Uh bre, hajde razmisli malo i procitaj sta si napisao.
Stavka 1 i 3 ti je ok i lepo si je razumeo.
Stavka 2 lepo si napisao velikim slovima ponovo
rec PONOVO je sinonim za rec IZNOVA, OPET:
Citiram: ` Daj Bože da ne moramo ponovo ` ili ` Daj Bože da ne moramo opet ( iznova ) `
U ovom slucaju se misli na iznova.
Eto to kaze Srpski jezik, za izraz Ponovo.
Imace citirao si zakon o Obligacionim odnosima iz 2003 god. ( nadam se danisi sa benchmark foruma citirao jer je taj post na tom forumu pre donosenje zakona o zastiti potrosaca ), noviji zakon je uvek u prednosti od starijeg zakona a zakon o zastiti potrosaca je noviji i bolje uredjuje ovaj pravni problem, u svakom slucaju garancija pocinje IZNOVA ( OPET ) za zamenu pokvarene stvari novom.
Znaci, prodavac je duzan da izda novu garanciju od izvrsenja zamene stvari, koja PONOVO tece od dana zamene.
Usistini gledaj to logicno, nova stvar ima novu garanciju koja dolazi sa sobom i daje je proizvodjac robe, na njoj postoji serijski broj proizvoda i sve bitne karakteristige istok, znaci na garanciji je definisana roba na koju se daje garancija.
Mani se nasih domacih garantnih listova, to su nasi distributeri izmislili, pogledaj original garatne listove proizvodjaca ( ugalvnom su na engleskom ) na njima nemas puno praznih polja vec podaci o proizvodu ( znaci sve i serijski broj, tako da ne mozes da zamenis proizvod sa nekim istim koji je u kvaru ), podaci o proizvodjacu, ovlasceni servisi ( kod nas mozda postoji par ovlascenih servisa i to samo za neke proizvode ), i jos neke stvari za ovaj problem nebitni.Ovo vazi u maloprodaji u svetu. ( ko je kupio neku robu preko interneta ili direktno iz instranstva znace o cemu je rec ).
Sto znaci da ako dobijes novi proizvod ne mozes da koristis garanciju za predhodni isti proizvod. ( problem je sto kod nas nikad ne daju original garanciju, vec samo garanciju distributera ).
P.S: Nije ovde problem duzine garancije vec poznavanje iste, ako se tvojm greskom pokvari proizvod nema garancije na isti, isto tako nestrucna ugradnja, i ne postovanje propisanih uslova za rad uredjaja ( temepratura, vlaznost, vibracije, magnetno zracenje itd. ).Sve ovo utvrdjuje OVLASCENI SERVIS PROIZVODJACA koje mi nemamo tako da se sve svodi na procenu servisa domacih distributera ( koji imaju malo ljudstvo i tehniku za testiranje ), niko ne voli inspekciju i kontrolu ( niko nije cist ).
:: `(1) U slučaju manje opravke, garantni rok se produžava onoliko koliko je kupac bio lišen upotrebe stvari` - A kupac je bio lišen upotrebe dok je bilo na servisu, ni kraće ni duže :: `(2) Međutim, kad je zbog neispravnog funkcionisanja izvršena zamena stvari ili njena bitna opravka, garantni rok počinje teći ponovo od zamene, odnosno od vraćanja opravljene stvari.` garantni rok počinje teći ponovo od zamene, PONOVO, to bi značilo da se ne računa samo dok je bio na servisu ili nije izdat novi, posle se nastavlja izuzev za vreme dok je bio kod njih, ne piše nigdeda ide nova garancija :: `Ako je zamenjen ili bitno opravljen samo neki deo stvari, garantni rok počinje teći ponovo samo za taj deo.` Što god su promenili, samo na to se nastavlja garancija, ne na celu stvar, Otpao šraf, garancija na šraf, ne na celi auto ili šta već :: :: :: :: :: @coun :: :: :: :: Aj mi samo pojasni kako navedene stavke pokazuju suprotno? :: :: :: :: Sve lepo piše i ne shvatam kako si uspeo da izrezonuješ da se garancija na novi uređaj ne dobija :: :: :: :: :: :: https://www.panoramio.com/user/dzonihsv - moja galerij :: :: :: ::
Drugar je skoro reklamirao MSI 7950 kojoj fan nije radio kako treba. Problem su mu resili na nacin da je za sumu, koja pise na fiskalnom racunu, mogao da uzme bilo sta iz radnje, s tim sto iznos artikala nije mogao biti manji od sume koje je dao za grafiku. Covek uzeo nov laptop sa garancijom na 3 godine, doplatio i gotova prica.
Koja kartica bi bila adekvatna zamena za 6790 od ovih novijih kartica? Vratio covek onaj reparirani model 7850 pa mu sada rekli da izabere nesto u rangu.Meni malo nelogicno da bira po ceni jer pre 3god i sada cene nisu ni priblizne. Pitanje je sta izabrati a ne preterati?
Za ***** nemam komentare.. Crkao mi je hard disk posle 6 meseci, nudili mi novac i to 70% od toga sto pise na racunu. Jedva uz velike muke sam dobio drugi HD od 1tb bez doplate. http://postimg.org/image/unvrqraex/full/
:: Drugar je skoro reklamirao MSI 7950 kojoj fan nije radio kako treba. Problem su mu resili na nacin da je za sumu, koja pise na fiskalnom racunu, mogao da uzme bilo sta iz radnje, s tim sto iznos artikala nije mogao biti manji od sume koje je dao za grafiku. Covek uzeo nov laptop sa garancijom na 3 godine, doplatio i gotova prica
Trebao si im reci `jel` vi citate 70% zakona? Da vama ja kazem 100% zakona, sve sa inspekcijom`. No frks, ako trebam da ih sacekam par dana.
U sustini, najbolje je drzati mobilni, snimiti ih i sve na Youtube. Naravno da se razglasi link po forumima i ostalim drustvenim mrezama. Pa i da se link posalje nekoj od novinarskih kuca, po mogucstvu da je televizijska kuca.
Da vidis prpu bato.
Taj nas sablon idiotizma je isti kao i kod pandura. Pandur te zaustavi za nesto i ponudi ti dzep za mito, a debil umesto malo da porazmisli da sa strane volana moze biti neki inspektor ili cak sudija, rodjak ili sin/cerka. Da sve to moze biti snimljeno i da bude bruka.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
:: Za ***** nemam komentare.. Crkao mi je hard disk posle 6 meseci, nudili mi novac i to 70% od toga sto pise na racunu. Jedva uz velike muke sam dobio drugi HD od 1tb bez doplate :: http://postimg.org/image/unvrqraex/full :: :: :: Drugar je skoro reklamirao MSI 7950 kojoj fan nije radio kako treba. Problem su mu resili na nacin da je za sumu, koja pise na fiskalnom racunu, mogao da uzme bilo sta iz radnje, s tim sto iznos artikala nije mogao biti manji od sume koje je dao za grafiku. Covek uzeo nov laptop sa garancijom na 3 godine, doplatio i gotova prica :: :: Edit: Admin
Dogovor konacno postignut iako opet na stetu kupca po mom misljenju. Dobio u zemenu sapphire r7 265 dual-x uz doplatu 3 crvene kartica treba da stigne za neki dan.
Ma nije problem da je njima manji problem. Oni tebi daju popravljanu graficku karticu koji oni popravljaju, repariraju(otpisana od dobavlajca) a njima zadzrze novu koju tebi trebaju da daju i zarade 150-200 eurica strpaju sebi u dzep. Garant je Neposytem u pitanju. Ali milsim da nece zadugo pricaso sams a dobavlajcima iz ewe, kimteck jer sam imao par slucajeva gde se cekalo po 3 meseca reklamcija, reklmacije gde je vracana repriana graficka a za HDD da ne pricam svaki HDD koji crkne u grantom roku dobije umesto njega reparpiran. Neposystem to radi ne daju ti isti taj vec ti daju neki drugi da se nebi videlo daje popravljan. Samo ih ti lepo pozovi i zapreti sa inspekcijom za zastitu potrosaca. Ako ti ne odgovre imas na sajtu borj njihov i prijavi ih. Da vidis kako ce da pevaju drugu pesmu posle.
Imas moju temu gde sam imao isti problem kao ti. Zato vise MSI i GIGABYTE iz tog razloga ne uzimam.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: Ja to gledam na vise nacina, a oni verovatno biraju sta je `manje` zlo za nji :: :: 1.ako je na primer kartica crkla 3 meseca pred istek garancije kao u tvom slucaju trebalo bi da ti daju istu takvu novu kartic :: 2.ako nemaju takvu istu karticu (slucaj da se ne proizvodi vise) onda neku koja je u rangu sa tom tvojo :: 3.u slucaju da nije moguce ni jedno ni drugo jedino sto mogu je da ti repariraju tu tvoju karticu ako je to moguc :: :: e sad kod tebe nije ni jedan od navedenih slucajeva, tebi su dali karticu iz novije generacije ali repariranu na sta ja nikada ne bih prostao , ili novo ili prijava inspekcij :: :: :: :: Drugaru crkla msi 6790 ostalo jos nekih 3 meseca garancije reklamirao i u zamenu dobio sapphire 7850 u roku od 7 dana i to je sve ok ali je na kutiji od te 7850 postoji nalepnica na kojoj pise REPARIRANI model.Kartica jos uvek nije testirana :: :: :: :: Da li je u redu da dobije reparirani model u zamenu :: ::
Ne znam zasto imate fobiju od repariranih kartica, u principu to je proverena i odradjena kartica sta god joj falilo, moze ona da radi jako dugo naravno moze svaka da crkne i nova. I reparirana ce raditi dugo bez problema. Ko zna ko sve ima repariranu karticu a da nema pojma, urade lose neku seriju i onda poprave urade drugu reviziju sigurno nece da bace, vec prodaju kao novu. E sad sto nasi servisi ne daju garaciju koju im proizvodjac da pojma nemam, jer oni to lako mogu da vrate imaju podrsku od proizvodjaca.
Sa tom doplatom je opet extra prosao 265 je debelo ali debelo jaca karta od 6790... Kako je to njemu na stetu? Da je dobio identicnu 6790 koja je duplo slabija od 265 to onda nije na stetu kupca, ali kad se dobije duplo jaca kartia za samo 3k doplate to je na stetu?
Placas performanse, ako nema ista ( na to se niko ne buni ali uglavnom ih nema) dobijas kartu slicnih perfomansi.
@Antimetary Reparirana 7850 je vracena zato sto nije bila dobra.Treperi slika u igrama prolaze linije i slicna sr**a.
@Dex Kartice su nebo i zemlja to se slazem ali zasto to odmah nisu ponudili nego se mesec i kusur dana covek zeza setaju ga te ovde te onde javicemo vam imamo vas u vidu i onda ti se niko ne javlja dok sam ne pozoves ili odes u radnju licno.Naravno moras jebeno da pogubis sve zivce i da pocnes da pretis i da ludis da bi se oni setili da postojis.I da su 260x ponudili ne bi bilo problema ali cemu zajebancija.Druga stvar mislim 13k na fiskalnom od pre dve i po godine i danasnjih 13k ne vrede isto ili mozda nije tako?Niko nece da propadne za 3k i normalno je da se napravi neki dogovor ali da mene neko zeza i jos da mu platim da me zeza e to nece da moze.
Hahah pa to nije radila Fabrika vec Nepo serviseri duvaljka i lemilica. Sta bre imamo fobiju. To si u samom pocetku mogao da ndjees u alitju reaprirane graficke ali od proizvodjaca fabricki sad vise toga nema. Da si video samo kakva je men i dosla repariana kartica da uzmes tu grarficku i pravo u glavu nsita durgo. Iz aviona se vidi da je lemljeno, nagorena stampana ploca, uzas. Bukvalno se neko ucio. Da ne pricam na delu oko cipa gde je duvano tu da je ostao jos 15 sekudni podigla bi se fraba na sa ploce. Toliko oko toga i reprarcije, A i zasto bi na kraju primio poprvaljanu karticu drugu ( ne njeogovu) kada ima granciju i mora da dobije novu. Po zakonu ga to sleduje a to sto serviseri to porbaju da strpaju neku korist sebi u dzep to je poseban deo.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: Ne znam zasto imate fobiju od repariranih kartica, u principu to je proverena i odradjena kartica sta god joj falilo, moze ona da radi jako dugo naravno moze svaka da crkne i nova. I reparirana ce raditi dugo bez problema. Ko zna ko sve ima repariranu karticu a da nema pojma, urade lose neku seriju i onda poprave urade drugu reviziju sigurno nece da bace, vec prodaju kao novu. E sad sto nasi servisi ne daju garaciju koju im proizvodjac da pojma nemam, jer oni to lako mogu da vrate imaju podrsku od proizvodjaca :: :: ::
Re: Mom drugaru je riknula gtx480 pre nekih dve godine.
17.09.2014. 09:44
status: user broj poruka: 1119
I da ako je u pitanju Asus tu je Kimtec servis tu dobijes tacno ono sto te sleduje. Rade ljudi kako treba nece da se brukaju za 100-150 eura. jos su strana firma u Srbiji i pod lupom su svega sto urade!
Isti taj Kimtec je hteo da uvali nama, kao firmi, koriscen mp3 player... Zavisi takodje na koga naletis... Kao sa salterskim sluzbenicima... FT1P sistem...
Kad ti u garantnom roku rikne ves masina da li trazis novu ili popravljas? Kad ti u garantnom roku rikne televizor dali trazis novi ili popravljas?
Ali zato na PCB kad god pitas sta da radis po pitanju garancije na recimo GPU uvek se trazi NOVO !!!
Sustina je da uredjaj koji se u garantnom roku pokvari prvo bude ispitan da li je moguca popravka ili ne... ako moze da se popravi dobices isti taj donesen na reklamaciju samo popravljen ako ne dobices zamenu...
Sve ostalo je slobodno ubedjenje korisnika PCB !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Pa malo je drugačije kada na nečemu mogu da se lako menjaju delovi kao na veš mašini ili čak TV -u, mada i za nove televizore treba tražiti nov u zamenu. Grafičke su suviše kompaktne i samo fabrički alati mogu da zamene te malecke deliće adekvatno. Fabrike electronike imaju specijalna odeljenja za popravku stvari koje nisu prošle QC ili vraćene njima na popravku. Malo u svetu ima više ovlašćenih servisa za popravku takvih stvari vraćenih zbog reklamaciju. Prodavnice i dileri samo uzmu podatke ili skinu nalepnicu i pošalju fabrici za zamenu a stvari tako vraćene moraju da unište. Meni se to prvi put dogodilo još `80ih u Canadi, Nekoliko meseci star VCR počeo malo da brlja trake, odneo sam ga u prodavnicu i tamo ga bukvalno bacili u ćošak i bez reči mi dali novi. Kada sam pitao kako to da nisu ni pomislili na popravku iako bi bila laka, on mi je odgovorio da se ne isplati poravljati i da više i nema ovlašćenih servisa zbog toga. Jedina stvar zbog koga je ovo `srbistan` (mrzim tu reč) su prodavci i dileri a ne potrošači, Jesili ikad čuo za `Lemon Law` u americi i kanadi ? Ako nešto pa čak i kola, nemože da se lako popravi u garanciji, proglašava se za Limuna i mora da se zameni novim a ovde ode na Limundo.
:: Kad ti u garantnom roku rikne ves masina da li trazis novu ili popravljas :: Kad ti u garantnom roku rikne televizor dali trazis novi ili popravljas :: :: Ali zato na PCB kad god pitas sta da radis po pitanju garancije na recimo GPU uvek se trazi NOVO !! :: :: Sustina je da uredjaj koji se u garantnom roku pokvari prvo bude ispitan da li je moguca popravka ili ne... ako moze da se popravi dobices isti taj donesen na reklamaciju samo popravljen ako ne dobices zamenu.. :: :: Sve ostalo je slobodno ubedjenje korisnika PCB !! :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
uzeo komsa 7870 reparirana na kp za 11500din stigla mu direktno iz ****** sa fiskalnim racunom 6700din ... sve je to ok lik uzeo tamo preko veze nije ni bitno prosledio njemu i nema ljutis garancija godinu dana ...posle mesec dana koriscenja pocne da zeza jedan od ventova ...i ja se napravim pametan kazem mu reklamiraj to uzmi drugu ko sto svako normalan i uradi ...odnesemo zajedno kartu pustimo na reklamaciju stigne genericka poruka da je uvazena reklamacija da je poslata na popravku posle par dana i ovo danas 29-ti dan zovem ja njih posto nista ne javljaju i oni kazu da ne moze da se popravi karta da je odobreno razduzenje tj da uzme nesto do 6700 tipa peglu :) ili da uzme nesto skuplje i doplati ili da mu na racun uplate pare....nemaju adekvatnu zamenu za nju a posebno ne reperiranu kakva je kupljena
za 6700 moze generalno da uzme q.ac kontaktiram ja njih sa zahtevom da vrate kartu koju sam poslao na reklamaciju uz moju licnu izjavu i potpis jer mu to jedino i odgovara jer imam rezervni kuler koji mogu da mu namontiram onii nece pa nece ...da se macujem sa njima imam li pravo na to ili da odustanem
Intel G1610/ASRock H61 Pro BTC/4 x Asus R9 280X DirectCUII TOP/Black Shark 2X4GB1866MHz/2xCORSAIR AX860/custom rig
Naravno da moraju da ti je vrate. Do konacnog razresenja reklamacije, to je tvoj predmet a ne njihov, tvoja svojina, ne mogu da ti je otmu. Ako vrdaju, verovatno su je sj@bali, sto mozete veoma dobro da iskoristite u vasu korist i da vi postavljate uslove a ne oni. A onda birajte graficku nove generacije u tom rangu. Dakle, insistiraj da ti je vrate (pokazu). Pri tom da je probas na licu mesta, da baca sliku i da je i dalje ostecen samo ventilator i nista vise.
El Capitan
:: uzeo komsa 7870 reparirana na kp za 11500din stigla mu direktno iz ******** sa fiskalnim racunom 6700din .. :: sve je to ok lik uzeo tamo preko veze nije ni bitno prosledio njemu i nema ljutis garancija godinu dana ...posle mesec dana koriscenja pocne da zeza jedan od ventova ...i ja se napravim pametan kazem mu reklamiraj to uzmi drugu ko sto svako normalan i uradi ...odnesemo zajedno kartu pustimo na reklamaciju stigne genericka poruka da je uvazena reklamacija da je poslata na popravku posle par dana i ovo danas 29-ti dan zovem ja njih posto nista ne javljaju i oni kazu da ne moze da se popravi karta da je odobreno razduzenje tj da uzme nesto do 6700 tipa peglu :) ili da uzme nesto skuplje i doplati ili da mu na racun uplate pare....nemaju adekvatnu zamenu za nju a posebno ne reperiranu kakva je kupljen :: :: :: za 6700 moze generalno da uzme q.ac kontaktiram ja njih sa zahtevom da vrate kartu koju sam poslao na reklamaciju uz moju licnu izjavu i potpis jer mu to jedino i odgovara jer imam rezervni kuler koji mogu da mu namontiram onii nece pa nece ...da se macujem sa njima imam li pravo na to ili da odustane :: :: Intel G1610/ASRock H61 Pro BTC/4 x Asus R9 280X DirectCUII TOP/Black Shark 2X4GB1866MHz/2xCORSAIR AX860/custom rig :: :: ::
hvala na odgovoru vise mi se i ne javljaju na mob moracu sutra sa drugog broja pitam se samo sta ako kazu da su je razduzili kod proizvodjaca verujem da ce to biti odgovor...
Intel G1610/ASRock H61 Pro BTC/4 x Asus R9 280X DirectCUII TOP/Black Shark 2X4GB1866MHz/2xCORSAIR AX860/custom rig
Proverili smo sa kolegama da li možemo učiniti nešto po pitanju vašeg zahteva.
Nažalost dobili smo negativan odgovor, grafika je vraćena uvozniku koji dalje distribuira robu proizvodjaču.
Možete odabrati u maloprodaji zamenu ili u suprotnom dobijate povraćaj novca.
za 6700 nista nemoze da uzme normalno sad...ne odustaju od toga da vrate novac nazad karta je verovatno opet predata njihovom dileru koji je vec prodao po 11500 na kp i tako u krug...prodaju za 11500 reklamiras vrate ti 6700din prodaju za 11500 reklamira drugi neko vrate mu 6700 nije im losa fora ...nisam pametan sta da radim vise
Ja sa dobio zs msi 7850 2gb koja he crkla posle 18 meseci dobio sam gigabyte 7850 2gb bulk. Nije popravljana niti reparirana vec samo bez kutije sta raditi tad? AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200)
Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepo
Ako je prošlo 15 dana, ništa. Potpisao si i složio se.
Ako nije, možeš se žaliti, mada, ako garancija važi od početka ili bar do isteka prethodne, nije smak sveta.
Je l to opet e*e muti? codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Ja sa dobio zs msi 7850 2gb koja he crkla posle 18 meseci dobio sam gigabyte 7850 2gb bulk. Nije popravljana niti reparirana vec samo bez kutije sta raditi tad :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purep :: ::
A ko bi drugi. Monopol. Glavni uvoznik za skoro sve. Aki gori je neposystem.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepo
:: Ako je prošlo 15 dana, ništa. Potpisao si i složio se :: :: Ako nije, možeš se žaliti, mada, ako garancija važi od početka ili bar do isteka prethodne, nije smak sveta :: :: Je l to opet e*e muti :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: :: :: Ja sa dobio zs msi 7850 2gb koja he crkla posle 18 meseci dobio sam gigabyte 7850 2gb bulk. Nije popravljana niti reparirana vec samo bez kutije sta raditi tad :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: :: :: :: Cooler Master 212 EV :: :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: :: Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 :: :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: :: 1.5 WD+500gb W :: :: Chiftec CX-05B- :: :: Thermatle Purep :: :: :: ::
Nemam reci koliko ste uporni o brisanju mojih odgovora. 1. Kao prvo ne krsim ni jedno pravilo foruma, 2. Ako vi imate strah od pojedinih ljudi ja nemam 3. Ne vredjam nikog niti pricam ruzne rece vec samo cinjenice a sto se tice toga sto sam rekao mogu da potkrepim i slikama 4. Imate makar 10 tema na forumu na kojima se ljudi bukvalo havtaju za gusu , da ne pricam o psovkama i ostalim glupostima.
Sramota ili menjajte admine i nacin vodjenja foruma.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepo
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.