAGRADNA IGRA, DELE 2 KARTE I NEKE PLOCE, VOLEO BI DA DOBIJE JEDAN LIK KOJI IMA GTX260, VIDI SE DA NEMA BAS PARA A ZNA DOSTA O KOMPIJUTERIMA, JA BI VOLEO DA ON DOBIJE, ON ZASLUZUJE NAJVISE.
NISTA NIJE SPECIJALNO IZGUBIO, OK IZGUBIO JE LEPSU KARTU OD LIGHTENING I KOJA DAJE LEPSE IMPRESIJE KADA SE STAVI U RUKU ALI NE VERUJEM DA JE SADA NJEMU NESTO SPECIJALNO STALO DO TOGA. DOBIO BI MOZDA 2-3 FPS VISE OD LIGHTENING I TO JE TO. VISE JE BILA KARTA ZA NEKOGA KO STVARNO ZNA DA CENI EVGA I PRILIKA ZA NEKOG KO IMA PARE EVENTULANO ZA REFERENTNU PA DA ZA CENU GTX770 KUPI GTX780 I NAJBOLJU NEREFERENTNU. DA DOBIO BI MOGUCNOST DA IDE U BENCHMARK TESTOVIMA DO 1.35V.
Svaka KP Classified je testirana pre instalacije kulera i ostalih stvari, zapakovanja i poslata u radnju. Niko je nije testiranu kartu otvarao u radnji i birao primerke, i nije se stvorila iz nicega u kutiju. Znaci napravljene su, testrane, ubacen BIOS, testirane poslate da se stave hladjenja, i upakuju kao i sve novo stavljana folija zastitna na kartu, backplate, nalepnice na ventilatore, zastita za delove ostale od folije, pa u antistatic bag pa etiketa pa u sundjer pa poklopac od sundjera pa u kutiju pa obmotano folijom sto rade masine i u prodavnicu.
CENE ZA NAJBOLJU I NAJSKUPLJU SINGLE GRAFICKU KARTU NA SVETU IKADA NAPRAVLJENU I DALJE VRTOGLAVO SKACU, JEDINA KARTA KOJA JE SKUPLJA VAN PRODAVNICE OD KUPACA NEGO U PRODAVNICI. A JA PONOSNI VLASNIK TRIDESET TRECEG PRIMERKA. OVIM SAM OBJASNIO STA ZNACI ELITNI HARDWARE ZA SVA VREMENA SVIMA KOJI NESTO POKUSAVAJU DA SKARABUDZE OD ONOGA STO IM SE PONUDI OVDE, TAKOZVANI CENZURISANI ENTUZIJAZAM. SAMO STA DOBAVLJACI ODLUCE OD TOGA MOZE DA SE KOMBINUJE.
Ajde MRSH na hrvatski forum!!! Sta trazis ovde koji k.... kad ti sve smeta i kad ne volis Srbe?
Ne treba niko da odgovara na njegove teme, a posebno ne treba da mu daje savete i pomaze oko bilo cega. To je jedini covek (bolje receno NECOVEK) koji ne zasluzuje pomoc na ovom forumu.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Koliko ta karta kosta i gde se prodaje :: Ko je trazi :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Gresis, trebamo svi kolektivno da mu pomognemo kad vidis da je bolestan decko(ili covek?) Lepo ga posaljemo u Rusiju da vidi malo kako zive braca i kako se lako leci svaka bolest.
Inace Galaxy graficke su mi najlepse ubedljivo, steta samo sto ih nema kod nas.
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Sta Made in USA. Karta je najeftiniji Kinez, klokovana na 1020MHz Base Clock, daj boze da ima da se kupi u Americi uopste a ne Made in USA. Punokrvni Azijat, znam. Vidim cevi kako su uradjene i to dugme nazad sa federom. xexexe. Ako na hemiskoj olovki nije skuplje ubio me bog, slican je i osecaj verovatno kada pritisnes to dugme. Karta boostuje na 1137-1150MHz. I sta sada, 8+8 pin connectori, ne vidim da je trazena uopste kod entuzijasta. Vise kod ljudi koji vole beli PCB i popunjava trzista druga vise. Zna se koja jedina GTX780Ti se placa preko 1000$ pa navise, regularno ako narucijes sem ako si u USA ili okolina Nemacke...onda je cena oko 900$ i oko 800e.
Budalo jedno ja sam bio u Rusiji kao mali nekoliko puta a trebao da procitas zvanicne statisticke podatke u koliko bolesti su sve Rusi najgori i nemaju izlecenja, u kakvim su im uslovima bolnice itd. Kada toliko volite Rusiji, da shvatite da oni bolnicu posmatraju kao deo koji ne treba ulagati, jel su tu uglavnom vec ljudi koji vise nikako ne mogu da sluze Rusiji, za koje ne treba obracati paznju. Da vidite kakve su im infektivne ustanove, za bolesti srca itd. ZATO NE LUPAJTE. STO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO ALI NAZALOST TO OVDE NE VAZI I RUSKI REZULTATI U LECENJU 20-30 BOLESTI SU NAJNEUSPESNIJI A POVECANJE BROJA BOLESNIKA 90% POVEZANIH SA USLOVIMA LECENJA I NACINOM LECENJA, STRATEGIJOM, IDEOLOGIJOM, ITD. Nemojte da pricate napamet. Zamislite da imate recimo leukemiju, oblik leukemije, ne vi, nego uzimam primer i sada ta leukemija se pojavi u 20-30 zemalja i vecina resi to na slican nacin i u Rusi se dogodi isto ali oni odbijaju resenja koja daju rezultat i koja su ovih 20-30 resili na odredjeni nacin, i sada nije to sve, nego zbog toga dolazi do povecanja broja bolesnika do nivoa koji 10 puta premasuje ove druge zemlje, a Rusi i dalje odbijaju da to primene iako umiru oni a ne drugi nego. I sada to dodje do nekih granica kada ti svetu licis na debila i kada ima sve elemente torture naroda i izivljavanja i namernog ignorisanja resenja. E to vi imate u 20 bolesti najmanje u Rusiji. I sada vi kazete kao saljemo nekoga, ajde da vidi kako oni lece. Oni ne lece oni su gotovi.
Vi mislite kada neko spomene Ruskinje, vau one sada kao nesto ekstra da se izbezumis. Pazite ima lepih ali je vecina njih jako neukusno obucena i nasminkana. One su sve videle poslednje u svetu, mislim na modu, i to nekada izgleda zaista smesno kako to one skockaju. Naravno ne racunajuci ultra skupe prostitutke, zene mafijasa koji finansiraju oni itd. Inace ovako vi bi pomislili sta je ovo. Ruskinje su stekle status u svetu kao prostitutke, i Ruse treba da bude sramota toga da su neki ljudi, ali njima nije stalo do toga, jel su bahati, alkosi i jebe im se za kulturu.Inace cinjenica da su zene jedne nacije posale poznate po tome sto daju bulju da napuste Rusku bedu je sama po sebi zabrinjavajuca i mnogo ozbiljnija stvar o kojoj treba razmisljati nego o Putinu. Sta Rusi, njima je votka i skuvano pile dovoljno da prezivi dan, oni gledaju ne zene kao i komunisti sto su gledali, sve im je lepo. Sto Meksikanke i ostale iz Latinske Amerike nisu poznate po prostituciji, isto nemaju pare, itd, zato sto je vera drugacija u pitanju katolicka, nije takav uticaj destruktivni komunizam imao. Nije drzava toliko ugnjetavala narod. Bili su to povremeni rezimi ali nista znacajno kao Rusija i Sovjetski savez iz komunizma u dikataturu uz lobiranje pravoslavne crkve. Pa iz toga dajes sve sto imas samo da bez odatle u gacama. Tako da ne pricajte o Ruskim cudotvorcima, jel oni sto dohvate pokvare.
svaka tema ili post koji nije vezan za tehnologiju, internet, hifi i tako sve to povezano, eventualno neka konsultacija kako napraviti sam ili prepraviti nesto, znaci sve sto je vezano za sekte, politiku, navijanje, tragedije, smakove sveta itd, to je po meni sve za brisanje ma koliko forumu bio potreban sto veci broj poseta i tema.
vise stete se napravi nekom temom od phat-a ili shomiman-a u vezi sekti i narkomanije nego ovako neka rasprava sa vladom u vezi nv ili amd znaci bez mesanja ruskinja moldavki i ostalih sranja.
ne znam zasto se ljudi koje smatram da su normalni upustaju u raspravu i citaju postove tog tipa i odgovaraju na to. samim tim izazivaju sirenje zaraze na forumu. kao sto je daum rekao, ne citajte glupe postove ili barem ne odgovarajte na to.
svadjajte se oko grafickih i procesora, izmedju redova se nadje neka korisna informacija ali ovako nesto stvarno je glupo
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.